ikaruga24 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Και το Bioshock 2 τι κανει? Τζιτζικια πεταλωνει?
outlaw star Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Και το Bioshock 2 τι κανει? Τζιτζικια πεταλωνει? όχι αλλά σίγουρα έρχεται πιο κάτω απο το AVP...είναι συναισθηματικό το δέσιμο βλέπεις
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Aliens vs Predator Story Trailer Αργεί ο Φεβρουάριος...
outlaw star Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2009 Aliens vs Predator Story Trailer Αργεί ο Φεβρουάριος... ναι ρε γαμώτη
Rubin074 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εντάξει, το παιχνίδι καλό δείχνει, όχι τίποτα το εξωπραγματικό αλλά σίγουρα καλό. Το στοιχείο για το οποίο αξίζει (από τα όσα έχουμε δει ως τώρα τουλάχιστον) πάντως είναι το multiplayer. Με τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες και κατ' επέκταση ισάριθμα είδη gameplay, στο multi θα πρέπει να γίνεται Ο πανικός. Και φυσικά μιλάμε για παιχνίδι του franchise AvP με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Χώρια που έχουμε να δούμε AvP παιχνίδι χρόνια...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί k ταινίες που είδαμε σάμπως έλεγαν τίποτα? Lets hope for the best!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Άλλο οι ταινίες, άλλο τα παιχνίδια.
liakjim Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Εντάξει, το παιχνίδι καλό δείχνει, όχι τίποτα το εξωπραγματικό αλλά σίγουρα καλό. Το στοιχείο για το οποίο αξίζει (από τα όσα έχουμε δει ως τώρα τουλάχιστον) πάντως είναι το multiplayer. Με τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες και κατ' επέκταση ισάριθμα είδη gameplay, στο multi θα πρέπει να γίνεται Ο πανικός. Και φυσικά μιλάμε για παιχνίδι του franchise AvP με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Χώρια που έχουμε να δούμε AvP παιχνίδι χρόνια... Εμενα γιατι μεχρι τωρα απο οσα εχω δει , πιστευω οτι θα ειναι και εξωπραγματικο , αλλα και απιστευτο? Κοινως εχω πωρωθει τα μαλλα
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξέρω τι θα λεει απο γραφικά το παιχνίδι, αλλά με το AvP προσωπικά εχω ενα δέσιμο.
Rubin074 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) Εμενα γιατι μεχρι τωρα απο οσα εχω δει , πιστευω οτι θα ειναι και εξωπραγματικο , αλλα και απιστευτο? Κοινως εχω πωρωθει τα μαλλα Μπορείς να δεις την άποψη ενός φίλου εδώ Anywayz, όπως σου είπα, μολονότι δεν είναι σε καμία περίπτωση "κακό" ή "μέτριο" (απεναντίας μάλιστα), δεν του δημιούργησε και πολιτισμικό σοκ. Σίγουρα το ότι πρόκειται για τίτλο AvP του δίνει ένα πλεονέκτημα (με όνομα βαρύ σαν ιστορία, που λένε) όπως επίσης και το ότι οι τρεις κλάσεις του είναι τόσο μα τόσο διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι τόσο στο πρόσφατο παρελθόν όσο και στο άμεσο μέλλον είδαμε και περιμένουμε τόσα και τόσα κορυφαία παιχνίδια στο είδος του οπότε ο συναγωνισμός είναι μεγάλος. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2010 από Rubin074
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Μόνο που θα έχω πάλι το gameplay του (γρήγορου) Alien στα χέρια μου, εμένα μου φτάνει. Και οι υπόλοιποι ας κουρεύονται.
outlaw star Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2009 καλά προβλέπεται τρελό κάψιμο και ξενύχτι μεταξύ μας όταν βγει..μάλλον ήρθε η ώρα να πάω να πάρω καινούργιο ζευγάρι headphones
john2gr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2009 Ω ναι, θα καούμε ομαδικώς σε αυτό το παιχνίδι σίγουρα
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Όταν θα κυκλοφορήσει το GOTY θα φύγω ταξίδι για Αγγλία για κάνα 5μηνο.. ελπίζω να είναι αρκετός χρόνος για να το μάθετε. Όταν γυρίσω θα τεστάρω τις ικανότητές σας..
outlaw star Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Όταν θα κυκλοφορήσει το GOTY θα φύγω ταξίδι για Αγγλία για κάνα 5μηνο.. ελπίζω να είναι αρκετός χρόνος για να το μάθετε. Όταν γυρίσω θα τεστάρω τις ικανότητές σας.. big talking young lady:p..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα