frenzy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Αν υπάρχει στοχευμένη κριτική σε άτομα κι επιχειρήσεις που έχουν δείξει δείγματα αναξιοπιστίας σαν αυτά που αναφέρει ο Lomar πιο πάνω ας εμφανιστούν τα ποσά κι ας γίνει θέμα. To τρωκτικό όμως στοχεύει απλώς και μόνο στον εντυπωσιασμό του μέσου -μέτρια αμειβόμενου- Έλληνα για να ανεβάσει αναγνωσιμότητα
GiorGhino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 αδερφε μου το μετριος (οπως το εννοεις εσυ) πολλες φορες ειναι θεμα επιλογης Κάποτε σκοπός ήταν η εξασφάλιση μιας στέγης και τροφής. Στο σύγχρονο δυτικο περιβάλλον θέλουμε να χουμε αρκετά λεφτά ώστε να χουμε σπιτι αυτοκινητο gadgets και να μας μένει περισευμα για να βγαίνουμε συχνά έξω καθώς και να πηγαίνουμε διακοπές 1 φορά το χρόνο ας πούμε. Δυστηχώς δεν ευθυνομαστε μονο εμείς αλλα και το καταναλωτικό κοινωνικό και οικονομικό σύστημα. Όταν βλέπεις κάποιους να χουν βίλλες ανα τον κοσμο και jet πως να μη νιωσεις φτοχώς με ενα δυαρακι και 3 γευματα την ημερα και 1 αυτοκινητο. Η ερμηνεία αυτού ομως και τα αίτια είναι πολυ σύνθετα και αλλου ππα ευαγγέλιου, και δεν ήμαστε σε θέση να τα εξηγήσουμε αποτελεσμάτικά.
million_voices Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Κάποτε σκοπός ήταν η εξασφάλιση μιας στέγης και τροφής.Στο σύγχρονο δυτικο περιβάλλον θέλουμε να χουμε αρκετά λεφτά ώστε να χουμε σπιτι αυτοκινητο gadgets και να μας μένει περισευμα για να βγαίνουμε συχνά έξω καθώς και να πηγαίνουμε διακοπές 1 φορά το χρόνο ας πούμε. Δυστηχώς δεν ευθυνομαστε μονο εμείς αλλα και το καταναλωτικό κοινωνικό και οικονομικό σύστημα. Όταν βλέπεις κάποιους να χουν βίλλες ανα τον κοσμο και jet πως να μη νιωσεις φτοχώς με ενα δυαρακι και 3 γευματα την ημερα και 1 αυτοκινητο. Η ερμηνεία αυτού ομως και τα αίτια είναι πολυ σύνθετα και αλλου ππα ευαγγέλιου, και δεν ήμαστε σε θέση να τα εξηγήσουμε αποτελεσμάτικά. επειδη το βλεπεις ετσι εσυ δεν σημαινει οτι πρεπει να το βλεπω ετσι και εγω
GiorGhino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Όχι. Καθόλου. Not at all Αλλα δεν θελω να καταπιάνομαι με ερμηνεύσεις τέτοιων πραγμάτων γιατί θεω΄ρω πως έχουν άπειρες πτυχές και θα πρέπει να χεις αφιερώσει χρόνια ουσιαστικής μελέτης για να μπορείς να πεις πως είσαι στο επίπεδο να συζητήσεις προκειμένουν α βγάλεις ένα κάποιο συμπέρασμα Αλλά αν θέλετε να κάνουμε μια απλή κουβέντα καφενείου δεν πειράζει, απλά θα τονίζω πως ότι θα λέω είναι απλά μια κουβέντα
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Τοτε γιατί ακόμα η ΔΕΗ λέγετε δημοσία επιχείρηση ηλεκτρισμού ; να παψουμε να τις λέμε και ΔΕΚΟ τοτε...
GiorGhino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δεν εκφράστηκε σωστά. Εννούσε ότι αυτές είναι εθνικές επιχειρήσεις και είναι φυσικό τα στελέχοι τους να πέρνουν τέτοιους μισθούς που να ναι ίδιοι με αυτές των μεγάλων αλυσίδων
Delirium Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μαλιστα, απο ποτε ακριβως οι κομματικοφυτευτοι θεωρουνται golden boys?
GiorGhino Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ!!!!!! ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ! Golden Boys θεωρούνται τα μεγάλα στελέχοι των επειχηρηματικών κολλοσών που ταν "ατσίδες" και φτάσανε σε αυτό το σημείο. Μαλλον επειδή απλά πέρνουν ανάλογους μισθούς! :lol: Όμως όντως αυτό δεν τα κάνει χρυσόπαιδα, καθώς το κόμμα τους έβαλε, το κομμα τους σουτάρει. Χρυσόπαιδα λέμε συνήθως την οικονομικη ελίτ που ναι στην κορυφή του καπιταλισμού και δεν φοβούνται στρατούς και κυβερνήσεις αντίθετα οι κυβερνήσεις θέλουν να τα χουν καλά μαζί τους.
tomasss Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δεν πάτε καλά μου φαίνεται.... δικαιολογείτε δηλαδή και τον μισθό του πρόεδρου της ΕΡΤ? http://troktiko.blogspot.com/2008/12/golden-boys-bonus.html
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω ότι τα μπέρδεψες και έβγαλες συμπέρασμα για διευθυντικά στελέχη σε δημόσιες εταιρείες τύπου ΔΕΚΟ για τις οποίες φορολογούμαστε.. Δεν είναι ανιδιοτελή ποσά που εκταμιεύονται από ιδιωτική πρωτοβουλία.. Άρα το "ας πάρουν όσα γουστάρουν" είναι απερίσκεπτο να λεχθεί.. Λαϊκισμός εκ του ασφαλούς, κάτι το σύνηθες για κουτσομπολίστικα-ψευτοειδησιογραφικά "blogs". Γιατί πρέπει να μας απασχολεί πόσο παίρνουν διευθυντικά στελέχη σε ιδιωτικές εταιρείες; Ας πάρουν όσα γουστάρουν. ***αυτόματη ένωση μηνυμάτων*** Καλά έκανες και τον ανέφερες αφού δεν βρήκα αναφορά για την ΕΡΤ ΑΕ στην ιστοσελίδα που είχε τα golden boys.. Δεν πάτε καλά μου φαίνεται.... δικαιολογείτε δηλαδή και τον μισθό του πρόεδρου της ΕΡΤ?http://troktiko.blogspot.com/2008/12/golden-boys-bonus.html
Pablo_Hasan Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 τα ποσα αυτα ειναι πριν ή μετα τους φορους; αν ειναι μετα τους φορους, μου φαινεται αδιανοητο να υπαρχουν ατομα που εχουν τοσο μεγαλο εισοδημα την ωρα που η κυβερνηση για να ανταπεξελθει στην κριση φορολογει ανελεητα τους μικρομεσαιους.
Apoll Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Η κατάσταση δεν είναι σημερινή. Τα μυθικά αυτά ποσά τα πέρνουν εδώ και δεκαετίες. Χαρακτηριστικά η ΕΡΤ σπαταλά για την Eurovision τρεις φορές περισσότερα από το BBC. Πάντως πολύ θα ήθελα να ξέρω την απόφαση με την οποία το χαράτσι ΕΡΤ έχει μπει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, και δεν είναι ξεχωριστός λογαριασμός (όπως το BBC), όπου αν θες, δεν έχεις TV και δεν πληρώνεις.
afentiko7 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Kαλά κάνει η ερτ και τους δίνει τόσα λεφτά. Εγώ ξέρω πως βλέπω μπάλα χωρίς να δώσω φράγκο στον ταγματάρχη τον εβραίο, που περιέργως, όταν οι Εβραίοι εξασκούν το αγαπημένο τους χόμπι*, το al jazeera κόβεται. Αντε να πάρει και την ευρωλίγκα του χρόνου, μην τα σκάω για φραπέδες για να δω εκτός έδρας το Θρύλο. Και παλιά δλδ που δεν είχε τπτ από αυτά καλύτερα ήταν? Που μου χε το 80 τους γιαμπαζολιάδες, που μου βγαζαν δελτία τύπου για την αγροτική πολιτική της τότε κυβέρνησης? Κάτι σαν τη σοβιετική ένωση ήμασταν. *να προβαίνουν σε γενοκτονίες
Delirium Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Που μου χε το 80 τους γιαμπαζολιάδες, που μου βγαζαν δελτία τύπου για την αγροτική πολιτική της τότε κυβέρνησης? Κάτι σαν τη σοβιετική ένωση ήμασταν. Παρεπιπτοντως, ο Μακης [ ξερασω ] Γιομπαζολιας, πληρωνεται ακομη, απο την ΕΡΤ: για να μη κανει τιποτα
tomasss Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Kαλά κάνει η ερτ και τους δίνει τόσα λεφτά. Εγώ ξέρω πως βλέπω μπάλα χωρίς να δώσω φράγκο στον ταγματάρχη τον εβραίο, που περιέργως, όταν οι Εβραίοι εξασκούν το αγαπημένο τους χόμπι*, το al jazeera κόβεται. Αντε να πάρει και την ευρωλίγκα του χρόνου, μην τα σκάω για φραπέδες για να δω εκτός έδρας το Θρύλο. Και παλιά δλδ που δεν είχε τπτ από αυτά καλύτερα ήταν? Που μου χε το 80 τους γιαμπαζολιάδες, που μου βγαζαν δελτία τύπου για την αγροτική πολιτική της τότε κυβέρνησης? Κάτι σαν τη σοβιετική ένωση ήμασταν. *να προβαίνουν σε γενοκτονίες Ελλάτωσε το πενταδάκτυλο φίλε....που θα μας πεις ότι για την τηλεπτική καταχύρωση αγώνων ποδοσφαίρου δικαιολογούνται τα ποσά αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.