Προς το περιεχόμενο

Prolimatech Megahalems – Ψήκτρα

tmjuju

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο βασικα αναρωτηθηκα, ποια η διαφορα. Απλως την βαφτισαν black για να την πουλησουν ποιο ακριβα? Απο ανεμιστηρακια ποια να παρω?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτο βασικα αναρωτηθηκα, ποια η διαφορα. Απλως την βαφτισαν black για να την πουλησουν ποιο ακριβα? Απο ανεμιστηρακια ποια να παρω?

ακριβως αυτό :P

απο οσα εχω διαβασει,

1st Megahalem

2nd Ultra 120

3rd CM V8

οι διαφορες ειναι ελάχιστες βέβαια.

@Eliaskir, μπορει η TR120 Full Copper να ειναι καλυτερη, αλλα ποιος δινει 100 ευρώ για μια ψυχτρα που ζυγιζει κατι κιλα?? :-D

• Super Moderators
Δημοσ.

μου αρέσει που λες για την True Copper ποιος δίνει 100 euro, λες και θα την βρει στην Ελλάδα :P

btw έχεις δει τιμή της Megahalems? :o

Δημοσ.
ακριβως αυτό :P

απο οσα εχω διαβασει,

1st Megahalem

2nd Ultra 120

3rd CM V8

οι διαφορες ειναι ελάχιστες βέβαια.

@Eliaskir, μπορει η TR120 Full Copper να ειναι καλυτερη, αλλα ποιος δινει 100 ευρώ για μια ψυχτρα που ζυγιζει κατι κιλα?? :-D

Α, δεν εννοουσα αυτο. Απλα αμφιβαλω για την εγκυροτητα του review, δεν κανω συγκριση μεταξυ αυτων των δυο.

Δημοσ.

το site ειναι αρκετα εγκυρο παντως.. και οι διαφορες ειναι 1 βαθμος πανω κατω σχετικα..

σε αερα νομιζω η TT ειναι μια χαρα.. η V10 αν και ειχα εντυπωσιαστει εχει φαει πολυ θαψιμο απο ολα τα φορουν και σαιτ.. παροτι στα χαρτια ειναι η καλυτερη..

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φοβερη η megahalems και παρα πολυ καλο το review του cpusers.gr αλλα εχω μια απορια... Του παλικαριου που το εκανε του χυθηκε ολη θερμοαγωγιμη στον επεξεργαστη?? :P

http://www.cpusers.gr/showthread.php?t=2829&garpg=6

Χωρις πλακα τωρα και τελειως εμπειρικα, εσεις γενικα ποση παστουλα χρησιμοποιητε?????

Δημοσ.

26.png

Αν βλέπω καλά… Εδώ είναι πριν τη σπάτουλα (ποια σπάτουλα δηλαδή κάρτα φαντάζομαι) πάντως και είναι μπόλικη.

Δημοσ.

εγω αγορασα τη V10 επειδη την ερωτευτηκα...λενε οτι η V8 ειναι καλυτερη ασε που ειναι και 40 ευρω φτηνοτερη...εμενα με τον Ε6600 στα 3.3 με 1.45 volt εχει idle 27 βαθμους και 56 full με το orthos μετα απο μια ωρα...ασε που απο τους 56 στους 32 ερχεται σε 3 δευτερολεπτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...