Προς το περιεχόμενο

Προσόντα για προγραμματιστες σε εταιριες κινητης τηλεφωνίας

olil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια σας:-Dειμαι καινουργια στο φορουμ και πραγματικα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση

Αν καποιος δουλευει σε εταιρια κινητης τηλεφωνιας like vodafone or cosmote μπορει να μου πει, ενας που εχει σπουδασει προγραμματιστης τι δουλεια μπορει να κανει σε μια τετοια εταιρια η τι προσοντα πρεπει νε εχει??????:shifty:

ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!

Δημοσ.
παιδια γεια σας:-Dειμαι καινουργια στο φορουμ και πραγματικα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση

Αν καποιος δουλευει σε εταιρια κινητης τηλεφωνιας like vodafone or cosmote μπορει να μου πει, ενας που εχει σπουδασει προγραμματιστης τι δουλεια μπορει να κανει σε μια τετοια εταιρια η τι προσοντα πρεπει νε εχει??????:shifty:

ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!

Παίρνουν πακέτα λογισμικού έτοιμα, από άλλες εταιρείες. Οπότε δεν παίζει προγραμματισμός.

Δημοσ.
Παίρνουν πακέτα λογισμικού έτοιμα, από άλλες εταιρείες. Οπότε δεν παίζει προγραμματισμός.

Από τη μέχρι στιγμής εμπειρία μου, έχω διαπιστώσει και εγώ το ίδιο. Η μεγαλύτερη ασχολία πλέον των μηχανικών εκεί είναι maintenance και support των συστημάτων (που προμηθεύονται από άλλες εταιρείες). Βέβαια, έχω συναντήσει και μικρές ομάδες development. Από τα πιο σημαντικά assets πάντως είναι η εξοικείωση με βάσεις δεδομένων. Για καθαρό προγραμματισμό πιστεύω μια enterprise γλώσσα (Java ή .NET).

Δημοσ.
..Αν καποιος δουλευει σε εταιρια κινητης τηλεφωνιας like vodafone or cosmote, ενας που εχει σπουδασει προγραμματιστης ..... ή τι προσοντα πρεπει να εχει?
αυτα που έγραψαν τα παιδιά, πάνω, σύν οτι πρέπει να σου αρέσει η θάλασσα, και να μην σε πιάνει ναυτία.

αυτό ξέρεις τι είναι;

playmo2.jpg

Να το πάει το ποτάμι;

Ρωμαϊκή Γαλέρα

:fear:

.....τι δουλεια μπορει να κανει?

μη μπερδεύεσαι...

οι 5 τύποι πάνω ειναι "διοικητικοί".

Οι προγραμματιστές και λοιπό "εξιδεικευμένο προσωπικό" ειναι απο κάτω. ... στα κουπιά B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...