rosebird Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα! Είμαι καινούριος στο Linux και ενώ όλα φαίνονται αρκετά βατά έχω πρόβλημα με το wireless. Σε δίκτυα χωρίς ασφάλεια μπαίνει κανονικά, παρόλα αυτά στο δίκτυο του σπιτιού μου δεν μπορεί να συνδεθεί.Δείχνει πως συνδέεται αλλά στο τέλος μου βάζει disconnected. Εχει κλειδί WPA το οποίο ενώ το εισάγω κανονικά, όταν πηγαίνω στο edit παρατηρώ πως έχει αποθηκεύσει ένα άλλο μέγάλο άσχετο κλειδί. O router μου είναι linksys και η διανομή που χρησιμοποιώ είναι η τελευταία του ubuntu. Βοήθειααααααααα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ο προβληματικος network manager 0.7 φταει. Αλλαξε τον με wicd ή network-config. Κανε μια αναζητηση, υπαρχουν αρκετα παρομοια θεματα με το προβλημα σου και για το πως και τι θα βαλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=286106&highlight=network+manager Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.