Προς το περιεχόμενο

Δεν θέλω να κλείνει το pc όταν κοιμάμαι και να συνεχίζει να κατεβάζει...

moonsuntrip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά σας παρακαλώ βοηθήστε με... Αφήνω τον download manager να κατεβάζει πράγματα κάθε βράδυ και σηκώνομαι και τον βρίσκω απενεργοποιημένο τον υπολογιστή μου και ως εκ τούτου σταματά και το download.... τι μπορώ να κάνω;;;... Σας ικετεύω μια βοήθεια για να μη κλείνει καθόλου το pc μου...

Δημοσ.

Κάτι θέλει ρύθμιση από τη διαχείριση ενέργειας, πιθανόν είναι ρυθμισμένος να κλείνει όταν δεν γίνεται καμία ενέργεια για κάποια ώρα. Τι λειτουργικό έχεις?

Δημοσ.
Κάτι θέλει ρύθμιση από τη διαχείριση ενέργειας, πιθανόν είναι ρυθμισμένος να κλείνει όταν δεν γίνεται καμία ενέργεια για κάποια ώρα. Τι λειτουργικό έχεις?

Δεν κλείνει το pc τελείως... απλά μπαίνει στην αναμονή... και μετα πρεπει να πατήσω το enter ή να κουνήσω το ποντίκι για να ξαναναψει η οθόνη και να επανέλθει σε λειτουργία...

Το pc είναι Sony Vaio AR21S και το λειτουργικό σύστημα Vista

Δημοσ.

Διάβασε αυτό που έχω αναφέρει εδώ!!

Λοιπόν κάνετε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας μετά πατάτε ''εξατομίκευση'' μετά πάτε στην ''προφύλαξη οθόνης'' μετά εκεί που λέει ''Αλλαγή ρυθμίσεων ενέργειας'' (κάτω κάτω) και μετά κάντε κλικ εκεί που λέει ''Επιλογή χρόνου μετάβασης σε κατάσταση αναστολής λειτουργίας'' και το ρυθμίζεται!!;);)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...