Προς το περιεχόμενο

Aliens vs. Predator [2010]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω είχα πάρει το πρώτο.

Το 2ο σίγουρα δεν το είχα πάρει.

Έλεγαν ότι άξιζε το 2ο πακέτο, αλλά παίζει κανείς πια; :(

εγώ καμιά φορά που μπαίνω σε species deathmatch βρίσκω κόσμο (άσχετους έτσι..)

εδώ όλο το λέγαμε να κανονίσουμε να παίξoυμε αλλά δεν.. :rolleyes:

σκέφτομαι να τα χτυπήσω λίγο αργότερα 14 ευρά και για τα 2 δεν είναι και κανά φοβερό ποσό..

τώρα βέβαια ασχολούμαι με το bad company :-D

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εξανλτηθηκε.Και ηθελα ενα φθηνο παιχνιδακι να περναει η ωρα. :-(

ναι αλλά έχω την εντύπωση ότι παρόλα αυτά μπορείς να το παραγγείλεις και όταν το φέρουν θα το πληρώσεις σε αυτή την τιμη!

πάρε αύριο ένα τηλ και ρώτα δε χάνεις τίποτα!

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ΓΙΑΤΙ το έχουν τόσο φθηνά; Στο εξωτερικό το έχουν τέτοια τιμή χωρίς να είναι τρελή Κυριακή! Γιατί; Επειδή είναι port; Επειδή η SEGA είναι γ__τη; Έχει να κάνει με τη Unicef;

Ο συγκεκριμένος τίτλος ίσως να είναι και ο ΜΟΝΟΣ που θα έδινα 60€ για να τον πάρω (έχω λιώσει online από beta πριν την απόφαση)! Σε αναγκάζει να τα δώσεις γιατί χωρίς Online δεν γίνεται.. Άρα πετυχαίνει ότι δε μπορεί να πετύχει η καταραμένη Ubisoft. Είναι solid, έχει ζωή, έχει άψογο MP, άψογο περιβάλλον, για bonus σου δίνει και campaigns, και μπορεί να μην είναι τόσο legendary όσο το AvP II αλλά είναι αξιολάτρευτο sequel.

Wtf?

Δημοσ.

ναι αλλά έχω την εντύπωση ότι παρόλα αυτά μπορείς να το παραγγείλεις και όταν το φέρουν θα το πληρώσεις σε αυτή την τιμη!

πάρε αύριο ένα τηλ και ρώτα δε χάνεις τίποτα!

Τηλεφωνικα να το παραγγειλω;Γιατι απο το site δεν γινεται.

• Moderators
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει ΓΙΑΤΙ το έχουν τόσο φθηνά; Στο εξωτερικό το έχουν τέτοια τιμή χωρίς να είναι τρελή Κυριακή! Γιατί; Επειδή είναι port; Επειδή η SEGA είναι γ__τη; Έχει να κάνει με τη Unicef;

Ο συγκεκριμένος τίτλος ίσως να είναι και ο ΜΟΝΟΣ που θα έδινα 60€ για να τον πάρω (έχω λιώσει online από beta πριν την απόφαση)! Σε αναγκάζει να τα δώσεις γιατί χωρίς Online δεν γίνεται.. Άρα πετυχαίνει ότι δε μπορεί να πετύχει η καταραμένη Ubisoft. Είναι solid, έχει ζωή, έχει άψογο MP, άψογο περιβάλλον, για bonus σου δίνει και campaigns, και μπορεί να μην είναι τόσο legendary όσο το AvP II αλλά είναι αξιολάτρευτο sequel.

Wtf?

Δεν έχει μεγάλο fanbase. Δεν έκανε πολλές πωλήσεις = Μείωση της τιμής κατακόρυφα.

Ένα remake του AvP1 με τα γραφικά του 3 να έκαναν και το ίδιο gameplay (όχι marine να κάνει block Aliens/Preds), θα είχε φάση.

• Moderators
Δημοσ.

Το αγόρασες εσύ Ghost; Το βαρέθηκες μετά από λίγο το MP του; Τι σε χάλασε;

Ναι. Το είχα αγοράσει απ'όταν βγήκε.

Με χάλαγε το netcode του κυρίως και το πώς αντιμετώπιζε το lag. Επίσης το να είναι όλοι σχεδόν Preds και να κάνουν spam το disk (το οποίο έφαγε nerf να σκοτώνει με την πρώτη μόνο όταν κάνει headshot).

Μετά έπαιζα BC2 κυρίως και τέτοια και πρόσφατα που πήγα να παίξω πάλι, μπήκα σε έναν server TDM και είδα πως αυτοί που έπαιζαν συνέχεια προφανώς κατέχουν τις πίστες πολύ καλύτερα από μένα.

Επίσης το melee system είναι πρόβλημα με το lag.

Δημοσ.

Τηλεφωνικα να το παραγγειλω;Γιατι απο το site δεν γινεται.

ναι..

το multi του εμένα μου αρέσει πάντως, είναι ότι πρέπει για να μπεις λίγο και να ξεδώσεις..

• Moderators
Δημοσ.

ναι..

το multi του εμένα μου αρέσει πάντως, είναι ότι πρέπει για να μπεις λίγο και να ξεδώσεις..

Το ωραίο (και επικίνδυνο βέβαια :P), είναι τα stealth και ειδικά τα trophy kills.

Τα stealth, ειδικά με Alien που πάει πιο γρήγορα απ'όλους και γύρω-γύρω όλοι τα βγάζεις και ενώ μάχεσαι, αλλά είναι μκία έτσι.

Δημοσ.

Επρεπε να ειχα προλαβει το crazy sunday γαμωτο.. τωρα ή θα το παραγκειλω απο anazon και θα το παιξω σε 2+ εβδομαδες, ή θα σκασω 22+ ευραιους στους μλκες του Ελλαδιστανιτες.. Ακομη και digital dl θα εκανα, και για καποιο ηλιθιο λογο το εχουνε 20ε απο steam.. ακου γελοιωτητες..

Δημοσ.

Επρεπε να ειχα προλαβει το crazy sunday γαμωτο.. τωρα ή θα το παραγκειλω απο anazon και θα το παιξω σε 2+ εβδομαδες, ή θα σκασω 22+ ευραιους στους μλκες του Ελλαδιστανιτες.. Ακομη και digital dl θα εκανα, και για καποιο ηλιθιο λογο το εχουνε 20ε απο steam.. ακου γελοιωτητες..

να μάθεις να μη το παραγγέλνεις όταν έπρεπε απο το crazy sundays :P

http://www.play.com/Games/PC/4-/10085177/Aliens-Vs-Predator/Product.html?searchstring=aliens+vs+predator&searchtype=PC&searchsource=0&urlrefer=search&strefer=PC&searchfilters=s{aliens+vs+predator}%2bc{362}%2bc{10009}%2b

άντε σε έφτιαξα...κοίτα να το προλάβεις this time... B)

Δημοσ.
άντε σε έφτιαξα...

Γι'αυτό! Γι'αυτό έκανα αυτό το απελπισμένο post! Γιατί ήξερα ότι θα σκάσει μύτη ο γ__ατοτατος outlaw να με σώσει! Αύριο πάω και κουμπώνω λ7 στην χρεωστική και 13:00 το έχω παραγγείλει!

TYVM! :*

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...