Προς το περιεχόμενο

Artifacts προβλήματα σε POWERCOLOR HD4670!

GreenBeret2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά έχω πιστεύω μεγάλο πρόβλημα!Η κάρτα γραφικών μου POWERCOLOR HD4670 μου βγάζει Artifacts σε παιχνίδια.Έχω την μητρική Asrock 4COREDUAL-SATA2 της έχω κάνει update το bios στο 2.10 και συνεχίζει να μου βγάζει ανα τακτά διαστήματα!Το λειτουργικό που χρησιμοποιώ είναι Windows XP PROFESSIONAL,στην αρχή είχα βάλει τα Windows Vista Ultimate και δεν μου έβγαζε Artifacts,έπαιζε μια χαρα δηλαδη.Αλλά απο την ώρα που έβαλα τα XP και προσπαθώ να παίξω παιχνίδια μου βγάζει Artifacts.Περιμένω να με διαφωτίσετε...Θα περιμένω απάντηση σας!!

Δημοσ.

λοιπόν οι εξής ερωτήσεις...τι τροφοδοτικό έχεις,τι σύστημα ακριβώς έχεις και αν την έχεις κλοκάρει παραπάνω και αν ναι πόσο???απο θερμοκρασίες πως είσαι?

Δημοσ.

Λοιπόν έχω 550W τροφοφοτικό,2GB RAM MNHMH,INTEL E2220 Επεξεργαστή...και είναι κλοκαρισμένη το GPU CLOCK:780 και MEMORY CLOCK:1000.Οι θερμοκρασίες της είναι 65οC οταν παίζω παιχνίδι!!!Αλλιως 33oC...

Δημοσ.

τα clocks της κάρτας είναι τα defaults???αν όχι γύρνα τα σε default και κοίτα να δεις τι γίνεται...

-----Προστέθηκε 11/2/2009 στις 11 : 10 : 02-----

tzimmy με πρόλαβες για μερικά δευτερόλεπτα!

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση να δοκιμαστεί η κάρτα σε άλλο pc???το τροφοδοτικό πάντως δε νομίζω να φταίει μιας και 550watt είναι υπερακετά για αυτή την κάρτα...πες μας πάντως τι μοντέλο είναι

Δημοσ.

Παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω την κάρτα αλλού.Το τροφοδοτικό είναι THERMALTAKE W0134 TR2 RX 550W CABLE MANAGEMENT!Να ρωτήσω κατι γιατί στα Vista δούλευευ μια χαρά και στα XP έπαθε αυτό;

• Super Moderators
Δημοσ.

ποιους drivers έχεις?

αν συνεχίζουν τα προβλήματα και στις stock συχνότητες τότε ώρα για RMA

Δημοσ.
Παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω την κάρτα αλλού.Το τροφοδοτικό είναι THERMALTAKE W0134 TR2 RX 550W CABLE MANAGEMENT!Να ρωτήσω κατι γιατί στα Vista δούλευευ μια χαρά και στα XP έπαθε αυτό;

κι εγω στα βιστα δεν εχω κανενα προβλημα.οδηγοι μηπως ειναι το προβλημα?

Δημοσ.

Έχω τους 8.8 drivers!!!

-----Προστέθηκε 11/2/2009 στις 11 : 47 : 44-----

Στα Vista δεν μου δημιουργούσε κανενα πρόβλημα δεν παίζει έτσι στα ξαφνικά να βγάζει Artifacts!!!

Δημοσ.
Έχω τους 8.8 drivers!!!

-----Προστέθηκε 11/2/2009 στις 11 : 47 : 44-----

Στα Vista δεν μου δημιουργούσε κανενα πρόβλημα δεν παίζει έτσι στα ξαφνικά να βγάζει Artifacts!!!

βαλε παλι βιστα .τι να σου πω αλλο.δεν νομιζω να ειναι η καρτουλα.αλλα και παλι ποτε μην λες ποτε.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.Τελικα έβαλα Vista!!Η κάρτα γραφικων δουλεύει ρολοι στα Vista οπως σας είπα,αρα κατι έφταιγε στα XP.Έβαλα και τους 9.1 στα XP και δεν δούλευε!!Άρα κάποια αναποδιά στους drivers γίνετε στα XP.Γιατι δεν ειναι δυνατον να παίζει στα Vista ρολοι.Παντως ευχαριστώ για την βοήθεια....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...