mikeharitakis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 χτες εφτιαξα ενα νεο συστημα αποτελουμενο απο εναν ι7 επεξεργαστη 6gb μνημη gigabyte μητρικη για τον ι7 εναν wd raptor 150gb και ενα tagan 700w τροφοδοτικο με 20Α εξοδους.το προβλημα ειναι οτι πεταει no video input ι οθονη ενω εχω συνδεσει τον dvi to vga adaptor κανονικα..βεβεα με προβληματιζει το γεγονος οτι το adaptor εχει λιγοτερα "κεφαλακια" απο οτι ειναι οι υποδοχες των dvi εξοδων της 4870..ειπαρχει adaptor με περισοτερα "κεφαλακια" και ειπαρχει περιπτωση να φταιει αυτο για το ολο προβλημα?
Tenshi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Έβαλες τον αντάπτορα με τον οποίο έρχεται η κάρτα σου;
micos000 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δεν παίζει ρόλο ο αντάπτορας. Έχω βάλει από ΑΤΙ σε NVIDIA και δούλεψε μια χαρά. \ Universal είναι. Αυτό που σκέφτομαι είναι αν συνέδεσες το καλώδιο ρεύματος από το τροφοδοτικό (PCI-E) στην κάρτα γραφικών, κάτι το οποίο είναι απαραίτητο για να δουλέψει. Αν το έκανες, δοκίμασες και την άλλη έξοδο της ΑΤΙ; Τέλος, έχεις συνδεμένο το ηχειάκι; Ακούγεται κανένα περίεργο μπιπ ή μπουτάρει κανονικά, απλά δεν δείχνει τίποτα το μόνιτορ;
nikoskon Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δεν παίζει ρόλο ο αντάπτορας. Έχω βάλει από ΑΤΙ σε NVIDIA και δούλεψε μια χαρά. \Universal είναι. Τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" τα έχεις δει; Κορυφαία σειρά...
Tenshi Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δεν παίζει ρόλο ο αντάπτορας. Έχω βάλει από ΑΤΙ σε NVIDIA και δούλεψε μια χαρά. \Universal είναι. Δέν αμφιβάλλω,γι'αυτό και ρωτάω αν έγινε χρήση του bundled αντάπτορα ή κάποιου που είχε καβάτζα.Υπάρχει και η περίπτωση το Dvi->D-sub adapter να είναι ελαττωματικό, ναι; Σε περίπτωση που είχε γίνει λάθος στην συνδεσμολογία της τροφοδοσίας η 4870 θα είχε ανάψει σάν χριστουγεννιάτικο δέντρο,ελέω failsafe leds Τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" τα έχεις δει;Κορυφαία σειρά... Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Εγώ βλέπω το "Δείπνο ηλιθίων",Γαλλική υπερπαραγωγή
mikeharitakis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 εχω δοκιμασει τα παντα και 2ο ανταπτορα και οθονη με ψηφιακη εξοδο και αλλαγη της θεσης της καρτας στο 2ο pci...αυτο εκει συνεχιζει να λεει no signal input!..ελειπης τροφοδοσια δεν νομιζω να ειπαρχει εκτος αμα το tagan 700w με τις 20Α εξοδους δεν του ειναι αρκετο τι να πω!..απελπιστηκα και την εστειλα στο eshop να την κοιταξει το service..
_Drakos_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως έχει η οθόνη σου επιλογή για το ποια έξοδο θέλεις να σου δείχνει?? Γιατι κι εγώ την είχα συνδέσει την δική μου DVI αλλά δεν είχα επιλέξει και στις ρυθμίσεις της οθόνης DVI και μου έβγαζε No Signal:o
emkatsom Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 εχω δοκιμασει τα παντα και 2ο ανταπτορα και οθονη με ψηφιακη εξοδο και αλλαγη της θεσης της καρτας στο 2ο pci...αυτο εκει συνεχιζει να λεει no signal input!..ελειπης τροφοδοσια δεν νομιζω να ειπαρχει εκτος αμα το tagan 700w με τις 20Α εξοδους δεν του ειναι αρκετο τι να πω!..απελπιστηκα και την εστειλα στο eshop να την κοιταξει το service.. Προφανώς κάτι έχεις κάνει λάθος με τις συνδέσεις...Είτε μέσα στο κουτί, είτε στη σύνδεση μεταξύ οθόνης-GPU...
nikoskon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Tenshi νομίζω ήρθε ο καιρός να ασχοληθείς λίγο με τα "είδη" του DVI... DVI @ Wiki
HellasVagabond Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μήπως έχει η οθόνη σου επιλογή για το ποια έξοδο θέλεις να σου δείχνει?? Γιατι κι εγώ την είχα συνδέσει την δική μου DVI αλλά δεν είχα επιλέξει και στις ρυθμίσεις της οθόνης DVI και μου έβγαζε No Signal:o +1 Πρεπει να πατησεις το κουμπακι που λεει SOURCE και ετσι να παει απο Analog σε Digital η απο Digital1 σε Digital2.
Tenshi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Tenshi νομίζω ήρθε ο καιρός να ασχοληθείς λίγο με τα "είδη" του DVI... DVI @ Wiki Αν μάθουμε δηλαδή όλους τους τύπους DVI plug,λές να λυθεί το πρόβλημα;Your point is? Επειδή έτυχε να μιλήσω με το παλικάρι,δοκίμασε και μία οθόνη γνωστού του,η οποία διαθέτει Dvi-I (είδες nikoskon;Κάτι μάθαμε!).Το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο,"no video input".Η οθόνη του mike έχει μόνο D-sub οπότε μιλάμε μόνο για αναλογικό σήμα.Άρα,ασχέτως πηγής σήματος,σε μία απο της δύο οθόνες η κάρτα θα έπρεπε να δώσει εικόνα. Όπως και να έχει,η κάρτα είναι συνδεδεμένη κανονικά και δέν τίθεται θέμα ελλιπής τροφοδοσίας,αφού τα self-test led δεν έμοιναν αναμμένα.Αυτό που με παραξένεψε ήταν οτι δέν άκουσε την κάρτα κατα το boοt,η οποία υπο κανονικές συνθήκες δουλεύει τον ανεμιστήρα στο 50~60% για 2-3 δευτερόλεπτα.Εν αντιθέση ο ανεμιστήρας λειτουργούσε σε σταθερές χαμηλές στροφές.Πιθανότατα να υπάρχει και πρόβλημα με το bios της κάρτας έτσι; Όπως και να έχει η κάρτα έφυγε για RMA οπότε θα μάθουμε σε 10 μέρες...αν δεήσει το e-shop...
nikoskon Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 αν δεήσει το e-shop... Υπομονή... Αν μάθουμε δηλαδή όλους τους τύπους DVI plug,λές να λυθεί το πρόβλημα;Your point is? Wrong adaptors? Wrong connectors? Όπως και να έχει,ασχέτως πηγής σήματος, Εμ δεν είναι ασχέτως, είναι σχετικοτάτως. Εξ ου και το DVI @ Wiki.... Το ενδεχόμενο να υπάρχει θέμα με το BIOS του motherboard το σκέφτηκες;
vasilis1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Το έπαθα και εγω σε νεο συστημα με PhenomII και Αsusμητρική με τη ίδια κάρτα. Και ναι λύθηκε με Bios update
Tenshi Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Wrong adaptors? Wrong connectors? Εμ δεν είναι ασχέτως, είναι σχετικοτάτως. Εξ ου και το DVI @ Wiki.... Ή Dvi-I ή D-sub θα είναι και στις 2 περιπτώσεις.Δέν έχω δεί (προσωπικά) να κυκλοφορεί κάτι άλλο. Το ενδεχόμενο να υπάρχει θέμα με το BIOS του motherboard το σκέφτηκες; Είναι και αυτό μια πιθανότητα,αν και έχω την εντύπωση (εσφαλμένα ίσως) οτι πρώτα φορτώνει το bios της vga (η οποία ειναι MSI)και μετά της μητρικής... ακολουθεί post/company logo/χαρούμενες εικόνες/loading bar και ενίοτε restart Το έπαθα και εγω σε νεο συστημα με PhenomII και Αsusμητρική με τη ίδια κάρτα.Και ναι λύθηκε με Bios update Της μητρικής ή της κάρτας;
mikeharitakis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 η κανονικη μου οθονη ειναι μονο vga ειναι μια philips 190C περιπου 2-3 ετων...μια αλλη οθονη ειχα δανειστει απο ενα φιλο και ειχε και ψηφιακη και αναλογικη εξοδο αλλα και εκει δοκιμασα και με τους 2 τροπους να την συνδεσω και ελεγε παλι το ιδιο.. Η συνδεσμολογια δεν πιστευω να ειναι λαθος...μου την εκανε ενα παιδι που ειναι τεχνικος..ειπαρχει περιπτωση να φτεει ι γειωση και να μην ανοιγει?εχω συνδεσει την γειωση καλωδιου του τροφοδοτικου στο εξςωτερικο μερος του του πλαισιου που δεχετε τους σκληρους και τα drivers..λετε να φταιει αυτο? οσο για τον ανταπτορα μοιαζει με τον DVI-I cable μονο που δεξια εχει 4 και οχι 6 και αριστερα 8 και οχι 9 οπως δειχνει η φωτο..και η καρτα ειναι οπως τη δεξια.. οσο για το bios πως να το αλλαξω αφου ουτε καν μπορω να δω τι δειχνει ο υπολογιστης?? στο eshop που την πηγα μου ειπαν να περιμενω 10 μερες να την κανουν ελεγχο στο service στην αθηνα.ειπαρχει περιπτωση να ειναι ελλατωμετικη η καπιο στοιχειο της καρτας να ειναι χαλασμενο αν και ειναι καινουργια ι καρτα?η καρτα ειναι αυτη εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514288
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.