ProDim Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Να υποθέσω ότι πρέπει να επιλέξεις κάποια μάρκα από αυτές που έχει το πλαίσιο τώρα.. Θα σου πρότεινα να μην βιαστείς και να κάνεις μια έρευνα αγοράς αν είναι να ψωνίσεις από εκεί, αν και δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια επιλογών. Θα συμφωνήσω και εγώ στο να πας σε gigabyte πλευρά. Νομίζω ότι κάποια στιγμή είχε και το πλαίσιο gigabyte αλλά τώρα δεν βλέπω κάτι δυστυχώς L Εάν λοιπόν είναι μονόδρομος το πλαίσιο κοίτα αυτό που θα επιλέξεις να είναι όσο το δυνατόν συμβατό με τα υπόλοιπα πράματα που είδη έχεις ώστε να μην προκύψει κάποιο κόλλημα. Ρώτα τους κιόλας δεν έχεις τίποτα να χάσεις.. μπορεί να σου φέρουν gigabyte.
swiftech Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 εγω που ειμαι κατοχος της asus rampage ii σου λεω πηγαινε φουλ για gigabyte extreme..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 να περιμένεις την Foxconn Bloodrage
notios7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 να περιμένεις την Foxconn Bloodrage αυτη ειναι?
blacksuede Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 κι εγω τελικα εχω φρικαρει με αλλο μοντελο της asus...θα την παω πισω και θα επιδιωξω αλλη μαρκα... ή και αλλο συνδυασμο chipset (=nvidia) εχω κουραστει πια...η hdmi μουλαρωσε δεν δειχνει τιποτα, βαζω ενα flashaki και κολλαει ολο το pc, συνδεω 5.1 ηχεια , στο τεστ του ηχου βγαζει νεκρο κεντρικο και γουφερ ενω ο mediaplayer px τα δινει ολα...σκ@τ@...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 αυτη ειναι? yeap πολύ αίμα αυτή η μητρική, ταιριάζει γάντι και με τις Corsair Dominator GT
notios7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 yeap πολύ αίμα αυτή η μητρική, ταιριάζει γάντι και με τις Corsair Dominator GT 3slot για μνημες εχει ,η κανω λαθος?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ναι είναι για uber overclockers και καλά δεν χρειάζονται παραπάνω slots
notios7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ναι είναι για uber overclockers και καλά δεν χρειάζονται παραπάνω slots δεν μου κανει.εχω μαζεψει 6 ιδια στικακια του ενος γιγα στα 1333 ,τι να τα κανω?
kostandinos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 καλημερα γιατι δεν παιρνεις,τις πολυ αξιοπιστες,Intel DX58SO [bOXDX58SO],μπορει να μην εχει πολλα-πολλα,αλλα ειναι πολυ καλη,και μπορει να κανει bios update,απο ενα αρχειο .exe,την εχει ενας φιλος,κι'ειναι ευχαριστιμενος. http://www.skroutz.gr/s/62404/Intel-DX58SO.html?keyphrase=Intel+DX58SO
nikosl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 καλημερα γιατι δεν παιρνεις,τις πολυ αξιοπιστες,Intel DX58SO [bOXDX58SO],μπορει να μην εχει πολλα-πολλα,αλλα ειναι πολυ καλη,και μπορει να κανει bios update,απο ενα αρχειο .exe,την εχει ενας φιλος,κι'ειναι ευχαριστιμενος. http://www.skroutz.gr/s/62404/Intel-DX58SO.html?keyphrase=Intel+DX58SO Τελικά με πιστωτικό πήρα την msi platinum x58 η οποία δουλεύει απροβλημάτιστα. Ολα τα προβλήματα σταμάτησαν να υπάρχουν ώς δια μαγείας. Κατέληξα τελικά ότι asus πρέπει να αγοράζουμε μόνο αν έχει βγάλει πρώτα 2-3 revisions της εκάστοτε μητρικής. Δεν είναι τυχαίο που έβγαλε στο καπάκι την p6t deluxe v2. Όλες οι p6t deluxe είχαν και από ένα μικρο-μεγάλο πρόβλημα και μάλλον όλες το blackscreen στο cold boot
mits@kos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δεν σε πρόλαβα έγκαιρα για να σε σπρώξω προς DFI... Τέσπα, τίμια η MSI... Mε γειές!
mohic4n Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 καλημερα γιατι δεν παιρνεις,τις πολυ αξιοπιστες,Intel DX58SO [bOXDX58SO],μπορει να μην εχει πολλα-πολλα,αλλα ειναι πολυ καλη,και μπορει να κανει bios update,απο ενα αρχειο .exe,την εχει ενας φιλος,κι'ειναι ευχαριστιμενος. http://www.skroutz.gr/s/62404/Intel-DX58SO.html?keyphrase=Intel+DX58SO Το πρωτο συστημα που εστησα στη δουλεια με Ι7. Με το που τα συνδεω ολα κανονικα και παταω το κουμπακι να παρει μπρος, τσουφφφφ ... Παει το chipaki στη μητρικη. Ε loool λεω, δεν γινοντε αυτα !! Αντικατασταση, την επομενη η δευτερη μητρικη. Λεω ας το αφησω να το στησει αλλος μην τυχον ειμαι γκαντεμης... Το στηνει ο αλλος και (για να μην τα πολυλογω) με το που παει να το αναψει, τσουφφφφφ, και στον αλλον. Στο ιδιο chipακι, στην ιδια μητρικη. Οοοοκ, λεω. Αλλη μητρικη. Τη τριτη φορα εκατσε κανονικα χωρις παρατραγουδα. Και να πω οτι στο socket 775 παει καλυτερα η Intel? Και εκει προβληματα... Ας κατσει να βγαζει CPUs που ειναι και πολυ καλη σε αυτο που κανει και ας αφησει τα αλλα κατα μερους, εχω να πω. Edit: Αν προλαβω μετα θα ανεβασω και φωτο απο το κινητο να το δειτε lol Δεν σε πρόλαβα έγκαιρα για να σε σπρώξω προς DFI... Τέσπα, τίμια η MSI... Mε γειές! Μετα τις 2 αποτυχημενες προσπαθειες για Asus, και εγω για DFI θα του ελεγα να παει, και υστερα για Gigabyte. Παντως αυτο μου θυμησε εμενα πριν 5-6 χρονια οταν ειχε πρωτοβγει το 939. Κανω αναβαθμιση, και παιρνω την Asus A8N-Sli. Μου ερχοντε ολα τα parts ομορφα και ωραια, παω να το στησω μες στη κ@υλ@ το μηχανημα, ριχνω το jumperακι ενα βραχυκυκλωμα για να παρει μπροστα, τιποτα... Ουτε τσαφ ουτε τσουφ... Ρε πουθτη μου τι φταιει, ολα απο την αρχη ξανα. Τελικα εφταιγε το 24pinο... Δεν επαιρνε σωστα ρευμα η μητρικη. Ευτηχως ημουν και UK. Την ιδια μερα που ηρθε την εστειλα πισω και την επομενη ηρθε new.
telegamesvg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 hardware monitor απο P6T deluxe φιλου που στησαμε πριν απο 3 ημερες ! 3.3V Voltage: 3.296V 5V Voltage: 5.118V 12V Voltage: 12.137V Oποτε ειμαστε μια χαρουλα . i7 920 oc 3945MHZ !! ;-) με αερα ! ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Δεν είναι τυχαίο που έβγαλε στο καπάκι την p6t deluxe v2. Όλες οι p6t deluxe είχαν και από ένα μικρο-μεγάλο πρόβλημα και μάλλον όλες το blackscreen στο cold boot Μην βγαζουμε αυθαιρετα συμπερασματα . Ειναι παρα πολυς κοσμος που εχει παρει P6T Deluxe και αναλογικα με τις πωλησεις και των αλλων εταιρειων, δεν βλεπω να υπαρχει καποιο σημαντικο προβλημα . Η V2 θα ειναι ποιο φθηνη και ΔΕΝ θα εχει SAS controller .
nikosl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Οκ Αυτές είναι φυσιολογικές τιμές για oc σύστημα. Εμένα ήταν 1+ v πάνω από το κανονικό με στοκ ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.