olil Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 παιδια γεια σαςειμαι καινουργια στο φορουμ και πραγματικα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση Αν καποιος δουλευει σε εταιρια κινητης τηλεφωνιας like vodafone or cosmote μπορει να μου πει, ενας που εχει σπουδασει προγραμματιστης τι δουλεια μπορει να κανει σε μια τετοια εταιρια η τι προσοντα πρεπει νε εχει?????? ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!
papahlamidas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Σίγουρα βάσεις δεδομένων τώρα όλα τα άλλα έχουν να κάνουν με το τι θα ζητήσει η κάθε μία εταιρία.
afentiko7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 παιδια γεια σαςειμαι καινουργια στο φορουμ και πραγματικα θα ηθελα να κανω μια ερωτηση Αν καποιος δουλευει σε εταιρια κινητης τηλεφωνιας like vodafone or cosmote μπορει να μου πει, ενας που εχει σπουδασει προγραμματιστης τι δουλεια μπορει να κανει σε μια τετοια εταιρια η τι προσοντα πρεπει νε εχει?????? ευχαριστω προκαταβολικα!!!!! Παίρνουν πακέτα λογισμικού έτοιμα, από άλλες εταιρείες. Οπότε δεν παίζει προγραμματισμός.
ilias_t Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Παίρνουν πακέτα λογισμικού έτοιμα, από άλλες εταιρείες. Οπότε δεν παίζει προγραμματισμός. Από τη μέχρι στιγμής εμπειρία μου, έχω διαπιστώσει και εγώ το ίδιο. Η μεγαλύτερη ασχολία πλέον των μηχανικών εκεί είναι maintenance και support των συστημάτων (που προμηθεύονται από άλλες εταιρείες). Βέβαια, έχω συναντήσει και μικρές ομάδες development. Από τα πιο σημαντικά assets πάντως είναι η εξοικείωση με βάσεις δεδομένων. Για καθαρό προγραμματισμό πιστεύω μια enterprise γλώσσα (Java ή .NET).
random Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 ..Αν καποιος δουλευει σε εταιρια κινητης τηλεφωνιας like vodafone or cosmote, ενας που εχει σπουδασει προγραμματιστης ..... ή τι προσοντα πρεπει να εχει? αυτα που έγραψαν τα παιδιά, πάνω, σύν οτι πρέπει να σου αρέσει η θάλασσα, και να μην σε πιάνει ναυτία.αυτό ξέρεις τι είναι; Να το πάει το ποτάμι; Ρωμαϊκή Γαλέρα .....τι δουλεια μπορει να κανει? μη μπερδεύεσαι... οι 5 τύποι πάνω ειναι "διοικητικοί". Οι προγραμματιστές και λοιπό "εξιδεικευμένο προσωπικό" ειναι απο κάτω. ... στα κουπιά
olil Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Σας ευχαριστω παιδια ,ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.