Προς το περιεχόμενο

Aliens vs. Predator [2010]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη τα λες σε εμένα μαν, πιστολέρο τον έχω κάνει το Θείο. Το Game είναι για Online όμως, από ανέκαθεν αυτό άξιζε..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά συγνώμη.. σταμάτησαν να παίζουν ΟΛΟΙ αυτό το Game..;

Μπαίνω να παίξω ένα DM, και δεν υπάρχει κουνούπι.. τι στο π%$%ο;

Δημοσ.

Γιατί το Multi του είχε πλάκα ίσως;

Δώσε βάση στο "είχε".

Δεν θυμαμαι να ειχε πλακα το συγκεκριμενο ουτε τοτε αλλα οκ.. :P Το AvP 99 απο την αλλη...

• Moderators
Δημοσ.

Το AvP3 θα είχε πλάκα αν έβγαζαν τα light, heavy, guard -> πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. Τώρα ο Marine να κάνει guard Pred ή Xeno attack από λεπίδια που κόβουν σίδερα και να στέλνει Pred ή Xeno πίσω...

Eπίσης το ότι έπρεπε να κοιτάς προς τον τοίχο και να σου βγει το mark για να πηδήξεις και να μην είναι freejump happiness όπως σε AvP99 / AvP2.

AvP99 με τα γραφικά του 3 θα ήταν το perfect για μένα. :P

Τώρα για finishing moves/sneak moves δεν ξέρω, ήταν εφεδιές.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έτσι για topic resurrection (μιας και Halloween and stuff), θα stream κάμποσο παίζοντας Marine.

Το μόνο species με το οποίο δεν το έχω τερματίσει (noob :P).

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
  • Like 1
Δημοσ.

Τώρα είδα και τις απαντήσεις σου του '13. Δε φαντάζεσαι πόσο συμφωνώ στη παραπάνω άποψη.
Και θυμάμαι πως είχε υπονοηθεί πως έπαιζε κάποιος το ίδιο class, Predalien. Είχα την εντύπωση πως ήσουν εσύ.

Κονσολοπόρτ ήταν, και για να περάσεις αρκετές ώρες Online ΚΑΙ Offline Gameplay, ήταν γυαλί.. ευχάριστο με αρκετές καινοτομίες στο GP. Τώρα για να το δεις πορεία Online, δε το έβλεπες.
Το 2 ήταν αυτό που έλιωσα μέχρι να μπαίνω και να βγαίνουν απ' τα ladder..  έκατσε το είχα πάρει από φίλο. Μονάχα κάτι καμμένοι camper marines θυμάμαι με κρατούσαν pushed off και το έπαιρναν, συγκεκριμένα ονόματα.

Δεν κάνουμε κάνα GameRanger, Tunngle, Garena (αν υπάρχει) e-lanάκι λέω γω για το AvP2 ή το 1.. σταματήστε να τη πίνετε και πάμε..

• Moderators
Δημοσ.

Και θυμάμαι πως είχε υπονοηθεί πως έπαιζε κάποιος το ίδιο class, Predalien. Είχα την εντύπωση πως ήσουν εσύ.

Εγώ πάντα Alien Drone έπαιρνα στο 2, μιας και είναι το κλασσικό που προτιμώ.

Δημοσ.

Ε, ήταν πιο all-round και πιο υπό έλεγχο, αλλά το "freejump happiness" του Predalien, ήταν Αθήνα - Λαμία 5s.
Αν και τόσο simple minded, γιατί με το καιρό κοντρολάρεις ένα τόσο απλό FPS και πόσο μάλλον με 2-3 κινήσεις (ή καλύτερα "factors").. με κράτησε. Αλλά και το CS δεν ήταν κάνας τσαϊκόφσκι εδώ που τα λέμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...