Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μη τα λες σε εμένα μαν, πιστολέρο τον έχω κάνει το Θείο. Το Game είναι για Online όμως, από ανέκαθεν αυτό άξιζε..
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Ρε παιδιά συγνώμη.. σταμάτησαν να παίζουν ΟΛΟΙ αυτό το Game..;Μπαίνω να παίξω ένα DM, και δεν υπάρχει κουνούπι.. τι στο π%$%ο;
konstantinos77 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Aυτο το game σταματησαν να το παιζουν πολυ καιρο πριν βγει καν το colonial marines . 1
ADHD Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Γιατί κάποιος να θελει να παίξει αυτο το παιχνιδι Σαββατιάτικα κιόλας??
Millennium Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Γιατί το Multi του είχε πλάκα ίσως; Δώσε βάση στο "είχε". 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 AvP1999 αν θέλει κανείς.
konstantinos77 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 H νυχτα των ζωντανων νεκρων ...Koιτα πως ξεθαφτηκε το AvP .
ADHD Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Γιατί το Multi του είχε πλάκα ίσως; Δώσε βάση στο "είχε". Δεν θυμαμαι να ειχε πλακα το συγκεκριμενο ουτε τοτε αλλα οκ.. Το AvP 99 απο την αλλη...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Το AvP3 θα είχε πλάκα αν έβγαζαν τα light, heavy, guard -> πέτρα, ψαλίδι, χαρτί. Τώρα ο Marine να κάνει guard Pred ή Xeno attack από λεπίδια που κόβουν σίδερα και να στέλνει Pred ή Xeno πίσω... Eπίσης το ότι έπρεπε να κοιτάς προς τον τοίχο και να σου βγει το mark για να πηδήξεις και να μην είναι freejump happiness όπως σε AvP99 / AvP2. AvP99 με τα γραφικά του 3 θα ήταν το perfect για μένα. Τώρα για finishing moves/sneak moves δεν ξέρω, ήταν εφεδιές.
Millennium Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δεν θυμαμαι να ειχε πλακα το συγκεκριμενο ουτε τοτε αλλα οκ.. Το AvP 99 απο την αλλη... Γιατί; Πλάκα είχε.Γούστα είναι αυτά βέβαια.
elpatron Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Παίζει κανονικά και έχει κάποιο κόσμο, εγώ κάθε τόσο παίζω λίγο....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Έτσι για topic resurrection (μιας και Halloween and stuff), θα stream κάμποσο παίζοντας Marine. Το μόνο species με το οποίο δεν το έχω τερματίσει (noob ). Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2014 από GhostRiderLSOV 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Τώρα είδα και τις απαντήσεις σου του '13. Δε φαντάζεσαι πόσο συμφωνώ στη παραπάνω άποψη.Και θυμάμαι πως είχε υπονοηθεί πως έπαιζε κάποιος το ίδιο class, Predalien. Είχα την εντύπωση πως ήσουν εσύ.Κονσολοπόρτ ήταν, και για να περάσεις αρκετές ώρες Online ΚΑΙ Offline Gameplay, ήταν γυαλί.. ευχάριστο με αρκετές καινοτομίες στο GP. Τώρα για να το δεις πορεία Online, δε το έβλεπες.Το 2 ήταν αυτό που έλιωσα μέχρι να μπαίνω και να βγαίνουν απ' τα ladder.. έκατσε το είχα πάρει από φίλο. Μονάχα κάτι καμμένοι camper marines θυμάμαι με κρατούσαν pushed off και το έπαιρναν, συγκεκριμένα ονόματα.Δεν κάνουμε κάνα GameRanger, Tunngle, Garena (αν υπάρχει) e-lanάκι λέω γω για το AvP2 ή το 1.. σταματήστε να τη πίνετε και πάμε..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Και θυμάμαι πως είχε υπονοηθεί πως έπαιζε κάποιος το ίδιο class, Predalien. Είχα την εντύπωση πως ήσουν εσύ. Εγώ πάντα Alien Drone έπαιρνα στο 2, μιας και είναι το κλασσικό που προτιμώ.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Ε, ήταν πιο all-round και πιο υπό έλεγχο, αλλά το "freejump happiness" του Predalien, ήταν Αθήνα - Λαμία 5s.Αν και τόσο simple minded, γιατί με το καιρό κοντρολάρεις ένα τόσο απλό FPS και πόσο μάλλον με 2-3 κινήσεις (ή καλύτερα "factors").. με κράτησε. Αλλά και το CS δεν ήταν κάνας τσαϊκόφσκι εδώ που τα λέμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα