Physics_Rulez Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Χρησιμοποιώ το km player. Στα αρχεία .ts (HD) δεν παίζει τους .srt υπότιτλους. Τι μπορώ να κάνω;
ApSiMan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 1. Μήπως δεν τους έχεις ενεργοποιημένους??? (Alt+X) 2.Είναι ίδιο όνομα ακριβώς με το αρχείο βίντεο? 3. Δοκίμασε να τους "σύρεις" μέσα στο βίντεο όσο παίζει (ανοίγεις το βίντεο να παίζει, πηγαίνεις στον φάκελο που έχεις τον υπότιτλο κ τον "σέρνεις" μέσα στο παράθυρο του Kmplayer)
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ενεργοποιημένοι είναι, έχουν το ίδιο όνομα, έχω δοκιμάσει να τους σύρω μέσα στο παράθυρο (μου λέει subtitles loaded) αλλά δεν δείχνει τίποτα.... Παλαιότερα έχω την εντύπωση οτι παίζανε με το KM Player... Φορτώνει δηλαδή κανονικά srt σε αρχεία .ts έτσι;
ApSiMan Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Κατάφερα να βρω ένα αρχείο .ts κ ούτε εμένα μου παιζουν υπότιτλοι!!!! (βέβαια ο υπολογιστής μου είναι χρέπι κ κόλλησε στα 5 λεπτά αναπαραγωγής) Θα το δοκιμάσω κ με τον vlc σε λίγο (δεν με παίρνει να ξανακολλήσει τώρα!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Τελικά μήπως δε γίνεται να παίξουν srt με .ts ?
linaaaaaaaaa Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Γιατι δεν δοκιμαζετε τον JetAudio? Εμενα παιζει τα παντα και θυμαται και to playlist, σε αντιθεση με τον vlc και τον km.
dazeman Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν για να μην σέρνεται το θέμα, τα αρχεία *.ts δεν έχουν καμμία ιδιαιτερότητα σχετικά με τους υπότιτλους και παίζουν κανονικά με τους γνωστούς τρόπους.
Physics_Rulez Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Σε pc φίλου παίζουν μια χαρά οι υπότιτλοι με το km player, το δικό μου έφαγε φρίκη μάλλον..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.