DragonlordP Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν, μόλις χάλασαν τα ελληνικά στο lenny μου. Είμαι χρηστης gnome από την αρχή και είπα χτες να δοκιμάσω kde. Έδωσα λοιπόν: sudo aptitude install kde-core kdm kde-i18n-el Όλα καλά, μπαίνω kde, αλλα δεν μπορώ να αλλάξω για κάποιο λόγο το συνδυασμό πλήκτρων για την εναλλαγή της γλώσσας. Μπορεί να μην το προσπαθούσα κι εγώ σωστά e, πρώτη φορα σε kde. τελοσπάντων, τα ελληνικά δούλευαν σωστά σε kde, απλά την εναλλαγή την έκανα πατώντας στο εικονίδιο της γλώσσας κάτω δεξιά. Μπαίνω σήμερα κανονικά σε gnome, και εκεί που πάω να γυρίσω σε ελληνικά με alt+shift δεν κάνει τίποτα. Πάω να δω αν έχει πειραχτεί ο συνδυασμός, όχι, κανονικά τον έχει. Αλλάζω τη γλώσσα από το εικονίδιο κάτω δεξιά, δείχνει να αλλάζει σε ελληνικά αλλα πάλι αγγλικά γραφει. Έχει κανεις καμια ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teliparas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 http://sidux.gr/forum/index.php/topic,61.0.html διαβασε προσεκτικα και θα εχεις ελληνικα στο κδε -----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 03 : 52 : 29----- οσο για το γνομε δωσε #dpkg-reconfigure locales ωστε να ορισεις σωστα τα locales (us,gr) και επιπλεων θα σου ζητηθει να ορισεις και την default language μετα μεσα απο τα gui tools tou gnome ρυθμιζεισ εναλλαγη πληκτρολογιου και τα λοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonlordP Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ, με βοήθησε ένας φίλος, τελικά ένα setxkbmap ήθελε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.