Προς το περιεχόμενο

Ψυχολογική υποστήριξη για asus p6t deluxe

nikosl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα διάβασα φίλος, αν πρόσεξες κι εγώ αναφέρθηκα στο στοιχείο υπερβολής της φράσης 9/10. Δεν παύει ωστόσο να είναι απτό το θέμα με την Ρ6Τ, για την οποία ο ντόρος δεν περιορίζεται σε γνώμες κοντινών ατόμων, αλλά έχει ξεφύγει σε έκταση.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν εχει να κανει με κοντινα ατομα ή μη.ενταξει καποιος για να πει μια εμπειρια του απο καποιο κοντινο του ατομο θα την εζησε.εγω θα σου πω οτι η αληθεια ειναι καπου στην μεση παντα.παντως και για τον φιλο τον niko απο την στιγμη που του παρουσιαζεται προβλημα και εφοσον την εχει παρει απο πλαισιο να την παει οσες φορες χρειαστει μεχρι να του δωσουν μια καλη .μεχρι να βαρεθουν να τον βλεπουν.γιατι καμια φορα ειναι και λιγο ζωα εκει .ειναι ομως καλοι τεχνικοι .εγω απλα θα προσθεσω οτι παρομοια εμπειρια ειχα με κατι αλλο που ειχα αγορασει (εξαρτημα κινητου) και το ειχα παει στην ιδια την αντιπροσωπεια για service και ενω μου ειπαν οτι το ειχαν αλλαξει ανακαλυψα οτι απλα δεν ειχαν κανει τιποτα και μου ειχαν δωσει το ιδιο .αστα !!μην το ψαχνεις.υπομονη θελει και επιμονη .και κανα βρισιδι.

Δημοσ.

Κατ'αρχην κ το μηχανημα που μονταρα εγω με Μητρικη την P6T Deluxe δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα ,ουτε με SAS k ΙDE disabled και μαλιστα overclockαρε τον i7 920 πανευκολα .

Απο εκει κ περα αν δειτε ΟΛΑ τα τεστ που εκαναν σε i7 επεξεργαστες ολα τα σχετικα sites χρησιμοποιησαν αυτη την μητρικη και αυτη η μητρικη ειναι που εχει τις περισσοτερες πωλησεις ..

Αν ηταν τοσο μεγαλο προβλημα δεν θα το ειχε εντoπισει κανενας?

Ακομη και για overclok για τον i7 να κανετε μια ερευνα , η συντριπτικη πλειοψηφια των οδηγων ειναι για αυτη την μητρικη .

Ειναι λογικο λοιπον αυτη με τις περισσοτερες πωλησεις να εχει και τα περισσοτερα κρουσματα με αστοχα υλικα ...παντα σε πραγματικους αριθμους ,γιατι αν μιλησουμε αναλογικα κ συμφωνα με τις πωλησεις των αλλων εταιριων τοτε ισως τα πραγματα αλλαξουν ..

Μια ερευνα στο google θα δειξει οτι οποιο προιον ηλεκτρονικο κ αν βαλετε και συγκεκριμενα οποιο m/b θα βρειτε ενα κατεβατο απο σελιδες με προβληματα.

Δημοσ.

Είμαι και εγώ κάτοχος μια μητρικής Asus P5Q Deluxe και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζω έχω ανοίξει δυο φορές thread σε αυτό το forum. Είναι η 3η Asus που έχω βάλει στο PC μου. Οι δυο προηγούμενες P5E τα είχαν φτύσει. Η τωρινή μου εδώ και 1 μήνα έχει αρχίσει τα κόλπα. Έχω φτάσει στο σημείο να μην κλείνω το pc μου γιατί αν το κάνω, για να το ανοίξω αργότερα θα πρέπει να κάνω ολόκληρη διαδικασία. Συγκεκριμένα πατάω το power button, ανοίγουν μόνο τα ανεμιστηράκια (η motherboard δεν ανταποκρίνεται), αφήνω τα ανεμιστηράκια (και ότι άλλο παίρνει ρεύμα λογικά) για κανένα τέταρτο για να ζεσταθεί το pc ( ίσως; ), μετά κλείνω με το power button και ξανανοίγω. Τελικώς έτσι παίρνει μπροστά και η motherboard.

Με βλέπω σύντομα να πηγαίνω για αλλαγή mobo. Έχε γεια Asus...

Δημοσ.
Είμαι και εγώ κάτοχος μια μητρικής Asus P5Q Deluxe και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζω έχω ανοίξει δυο φορές thread σε αυτό το forum. Είναι η 3η Asus που έχω βάλει στο PC μου. Οι δυο προηγούμενες P5E τα είχαν φτύσει. Η τωρινή μου εδώ και 1 μήνα έχει αρχίσει τα κόλπα. Έχω φτάσει στο σημείο να μην κλείνω το pc μου γιατί αν το κάνω, για να το ανοίξω αργότερα θα πρέπει να κάνω ολόκληρη διαδικασία. Συγκεκριμένα πατάω το power button, ανοίγουν μόνο τα ανεμιστηράκια (η motherboard δεν ανταποκρίνεται), αφήνω τα ανεμιστηράκια (και ότι άλλο παίρνει ρεύμα λογικά) για κανένα τέταρτο για να ζεσταθεί το pc ( ίσως; ), μετά κλείνω με το power button και ξανανοίγω. Τελικώς έτσι παίρνει μπροστά και η motherboard.

Με βλέπω σύντομα να πηγαίνω για αλλαγή mobo. Έχε γεια Asus...

Ποπο φτηνα την γλυτωσαμε που δεν πηρα Asus..Και ημουν ενα βημα πριν...

γιατι η GIGABYTE GA-EX58-UD4 δεν ειαι καλη επιλογη?

και ποιο φθηνη απο αυτες ;)

..Πριν παρω αυτην...ΚΑΝΕΝΑ προβλημα μεχρι στιγμης διαβαζει κανονικα τις μνημες μου στα [email protected] και ολα ειναι οκ...

Δημοσ.
Κατ'αρχην κ το μηχανημα που μονταρα εγω με Μητρικη την P6T Deluxe δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα ,ουτε με SAS k ΙDE disabled και μαλιστα overclockαρε τον i7 920 πανευκολα .

Απο εκει κ περα αν δειτε ΟΛΑ τα τεστ που εκαναν σε i7 επεξεργαστες ολα τα σχετικα sites χρησιμοποιησαν αυτη την μητρικη και αυτη η μητρικη ειναι που εχει τις περισσοτερες πωλησεις ..

Αν ηταν τοσο μεγαλο προβλημα δεν θα το ειχε εντoπισει κανενας?

Ακομη και για overclok για τον i7 να κανετε μια ερευνα , η συντριπτικη πλειοψηφια των οδηγων ειναι για αυτη την μητρικη .

Ειναι λογικο λοιπον αυτη με τις περισσοτερες πωλησεις να εχει και τα περισσοτερα κρουσματα με αστοχα υλικα ...παντα σε πραγματικους αριθμους ,γιατι αν μιλησουμε αναλογικα κ συμφωνα με τις πωλησεις των αλλων εταιριων τοτε ισως τα πραγματα αλλαξουν ..

Μια ερευνα στο google θα δειξει οτι οποιο προιον ηλεκτρονικο κ αν βαλετε και συγκεκριμενα οποιο m/b θα βρειτε ενα κατεβατο απο σελιδες με προβληματα.

συμφωνω απολυτως +1

Δημοσ.

Eγω παλι οι τρεις τελευταιες m/b που χρησιμοποιησα ηταν Αsus και δεν ειχα καποιο προβλημα με καμια ..

Βεβαια δεν ειχα προβλημα ουτε με gigabyte ουτε με chaintech στο παρελθον..

Kαι γενικα στα 20χρονια που ασχολουμαι με PC και φτιαχνω μηχανηματα δικα μου ,αλλα κ φιλων τα συχνοτερα προβληματα ειναι σε σκληρους δισκους - οπτικους δισκους -τροφοδοτικα ...

Σε m/b σπανια θα βρεθει κατι να ειναι "dead on arrival" και ακομη σπανιοτερο να χαλασει στην πορεια , εκτος κ αν η βλαβη προελθει απο αλλη αιτια .

Δημοσ.

εχω χαλασει μητρικες και μητρικες.. με τελευταια μια asus rampage..

εγω παντως το μονο προβλημα που εχω μονιμως ειναι ασυμβατοτητα με τις μνημες.. ειχα κατι Mushkin σε μια gygabyte χ48dq6 και δεν δουλευαν με τιποτα σωστα αντι για 1066 ετρεχαν στα 800 ! τωρα με την rampage ii extreme αντι για 1866 τρεχουν στα 1594 με τα ζορια.. κατι corsair dominator..

Δημοσ.
τωρα με την rampage ii extreme αντι για 1866 τρεχουν στα 1594 με τα ζορια.. κατι corsair dominator..

Aυτο γινεται γιατι δεν μπορει να ανεβει αλλο ο επεξεργαστης ..

***αυτόματη ένωση μηνυμάτων***

Nα και ο λογος ο οποιος εβγαλε η Asus P6T Deluxe V2

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1224913&HYMOTHERBOARDSOCKET=s1366&category=69977721&catalog=20

καθαρα για να μην υπαρχει κανιβαλισμος μεταξυ των προιοντων της ;-)

Δημοσ.
ειχα κατι Mushkin σε μια gygabyte χ48dq6 και δεν δουλευαν με τιποτα σωστα αντι για 1066 ετρεχαν στα 800 !

Αυτό γιατί όλες τις 1066άρες δεν τις "τρεχούν" οι μητρικές στα 1066 αλλά στα 800...Έπρεπε εσύ να δώσεις καρφώτά τα timings και τα Mhz που ήθελες...

Δημοσ.

Παιδια και εγω με ASUS Deluxe κανενα προβλημα.

Παει ρολοι !!!!!

Να σας πω και εγω φοβηθηκα πριν το αγορασω αλλα ολα καλα.

Το μονο παραπονο ειναι οτι βλεπει τις Corsair Dominator 1600mhz ως 1066.

Να παω να τις αλλαξω απο το bios manually ?

Αυτο δεν θα ανεβασει την ταση στις μηνημες ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...