Προς το περιεχόμενο

Aliens vs. Predator [2010]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Aρα υπαρχει το Νο1 του 2004 και το Νο2 του 2007 με τον υποτιτλο "ρεκβιεμ".

Να υποθεσω οτι ενα "Alien Predator" του 1987 που αναφερει το imdb ειναι ασχετο?

Πριν τα aliens Vs Predators υπήρχαν οι ταινίες που ανήκουν στο Alien Saga (Alien (1979), Aliens (1986), Alien 3(1992) και Alien Resurrection (1996)), και στο Predator Saga (Predator(1987), Predator 2(1990))

Κάπου στα τέλη του '80 εμφανίστηκαν τα Alien Versus Predator graphic novels (σκέψου κόμιξ), που συνδύαζαν την ιστορία από τα δύο εξωγήινα είδη.

http://en.wikipedia.org/wiki/Aliens_versus_Predator_(comics)

Αλλά, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον από τότε (τέλη του '80) να γυριστούν και οι ταινίες, υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τα δικαιώματα (...) που προφανώς λύθηκε αργότερα.

http://en.wikipedia.org/wiki/Alien_vs._Predator_(film)

Πάντως και τα παιχνίδια και οι ταινίες προέρχονται/είναι εμπνευσμένα από τις δύο ξεχωριστές saga και από τα graphic novels.

Πόσο AvP έχουν βγει:

Εγώ γνωρίζω τα πιο δημοφιλή για PC, και αυτά είναι τρία (AvP, AvP 2 και το πρόσφατο AvP που είναι και το θέμα αυτού του thread).

Γενικά στο όλο σύμπαν των Aliens και Predators έχουν βγει αυτά:

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Alien_and_Predator_games

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Πριν τα aliens Vs Predators υπήρχαν οι ταινίες που ανήκουν στο Alien Saga (Alien (1979), Aliens (1986), Alien 3(1992) και Alien Resurrection (1996)), και στο Predator Saga (Predator(1987), Predator 2(1990))

Φιλε μου, αυτα τα γνωριζω και τα εχω δει σχεδον ολα. Αλλα αυτo το ιστορικο δεν εχει σχεση με το ερωτημα που εχω διατυπωσει, μιλαμε μονο για AvP.

Πόσο AvP έχουν βγει:

Εγώ γνωρίζω τα πιο δημοφιλή για PC, και αυτά είναι τρία (AvP, AvP 2 και το πρόσφατο AvP που είναι και το θέμα αυτού του thread).

Αρα μου λες οτι υπαρχουν συνολικα 3, το Νο1 του 1999, το Νο2 του 2001 και το τελευταιο για το οποιο μιλαμε. Το τελευταιο εχει την ιδια αριθμηση με το προηγουμενο(2) ε?

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό που έγραψες ποιο πάνω όμως, δείχνει ότι δεν ήξερες για το Predator του 1987.

Να υποθεσω οτι ενα "Alien Predator" του 1987 που αναφερει το imdb ειναι ασχετο?

Φιλε μου, αυτα τα γνωριζω και τα εχω δει σχεδον ολα. Αλλα αυτo το ιστορικο δεν εχει σχεση με το ερωτημα που εχω διατυπωσει, μιλαμε μονο για AvP.

Ποιο ακριβώς ερώτημά σου δεν απαντήθηκε, γιατί θεωρώ πως όσα έγραψα θα έπρεπε να σε καλύψουν.

Δημοσ.
Αυτό που έγραψες ποιο πάνω όμως, δείχνει ότι δεν ήξερες για το Predator του 1987.

Aπο που ακριβως συμπερανες οτι δεν ηξερα για τον Predator του 1987? Το ειχα δει τοτε σε πρωτη προβολη. Τα επομενα χρονια το ειδα αλλες 3-4 φορες στη τηλεοραση.

Οπως και ναχει, το θεμα μας ειναι τα AvP, γιατι επεμενεις να τα συζητας χωριστα?

Ποιο ακριβώς ερώτημά σου δεν απαντήθηκε, γιατί θεωρώ πως όσα έγραψα θα έπρεπε να σε καλύψουν.

Τα posts μου τα διαβαζεις καθολου? ολα αυτα που αναφερω τα προσπερνας?

Βασικα για να με καλυψεις θα πρεπει να απαντας σε ολες τις ερωτησεις μου

Μολις στο προηγουμενο ρωτησα αν το τελευταιο AvP εχει την ιδια αριθμηση με αυτο του 2001.

• Moderators
Δημοσ.

1. Αναφερόμουν στο προηγούμενο post σου, γιατί για εκείνο μου είπες πως ό,τι σου έγραψα δεν είχε καμιά σχέση με τα "ερωτήματα που είχες διατυπώσει"

2. Την απάντηση που ζητάς στο προηγούμενο post την έδωσες μόνος σου, ΚΑΙ υπάρχει και σε αυτά που είπα πιο πάνω, ΚΑΙ υπάρχει και στον τίτλο του thread.

3. Θεωρώ, πλέον, πως τζάμπα χάνω το χρόνο μου. Καλή τύχη με τα υπόλοιπα ερωτήματά σου. ;)

Δημοσ.

E βεβαια δεν εχει σχεση το Predator σκετο με το ΑvP.

Aκριβως στο λινκ που εβαλες ειναι που ζηταω απαντηση για να εχω μια καθαρη εικονα του ιστορικου. Τοσο αυτα που εγραψες εσυ οσο και αυτα που αναφερει το imdb ειναι μπερδεμενα. Πως γινεται ενα game να βγαινει δυο φορες με ιδια αριθμηση?

---------- Προσθήκη στις 12:57 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:22 ----------

ΥΓ.

Αναφερόμουν στο προηγούμενο post σου, γιατί για εκείνο μου είπες πως ό,τι σου έγραψα δεν είχε καμιά σχέση.....

Μην τα μπερδευεις, αλλο το Predator με τον Σβαρτζενεγκερ, αλλο το Αlien Predator που βγηκε την ιδια χρονια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχει καμία σχέση το Aliens vs Predator με το Alien Predators. Στο Alien Predators του 1987 δεν υπάρχουν Predators καθόλου:

The plot, as convoluted as it is, goes something like this: While Skylab was in orbit, it was performing experiments on biological organisms found on the moon on an Apollo mission. Apparently, the organisms came out of their dormancy. Skylab fell out of orbit, crashing in Spain. Later, three incredibly goofy Californian teens are driving an RV trailing a dune buggy across Europe-they drive through the wrong area of Spain at just the wrong time. They meet the ridiculous waitress. They meet other ridiculous people. Then one day when the goofy teenaged girl is on her way back from grocery shopping for pickled pigs eyes, the worst actor you have ever seen (playing a NASA scientist) kidnaps her in her dune buggy and takes her to a cheap hotel, where he tries to conduct an emergency operation by himself. He explains that the aliens invade their hosts and "feast on their DNA like a buffet, taking whatever traits they need." Supposedly this turns them into psychotic killers. Based on the film, however, they are psychotic killers who like to stay out of sight, because given a small town wherein everyone is supposed to be "infected," you only see two residents throughout this movie.

Όσο για το παιχνίδι, η Rebelion επίτηδες δεν χρησιμοποίησε τον αριθμό "3" (δικό της franchise είναι, ότι γουστάρει κάνει. Μην ρωτάτε τι και πως :P. Και όπως αναφέρθηκε, υπάρχουν τρία PC games του AvP). Πιο παλιά είχαμε και στο Jaquar το AvP (1993-1994) που ήταν η πρώτη προσπάθεια της Rebelion.

PS: Υπήρχε και comic με θέμα το AvP το 1992. Προφανώς το videogame και οι ταινίες ήταν εμπνευσμένες από αυτό :P

Επεξ/σία από john2gr
Δημοσ.

Δωσμου περισσοτερες πληροφοριες φιλε μου, πως λεγεται αυτη η καρτα?

Η κάρτα λέγεται χρεωστική και έχουν διάφορες τράπεζες...αν θυμάμαι καλά σου ζητάνε ταυτότητα,μπορεί κάποιο λογαριασμό ΔΕΗ,ΟΤΕ ή κάτι άλλο,εκαθαριστικό ή φοιτιτική ταυτότητα αν είσαι φοιτητής..τώρα αυτά μπορεί να διαφέρουν απο τράπεζα σε τράπεζα..στην κάρτα αυτή βάζεις εσύ το ποσό που θες με κατάθεση στην τράπεζα..δε λειτουργεί δηλαδή ως πιστωτική..ελπίζω να σε κάλυψα..αν θες να ρωτήσεις κάτι άλλο στείλε pm γιατί βγαίνουμε τελείως oftopic...

και τώρα on-topic..τι θα γίνει ρε παίδες θα κανονίσουμε κανά matchaki λέμε?:-D

Δημοσ.

Και θα τρεχω στις τραπεζες και θα bγαζω δικαιολογητικα για να αγορασω με 3€ ενα αρχαιο pc game?...

Kαι για να μενουμε offtopic, μιλας μεν για multi, το single το τελειωσες?

Servers ανα το κοσμο δεν βρισκεις?

Δημοσ.
Και θα τρεχω στις τραπεζες και θα bγαζω δικαιολογητικα για να αγορασω με 3€ ενα αρχαιο pc game?...

Kαι για να μενουμε ontopic, μιλας μεν για multi, το single το τελειωσες?

Servers ανα το κοσμο δεν βρισκεις?

fixed!:-)

το single το έβγαλα μέσα σε μια εβδομάδα και με τα 3 είδη..δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά παλεύεται..το να βγάλεις την κάρτα δεν είναι κάτι το τραγικό πιστεύω μέσα σε κανά μισάωρο αν δεν έχει κόσμο θα είσαι έτοιμος..και δε τη βγάζεις για να αγοράσεις μόνο ένα παιχνίδι αλλά ένα κάρο πράματα που σου έρχονται πολύ φτηνότερα..

Δημοσ.

Παιδια, μια ερωτηση για το παιχνιδι, μετα την εγκατασταση εχω 2 συντομευσεις στο ντεσκτοπ, μια για Direct9 και μια για Direct11. Eγω εχω καρτα με D10, συνεπως στο D11 δεν μου παιζει. Δηλαδη επιλογη για D10 δεν υπαρχει?

---------- Προσθήκη στις 01:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:17 ----------

το single το έβγαλα μέσα σε μια εβδομάδα και με τα 3 είδη..δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο αλλά παλεύεται..το να βγάλεις την κάρτα δεν είναι κάτι το τραγικό πιστεύω μέσα σε κανά μισάωρο αν δεν έχει κόσμο θα είσαι έτοιμος..και δε τη βγάζεις για να αγοράσεις μόνο ένα παιχνίδι αλλά ένα κάρο πράματα που σου έρχονται πολύ φτηνότερα..

Πως το εβγαλες σε μια βδομαδα 3 φορες? επαιζες 24 ωρες το 24ωρο?

Πες μου κατι, εγω ως τωρα ειμαι σε μια σπηλια που χορευει μια εικονικη στρηπερ και μου επιτιθονται μερικα αλιενς... ετσι θα κυλησει ολο? απλα θα προχωραω και θα μου επιτιθονται αλιενς? Αν ειναι ετσι να το ξερω και να αποδεσμευσω τα 15giga απ τον ssd μου, γιατι ειναι πολυ βαρετο.

Δημοσ.

Ρε παιδια, αφηστε λιγο τα facepalms και απαντηστε μου

- Ενω εχω καρτα με D10 θα πρεπει να παιζω στο D9?

- Oλο το game κυλαει στο ιδιο μοτιβο του "περπαταω και σκοτωνω οποιο αλιεν βρω μπροστα μου"? τα 15giga σε τι συνίστανται? οι predators που ειναι?...

Δημοσ.
Ρε παιδια, αφηστε λιγο τα facepalms και απαντηστε μου

- Ενω εχω καρτα με D10 θα πρεπει να παιζω στο D9?

- Oλο το game κυλαει στο ιδιο μοτιβο του "περπαταω και σκοτωνω οποιο αλιεν βρω μπροστα μου"? τα 15giga σε τι συνίστανται? οι predators που ειναι?...

Νομίζω, χωρίς να είμαι και σίγουρος ότι αν βάλεις DX11, από μόνο του θα παίξει σε 10.

Τώρα για την υπόθεση , κατά τύχη και εγώ μόλις το άρχισα και είμαι στο ίδιο σημείο με σένα. Μου την σπάει λίγο η αίσθηση " Doom 3" , σκοτάδι-φακός, αλλά απ' ότι έχω διαβάσει το παιχνίδι είναι καλό. Υπομονή.

Υ.Γ. Τα Aliens πάντως φαίνονται αρκετά δυνατά. Το καθένα θέλει μιά γεμιστήρα για να πεθάνει!

Δημοσ.
Νομίζω, χωρίς να είμαι και σίγουρος ότι αν βάλεις DX11, από μόνο του θα παίξει σε 10.

Τώρα για την υπόθεση , κατά τύχη και εγώ μόλις το άρχισα και είμαι στο ίδιο σημείο με σένα. Μου την σπάει λίγο η αίσθηση " Doom 3" , σκοτάδι-φακός, αλλά απ' ότι έχω διαβάσει το παιχνίδι είναι καλό. Υπομονή.

Υ.Γ. Τα Aliens πάντως φαίνονται αρκετά δυνατά. Το καθένα θέλει μιά γεμιστήρα για να πεθάνει!

στο doom 3 αρχικά τουλάχιστον δεν είχες φακό πάνω στο όπλο αλλά τον επέλεγες ξεχωριστά,με αποτέλεσμα να γίνεται μεγάλο πανηγύρι:P

εένα γεμιστήρα θέλει αν βαράς όπου να ναι..πάντως στο single αν κάποιο story έχει κάποιο ενδιαφέρον(λέμε τώρα),αυτό είναι μακράν του marine...τα άλλα είναι μάλλον για να σε προετοιμάσουν ώστε να μπεις έτοιμος στο multi

Δημοσ.

Μπα, δεν παιζει καθολου. Μου βγαζει μυνημα "Η παραμετρος ειναι εσφαλμενη".

Κι εμενα μου τη σπαει αυτο το σκοταδι στυλ Ντουμ3, συνεχεια ετσι ειναι?

Θυμαμαι στο ντουμ3 υπηρχε ενα κολπακι που κολαγες το φακο στο οπλο σου, υπαρχει εδω κατι αναλογο?

Δυνατα ξεδυνατα, με το δεξι κλικ που φευγει η ρουκετα ανατιναζονται και ψοφανε αμεσως:-)

Οι predators που ειναι??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...