Biull Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Και εγώ από εκεί είδα το htop! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Biull Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Antivirus firewall και άλλα τέτοια καλούδια πρέπει να βάλω? Και αν ναι τι προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MantiVersuS Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 δεν θέλω να ανοίξω καινούργιο θέμα γι αυτό απαντάω σε αυτό. εγώ έχω ένα παλιό PC (P4 1.9GHz, 256 Ram) τον οποίο θέλω να χρησιμοποιώ μόνο για download. θέλω μια διανομή που να είναι ελαφριά και επίσης να μπορεί να δικτυωθεί με Vista όπως και να γίνεται να κάνω απομακρυσμένη σύνδεση στον υπολογιστή αυτό για να τον διαχειρίζομαι μέσω Vista. μπορείτε να με βοηθήσετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evts Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Η καλύτερη λύση linux & utorrent και προσβαση με vnc ή το web περιβάλλον του utorrent . Υπάρχουν χιλιάδες πηγές στο google αν το ψάξεις για το πως γίνεται αναλυτικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.