Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Το Predalien αν θυμάμαι καλά, δεν έκανε headbites.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Τι να κάνει headbite, σε full body impact γινόταν ο άλλος Puzzle.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 But no health gained. Γενικά το pounce εκτός από κίνηση για γρήγορο movement, δεν με είχε εντυπωσιάσει.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Bro μαζί σου.Αλλά πέθαινες, και πέθαινα.. ποιος είχε κάνει το μεγαλύτερο streak πριν το κουμπώσει (+1) το death είναι το θέμα.Ότι και να λέμε, λέω να βρείτε κάνα Server και να μου δώσετε info, να βάλω και το M2Μ των LP να θυμηθούμε τα παλιά.
βασίλης33 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 καλησπέρα σε όλλους. θα με βοηθούσατε πολύ άν υπεύθυνα κάποιος μου "έφτιαχνε" τις παρακάτω ρυθμίσεις σε ένα παιχνίδι που παίζω ώστε να πάρω τα καλύτερα δυνατόν γραφικά-αποτέλεσμα. Το παιχνίδι είναι το aliens vs predator (2010)Το σύστημά μου:core 2 duo e 8400 3.3ghz4gb ram ddr2his hd 6870win 10 η οθόνη μου είναι 1920χ1080. εδώ λοιπόν είναι το μενού των γραφικών texture qualityresolution shadow complexityanisotropic filteringambient occlusionmotion blurv-sync και στο τέλος έχει αυτό: direct x 11 enchanced featuresκαι πατώταντας το μου ανοίγει τις εξής επιλογές antialiasingtessellation η κάρτα γροφικών μου είναι οκ το σηκώνει για πλάκα το παιχνίδι με 70-90 fps.οπότε μπορεί κάποιος να μου πεί τί να βάλω και πόσο ώστε να πάρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα????
_Theo_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 καλησπέρα σε όλλους. θα με βοηθούσατε πολύ άν υπεύθυνα κάποιος μου "έφτιαχνε" τις παρακάτω ρυθμίσεις σε ένα παιχνίδι που παίζω ώστε να πάρω τα καλύτερα δυνατόν γραφικά-αποτέλεσμα. Το παιχνίδι είναι το aliens vs predator (2010) Το σύστημά μου: core 2 duo e 8400 3.3ghz 4gb ram ddr2 his hd 6870 win 10 η οθόνη μου είναι 1920χ1080. εδώ λοιπόν είναι το μενού των γραφικών texture quality resolution shadow complexity anisotropic filtering ambient occlusion motion blur v-sync και στο τέλος έχει αυτό: direct x 11 enchanced features και πατώταντας το μου ανοίγει τις εξής επιλογές antialiasing tessellation η κάρτα γροφικών μου είναι οκ το σηκώνει για πλάκα το παιχνίδι με 70-90 fps. οπότε μπορεί κάποιος να μου πεί τί να βάλω και πόσο ώστε να πάρω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα???? Όλα στο φούλ εκτός απο ΑΑ.
_Theo_ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 είσαι σίγουρος?? Ναι, το έπαιζα παλιά στο Full με κλειστό ΑΑ, με την HD5850 αλλά σε 1680Χ1050. Άρα με την HD6870 θα μπορείς να το πάιξεις όλα full σε 1920Χ1080.
βασίλης33 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 οκ φίλε ευχαριστώ πολύ. υπαρχουν άτομα που παίζουν ακόμη το παιχνίδι??? το έχω απο το 2012 και είμαι σχεδόν καθημερινός παίχτης. το nick μου είναι greek_warrior. άν παίζει κανείς ακόμη και θέλει ας με κάνει add.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα