telegamesvg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ειπα οτι δεν ειχες προβλημα ,αλλα αλλο ενα ελλατωματικο κομματι και αλλο να βγαζουμε ελλατωματικο το μοντελο .
nikosl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Αν ήταν ενα κομμάτι δεν θα λεγα τίποτα. 2 έτυχαν σε μένα, 3 σε συμφορουμίτη στο adslgr , στο πλαίσιο μου λέγανε ότι έχουν μουρλαθεί με τις επιστροφές της P6T, στο forum της Asus έχει 30 σελίδες με προβλήματα από τα οποία τα μισά αφορούν το blackscreen issue, ενώ έχουν βγεί 5 εκδόσεις bios σε 2 μήνες μονο και μόνο μπάς και διορθώσουν τις τσαπατσουλιές τους σε μητρική των 310€, ενώ 1.5 μήνα μετά την κυκλοφορία της p6t deluxe, ανακοίνωσε την asus p6t deluxe V2. Απλά απαράδεκτη και αδικαιολόγητη η asus. Ας την βγάζανε 2 μήνες αργότερα και απλά να δούλευε.
konstantinos77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 πολυ μουφα η p6t deluxe.......μαπα το καρπουζι giga EX58-UD5 4 ever ο καθενας εδω λεει οτι του κατεβει.εμενα ρε φιλε πως γινεται να δουλευει τo motherboard αψογα?μην λετε πραγματα που δεν στεκουν .
nikosl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 ο καθενας εδω λεει οτι του κατεβει.εμενα ρε φιλε πως γινεται να δουλευει τo motherboard αψογα?μην λετε πραγματα που δεν στεκουν . Eτυχες σε μη ελαττωματικό κομμάτι. Σαν να παίζεις προπο ενα πράμα. 1/10 πιθανότητες να πάρεις μη προβληματική μητρική.
phanispal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Και κάπου αλλού πήρε το μάτι μου αυτό το 1/10 και το 9/10. Έχεις κάνει στατιστική ανάλυση κι έχεις καταλήξει σε αυτά τα συμπεράσματα; Γιατί κάτι μου λέει οτι ούτε το 10 (σε δείγματα) δεν έχεις πιάσει...
nikosl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Α εγώ έχω 100% αποτυχία (2/2), 3/3 συμφορουμίτης στο adslgr, το ίδιο και ο κολλητός μου (2/2) p6t απλή όμως αυτός Καί ο τεχνικός του πλαισίου μου επιβεβαίωσε ότι πρόκειται ίσως για το μοντέλο με τις περισσότερες αστοχίες ever. Λόγω λοιπόν των παραπάνω συνίσταται η αποφυγή p6t. Μένει να δουμε αν η v2 διόρθωσε την κατάσταση. Μπές μια στο support forum της asus να δεις τι γίνεται
subhuman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Κι εμένα άψογα δουλεύει η P6T deluxe από την 1η μέρα (εδώ και 2.5 μήνες). Όλη αυτή η ιστορία με τη συγκεκριμένη μητρική νομίζω ότι έχει πάρει διαστάσεις "χαλασμένου τηλεφώνου"
nikosl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ναι μας πληρώνει η dfi για να κολήσουμε ρετσινιά στην asus. Nα ρωτήσω κάτι τους τυχερούς κατόχους μη ελαττωματικών p6t κάτι ? Είναι ένα συμπτωμα που το αντιμετώπισα σε 3/4 μητρικές που ασχολήθηκα τον τελευταίο μήνα. Αν πάτε στο bios και απενεργοποιήσετε sas και ide devices, μετά την επανεκκίνηση έχετε εικόνα?
konstantinos77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Ναι μας πληρώνει η dfi για να κολήσουμε ρετσινιά στην asus. Nα ρωτήσω κάτι τους τυχερούς κατόχους μη ελαττωματικών p6t κάτι ? Είναι ένα συμπτωμα που το αντιμετώπισα σε 3/4 μητρικές που ασχολήθηκα τον τελευταίο μήνα. Αν πάτε στο bios και απενεργοποιήσετε sas και ide devices, μετά την επανεκκίνηση έχετε εικόνα? Νικο ακου λιγο και μην κολλας σε κατι τετοια .πριν παραγγειλω τον υπολογιστη που βλεπεις ειχα βαλει μobo ECS αλλα επειδη εγινε ενα μπερδεμα με κατι βλακες στο πλαισιο την ακυρωσα την παραγγελια και πηγα σε αλλο καταστημα οπου αποφασισα να βαλω της ASUS παρολο που ολα αυτα που λες τα ειχα διαβασει απο πριν σε πληροφορω.θελω να σου πω δηλαδη οτι αν ακους οτι λεει ο καθενας τοτε δεν θα πρεπει να αγοραζεις τιποτα.για παραδειγμα πες μου οποια καρτα γραφικων θες και θα σου βγαλω στην φορα 10 ατομα που τους παρουσιασε προβλημα ειτε επειδη ηταν ελαττωματικη ,ειτε επειδη προχωρησαν μονοι τους σε εγκατασταση χωρις να ξερουν (σε παραπεμπω και σε Posts εδω ) ειτε επειδη αρχισαν να πειραζουν ρολογια για πειραματισμο.κανε ena γρηγορο googling πχ για την 4870χ2 και δες για του λογου το αληθες τον χαμο που γινεται με δηθεν ελαττωματικα κομματια .ο αλλος ειχε παει να κανει sli με 295 με 650αρι psu και παραξενευονταν που εσβηνε ο ηλιος απο τα ματια του .απλα το προβλημα ειναι οτι οτι αγοραζεις ακριβα (εγω εδωσα 300 ευρω για την συγκεκριμενη μητρικη) σε ποναει οταν δεν λειτουργει .και απο παραδειγματα τετοια απειρα και σε μια ευρεια γκαμα εταιρειων.
subhuman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 @nikosl καλά ,μην τρελαίνεσαι κι εσύ Προφανώς είχες πρόβλημα.Το ίδιο και όποιος άλλος παραπονιέται. Αλλά το "9/10 έχουν πρόβλημα" και "είναι μούφα" είναι παραπληροφόρηση γιατί κρίνετε μόνο με βάση αυτούς που έχουν πρόβλημα και βγαίνουν στ'αντίστοιχα fora να ζητήσουν βοήθεια κι όχι από τους πολλαπλάσιους που δεν έχουν κανένα πρόβλημα (οι οποίοι δεν έχουν λόγο να βγουν και να πουν "η μητρική μου δουλεύει" ). ΥΓ1: Δεν είμαι fan της ASUS ,αλλά τότε που την πήρα ήταν σχεδόν μονόδρομος και είμαι υπερευχαριστημένος! ΥΓ2: Αυτό που είπες - μόνο από περιέργεια- το έκανα.Κανένα πρόβλημα σε μένα. Μεγάλη γκαντεμιά μου μυρίζει...
nikosl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Τα προβλήματα που είχα εγώ σε p6t dlx και ο κολλητός μου σε p6t (μαζί αναβάθμιση για call 5 και gta4 αν αναρωτιέσαι ) δεν ήταν ούτε από κλοκάρισμα ούτε από κακή εγκατάσταση ούτε από μικρο/κακής ποιοτητας τροφοδοτικό. Ήταν ξεκάθαρα 4 ελαττωματικές μητρικές (συμφωνα και με το asus support και με το πλαισιο, που μας τις άλλαζε κατευθείαν, γνωρίζοντας την κατάσταση) με προβλήματα που ώς δια μαγείας εξαφανίστηκαν μόλις αλλάξαμε κατασκευαστή μητρικής (msi εγώ, foxconn renaissense αυτός) Αυτά που σου λέω τα έχω δει με τα μάτια μου και έχω και screenshots με τις τρελες θερμοκρασίες και τα ανώμαλα voltage. Δεν μπορεί να πέσαμε στην περίπτωση και οι 2. Κάτι συμβαίνει στο μοντέλο και έχει ψηλά ποσοστά αστοχιών ή όλο το container που πήρε το πλαίσιο ήταν ελαττωματική παρτιδα.
konstantinos77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 εγω να σου πω ψηνομουν κανα δυο μερες με την dfi αλλα το ρημαδι το χερι πηγαινε μονο του στην asus.και μεταξυ μας τωρα .αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας.το συγκεκριμενο mobo ειναι για μενα απο τα κορυφαια .αλλωστε οτι πληρωνεις παιρνεις.
mits@kos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Κωνσταντίνε, παλήκαρι μου διάβασες ότι το παιδί έχει ήδη 2 Ρ6Τ knock-out? Περιμένεις πως χρειάζεται να διαβάσει περιστατικά για να έχει δική του γνώμη? Από τη στιγμή που έχουν τόσοι πολλοί προβλήματα, το ότι εσείς δεν έχετε δεν λέει τίποτα. Όταν αναφέρονται τόσα κρούσματα, αυτό δεν μπορεί να είναι απλά γκαντεμιά. Και το 9/10 όντως φαντάζει υπερβολή, αλλά όταν ο Νίκος μιλάει για 7 ελαττωματικά μοντέλα σε 3 άτομα, ε τότε προφανώς κάτι δεν πάει καλά με τη μητρική. Κι ας μην πέσατε εσείς σε προβληματικό κομμάτι.
nikosl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μωρέ σε χαρακτηριστικά δεν την πιάνει κανένας, άλλωστε 310€ κόστιζε τότε που την πήρα..... ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=271399 Το ίδιο θέμα το είχα ανοιξει και στο adslgr Κοιτάξτε το #11 post. 3 αλλαγές έκανε ο άνθρωπος.
konstantinos77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 εγω φιλε μητσακο θα σου επαναλαβω αυτο που εγραψα και πριν γιατι μαλλον δεν το διαβασες .και θα γινω και πιο συγκεκριμενος.8 ατομα που ξερω ειχαν προβληματα με την 4870χ2 ολοι με πανομοιοτυπο συστημα και λειτουργικο .εμενα οταν την ειχα αγορασει απο ιδιο μαγαζι δεν παρουσιασε το παραμικρο.αρα 8/9 καρτες γραφικων 4870χ2 ( με βαση το στατιστικο μου δειγμα) ειναι ελαττωματικες.θες να παμε σε οθονες ? υπαρχει μια εταιρεια που δινει εγγυηση 0 καμμενα pixels και που 1/4 ειχαν παντα καμμενο (ή καμμενα pixels) οταν την αγορασαν .τιποτα δεν ειναι τυχαιο .ουτε καν η φτηνη τιμη της σε σχεση με αλλες. δεν ειναι δυσκολο να τα δεις αυτα .ενα απλο search φτανει . αυτα ολα ειναι οι εξαιρεσεις του κανονα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.