nikosl Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ποιά μητρική έχεις? Είσαι σίγουρος ότι μπουτάρει το σύστημα? Δλδ ακούς τα μπιπ της μητρικής κανονικά? Βλέπεις τον σκληρό να δουλευει κανονικά? Στο λέω γιατί εγώ άλλαξα 3 asus p6t deluxe (όλες ελαττωματικές) γι αυτόν τον λόγο (τελικά πήρα msi και σώθηκα) Θεωρώ ότι πιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα η μητρική σου.
micos000 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" τα έχεις δει;Κορυφαία σειρά... Όχι, μόνο τα "Άσπρα Μεσημέρια" Και ο αντάπτορας που είχα από ati δουλεύει μια χαρά σε nvidia. Καλό το trolling αλλά δεν θα πάρω. P.S. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πεις ότι κάποιος κάνει λάθος...
mikeharitakis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Ποιά μητρική έχεις? Είσαι σίγουρος ότι μπουτάρει το σύστημα? Δλδ ακούς τα μπιπ της μητρικής κανονικά? Βλέπεις τον σκληρό να δουλευει κανονικά? Στο λέω γιατί εγώ άλλαξα 3 asus p6t deluxe (όλες ελαττωματικές) γι αυτόν τον λόγο (τελικά πήρα msi και σώθηκα) Θεωρώ ότι πιο πιθανό είναι να έχει πρόβλημα η μητρική σου. αυτη εδω τη μητρικη εχω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526798 ο σκλιρος περνει μπροστα τον ακους κανονικα ι μητρικη δεν κανει καπιο μπιπ γιατι δεν εχω δει καπιο ηχειακι για αυτι τι δουλεια και το σβουρακι της ΑΤΙ το λειτουργουσε κανονικα οπως και dvd rom.δεν ξερω τι να πω πια...αν απο το service μου πουνε οτι ι καρτα ειναι οκ αναγκαστηκα θα του γυρησω την μητρικη μετα..
nikosl Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 αυτη εδω τη μητρικη εχω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.526798 ο σκλιρος περνει μπροστα τον ακους κανονικα ι μητρικη δεν κανει καπιο μπιπ γιατι δεν εχω δει καπιο ηχειακι για αυτι τι δουλεια και το σβουρακι της ΑΤΙ το λειτουργουσε κανονικα οπως και dvd rom.δεν ξερω τι να πω πια...αν απο το service μου πουνε οτι ι καρτα ειναι οκ αναγκαστηκα θα του γυρησω την μητρικη μετα.. Αλλο το να τρεχει ο σκληρος και αλλο να μπουταρει. Αν μπουτάρει και έχει no signal τότε είναι η κάρτα γεαφικών. Αν δεν μπουτάρει, τότε είναι μητρική. Πρέπει με κάποιον τρόπο (πχ ubuntu live cd) να καταλάβεις αν ανάβει κανονικά ο υπολογιστής.
nikoskon Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Όχι, μόνο τα "Άσπρα Μεσημέρια" Και ο αντάπτορας που είχα από ati δουλεύει μια χαρά σε nvidia. Καλό το trolling αλλά δεν θα πάρω. P.S. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πεις ότι κάποιος κάνει λάθος... Εσύ αγορίνα στο συγκεκριμένο post μου κόλλησες. Τα υπόλοιπα τα προσπέρασες; Επίσης το ότι ο ATi αντάπτορας σου δούλευε σε κάρτα Nvidia, δε λέει και τπτ. edit: Το αντίθετο του "μαύρο" είναι πολύ σωστά το "άσπρο" ή το "λευκό". Το αντίθετο του "βράδυ" είναι το "πρωί" και όχι το "μεσημέρι". Όλο μαζί: "Άσπρα πρωινά" ή "Λευκά πρωινά".
micos000 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 [off topic] Πότε πρόλαβα να σου κολλήσω. Δεν κατάλαβα. Απάντησα στο 3ο post και μου την μπήκες στο 4ο χωρίς εξηγήσεις για να απαντήσεις στο 9ο τι εννοείς. Δεν νομίζω να έχω κολλήσει σε κανέναν εδώ μέσα όσο καιρό είμαι στο forum. Γιατί να το κάνω σε σένα. Ανέφερα το trolling γιατί έτσι μου έδειξε το σχόλιο. Τέλος πάντων. Αν παρεξηγήθηκα κάπου ζητώ συγγνώμη. Υ.Γ. Και το αντίθετο του Μεσάνυχτα είναι Μεσημέρι και όχι Πρωί. lol [/off topic]
NOPSTRIM Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Να ρωτήσω κάτι άλλο τελείως άσχετο απλά για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα; Μπορείς μια ATI 4870 512MB DDR5 να την κάνεις 2GB; Να προσθέσεις memory δηλαδή...
Tenshi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Να ρωτήσω κάτι άλλο τελείως άσχετο απλά για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα;Μπορείς μια ATI 4870 512MB DDR5 να την κάνεις 2GB; Να προσθέσεις memory δηλαδή... Μου θύμισες εποχές S3 Virge (Trio64V+) τωρα . Nope,δέν γίνεται...
NOPSTRIM Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ok φίλος ευχαριστώ για την πληροφορία! και έτσι για το γαμώτο... γιατί σε πλαίσιο κτλ κτλ κτλ λέει πχ: nvidia τάδε... 512mb up to 2GB; διαφημιστικό trick;
Ice-Hunter Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 χτες εφτιαξα ενα νεο συστημα αποτελουμενο απο εναν ι7 επεξεργαστη 6gb μνημη gigabyte μητρικη για τον ι7 εναν wd raptor 150gb και ενα tagan 700w τροφοδοτικο με 20Α εξοδους.το προβλημα ειναι οτι πεταει no video input ι οθονη ενω εχω συνδεσει τον dvi to vga adaptor κανονικα..βεβεα με προβληματιζει το γεγονος οτι το adaptor εχει λιγοτερα "κεφαλακια" απο οτι ειναι οι υποδοχες των dvi εξοδων της 4870..ειπαρχει adaptor με περισοτερα "κεφαλακια" και ειπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο για το ολο προβλημα? το προβλημα ειναι οτι το VGA ειναι διαφορετικο απο την καρτα, βρες ενα που να εχει ακριβως τα ιδια, επισης δεν επρεπε να εμπεριεχετε ενα συμβατο μεσα? εγω οταν αγορασα μια 6600gt ειχε εναν μετα αγορασα μια 8600gt παλι ειχε μεσα.....
mikeharitakis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 το προβλημα ειναι οτι το VGA ειναι διαφορετικο απο την καρτα, βρες ενα που να εχει ακριβως τα ιδια, επισης δεν επρεπε να εμπεριεχετε ενα συμβατο μεσα? εγω οταν αγορασα μια 6600gt ειχε εναν μετα αγορασα μια 8600gt παλι ειχε μεσα..... μα εχει μεσα και hdmi kai dvi adaptor απο vga αυτον δοκιμασα καθως δοκιμασα και απευθειας dvi συνδεση απο αλλη οθονη με dvi εξοδο..και παλι τπτ
Tenshi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 ok φίλος ευχαριστώ για την πληροφορία! και έτσι για το γαμώτο... γιατί σε πλαίσιο κτλ κτλ κτλ λέει πχ: nvidia τάδε... 512mb up to 2GB; διαφημιστικό trick; Αν και βγαίνουμε εκτός θέματος,μάλλον αναφέρεσαι σε κάρτες που δεσμεύουν ένα κομμάτι μνήμης του υπολογιστή σου για δικές τους λειτουργίες (hyper memory και τα συναφή). Ναι μέν έχουν πχ. 256Mb φυσικής μνήμης,όταν όμως τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται ζόρικα τραβάνε και απο το σύστημα. Παλιά ήταν πιο ρομαντικά τα πράγματα...είχες την καρτούλα του 1mb και του έβαζες +1mb module με τα χεράκια σου.
phanispal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Παλιά ήταν πιο ρομαντικά τα πράγματα...είχες την καρτούλα του 1mb και του έβαζες +1mb module με τα χεράκια σου. Έπαιζες Phantasmagoria, HoMaM II, King's Quest και ξόδευες το χρόνο σου στο gameplay, όχι στο πώς θα τα καταφέρεις να έχεις ένα σύστημα που να σηκώνει κάτι Crysis και κάτι άλλες "παιχνιδάρες"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.