Προς το περιεχόμενο

Διαφορά Win Xp Home - Profesional

Manos83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για μενα που εχω χειριστει και τα δύο σχεδον καμία

ανηνε να πάρεις λειτουργικό

περιμενε ώς τα τέλοι αυγούστου για να πάρει τα 7

Δημοσ.

George αν λες για την επιλογή remote assistance υπάρχει. Στο λέω γιατί έχω home αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω αν έχει εγκατασταθεί βέβαια με κάποιο service pack (έχω sp3).

Μια διαφορά που έχω βρει και η μόνη που μου λείπει είναι στη λεγόμενη "απλή κοινή χρήση αρχείων" αν θυμάμαι καλά τον τίτλο, που δεν υπάρχει στα home. Λίγο google θα σου βρει και τις υπόλοιπες Mano(αν και υποψιάζομαι πως με τα sp έχουν μειωθεί οι διαφορές τους)

Δημοσ.

Επίσης έχω την εντύπωση ότι στη Home edition δεν είναι officially supported ο IIS (web server), αν και με ψιλο-hacking είναι δυνατόν να εγκατασταθεί.

Δημοσ.
George αν λες για την επιλογή remote assistance υπάρχει. Στο λέω γιατί έχω home αυτή την στιγμή. Δεν ξέρω αν έχει εγκατασταθεί βέβαια με κάποιο service pack (έχω sp3).

Μια διαφορά που έχω βρει και η μόνη που μου λείπει είναι στη λεγόμενη "απλή κοινή χρήση αρχείων" αν θυμάμαι καλά τον τίτλο, που δεν υπάρχει στα home. Λίγο google θα σου βρει και τις υπόλοιπες Mano(αν και υποψιάζομαι πως με τα sp έχουν μειωθεί οι διαφορές τους)

δεν εννοει αυτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...