nrg_polini Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ενας φιλος μου εφερε τον υπολογιστη του (οχι οτι εγω ξερω και πολλα) γιατι ξαφνικα εσβησε και οποτε τον αναβε επεφτε η ασφαλεια. Το τροφοδοτικο ακομα μυριζει οποτε εβαλα πανω ενα αλλο που ειχα. Τωρα εχουμε τα εξης: Φαινεται να δουλευουν τα παντα, δηλαδη σκληρος, cd player, dvd αντιγραφικο, ανεμιστηρακι καρτας γραφικων, κουτιου, επεξεργαστη, επισης το κοκκινο λαμπακι της μητρικης αναβει. Δεν δουλευουν τα μπροστινα λαμπακια του υπολογιστη και μαλλον ουτε τα usb. Επισης δεν ανοιγει η οθονη (δικια μου ειναι αυτη και δουλευει κανονικα σε αλλους υπολογιστες). Περα απο το τροφοδοτικο τι αλλες ζημιες εχουμε; Η μητρικη ειναι intel ps83 bc/cl ή ps85 bc/bl και ο επεξεργαστης intel p4. Ευχαριστω!
AGNUSDeI Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 δοκιμασε πρωτα ενα Clear CMOS και μετα βλεπεις ολα τα αλλα
nrg_polini Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Καταρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Εκανα (; ) clear cmos βγαζοντας τη μπαταρια εχοντας αποσυνδεσει το τροφοδοτικο απο το ρευμα και δεν εγινε τιποτα. Μετα το εκανα απο τη μητρικη, δηλαδη με τα jumper που λεει στο manual. Ομως πατωντας το κουμπι για να ανοιξει δεν ανοιγε και χρειαστηκε παλι να βαλω το jumper στη normal θεση. Ειναι λογικο αυτο ; Το αποτελεσμα αρνητικο δυστυχως.
caution Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Clear CMOS και δοκίμασε με δανεικές RAM για αρχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.