outlaw star Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Γι'αυτό! Γι'αυτό έκανα αυτό το απελπισμένο post! Γιατί ήξερα ότι θα σκάσει μύτη ο γ__ατοτατος outlaw να με σώσει! Αύριο πάω και κουμπώνω λ7 στην χρεωστική και 13:00 το έχω παραγγείλει! TYVM! :* thx για τα καλά σου λόγια, αλλά στο λέω στο deathmatch δε θα σε λυπηθώ
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Α πουλάκι μου Outlaw παίζεις; Για σένα μπορεί να ξαναπαίξω, όχι πως θα κάνω πολλά μέχρι να ξανά(τις πίστες που ψιλοξέρω)συνηθίσω (τις πίστες που δεν ξέρω). Αλλά why not? Ένα κεφάλι θα το φάω!
outlaw star Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2011 Α πουλάκι μου Outlaw παίζεις; Για σένα μπορεί να ξαναπαίξω, όχι πως θα κάνω πολλά μέχρι να ξανά(τις πίστες που ψιλοξέρω)συνηθίσω (τις πίστες που δεν ξέρω). Αλλά why not? Ένα κεφάλι θα το φάω! ε καλά μη νομίζεις ότι παίζω και συχνά αλλά μια στο τόσο για να ξεδώσω είναι must
nikostz9 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 παιδια το παιχνιδι τι λεει αξιζει για αγορα τωρα πλεον απτο steam που το χει 5 ευρα +3 τα dlc. κοσμο οnline εχει γενικα σα multyplayer με ενδιαφερει περισσοτερο.
pappous_soulis Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Γενικά δεν υπάρχουν πολλοί που παίζουν πλέον. Και είναι κρίμα γιατί έχει ωραίο multiplayer.
outlaw star Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Γενικά δεν υπάρχουν πολλοί που παίζουν πλέον. Και είναι κρίμα γιατί έχει ωραίο multiplayer. πράγματι έτσι είναι... άσε που εδώ στο insomnia ακόμη μαζευόμαστε να παίξουμε...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Γιατί, πότε μαζευτήκαμε; Να πει κάποιος καμιά μέρα.
DimAslan Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Πάντως στο steam έχει 19,99 το παιχνίδι και 5 ευρά τα DLC... Πού το βρήκατε 5 ευρώ;
pappous_soulis Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Το'χε προσφορά για λίγες μέρες η steam.
Darth_Fanis Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Πάντως στο steam έχει 19,99 το παιχνίδι και 5 ευρά τα DLC... Πού το βρήκατε 5 ευρώ; Το είχε βάλει σε προσφορά στο Steam, τώρα έχει λήξει η προσφορά. Μέχρι πρίν λίγο καιρό όντως δε το παίζανε πολλά άτομα. Κάθε φορά έβλεπα στα Stats του Steam το ανώτερο 500 άτομα. Μετά τη προσφορά όμως το αγόρασαν πολλοί και τώρα το παίζουν 1400-1700 άτομα ! Επειδή ασχολούμαι χρόνια με τα AvP (από το 1999) και είμαι φανατικός οπαδός έχω να πω ότι το AvP 3 κατά τη γνώμη μου είναι σίγουρα κατώτερο από τα προηγούμενα AvP. Δεν είναι κακό παιχνίδι, απλώς είναι κατώτερο από τα προηγούμενα. Το δυνατό του σημείο είναι οι τρομερές melee μάχες και τα απίστευτα γραφικά. Αν είχε το σενάριο και το σχεδιασμό πιστών του AvP 2 και τα γραφικά του 3 θα ήταν ΚΟΡΥΦΗ. Πάντως το Multiplayer είναι όντως πολύ καλό! Και σίγουρα θα βρείς πίστα να παίξεις online. Το έχω λιώσει το game! Πάντως είναι πιο δύσκολο από τα συμβατικά FPS (πχ Call of Duty ). Το προτείνω ανεπιφύλακτα !
outlaw star Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 το multi του game για τα σημερινά δεδομένα που δεν έχει βγει κανά internetiko της προκοπής μια χαρά είναι.. και το sigle ως marine μια χαρά είναι, αν και όπως είπε ο fanis σίγουρα κατώτερο απο τα προηγούμενα.. το καλό ήταν ότι εξ'αρχής το παιχνίδι ήταν φτηνό να το αγοράσεις απο εξωτερικό τουλάχιστον το έβρισκες με 25 ευρώ τιμή που θα έπρεπε να είχαν όλα τα παιχνίδια. και στις πωλήσεις νομίζω τα πήγε αρκετά καλά, ειδικά αγγλία αν θυμάμαι καλά είχε σκίσει
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 εγω το περιμένω απο τον θείο .Σε 3 ώρες θα έχει φτάσει.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Αν περιμένεις Garena, είσαι γελασμένος. Αν όχι, είσαι offtopic..
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 οχι garena για το Αliens vs Predattor λέω.Πρώτη φορά το παίζω. Και κάτι άλλο αυτο τον μηνα είχα λεφτά μόνο για τσιγάρα γι αυτό δεν το αγόρασα και το πήρα απο τον θείο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα