Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 full trailer εδώ και τώρα παρακαλώ!
Timour21 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 full trailer εδώ και τώρα παρακαλώ! better yet.... (playable) demo εδώ και τώρα!
TSOPK Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δεν ξερω αν θα ειναι ετσι τα ingame γραφικα. Δεν ξερω τι συστημα θα θελει για να τρεξει...αλλα και μονο που θα ξανακουσω τον ηχο απο το ρανταρ (και το δαχτυλο στο mouse ετοιμο να ριξει μολυβι) μου φτανει και περισσευει
Athanasios2104 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 αλλα και μονο που θα ξανακουσω τον ηχο απο το ρανταρ (και το δαχτυλο στο mouse ετοιμο να ριξει μολυβι) μου φτανει και περισσευει To παιχνίδι παίζεται ΑΥΣΤΗΡΩΣ μετα-μεσονύχτια, με σβησμένα φώτα (άντε κανά κερί για να μην στραβωθούμε και για ατμόσφαιρα), κλεισμένα πόρτες/παράθυρα και γενικά κάθε επαφή με τον κόσμο. Λογικά θα το λέει στο manual, απλώς το διευκρινίζω...
ThrowDOWN Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 Δημοσ. 27 Μαΐου 2009 To παιχνίδι παίζεται ΑΥΣΤΗΡΩΣ μετα-μεσονύχτια, με σβησμένα φώτα (άντε κανά κερί για να μην στραβωθούμε και για ατμόσφαιρα), κλεισμένα πόρτες/παράθυρα και γενικά κάθε επαφή με τον κόσμο. Λογικά θα το λέει στο manual, απλώς το διευκρινίζω... σωστός , η ατμοσφαιρα παιζει τρελο ρολο στο game ελπιζω μην το κανουνε χαζοχαρουμενο
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 To παιχνίδι παίζεται ΑΥΣΤΗΡΩΣ μετα-μεσονύχτια, με σβησμένα φώτα (άντε κανά κερί για να μην στραβωθούμε και για ατμόσφαιρα), κλεισμένα πόρτες/παράθυρα και γενικά κάθε επαφή με τον κόσμο. Λογικά θα το λέει στο manual, απλώς το διευκρινίζω... Παντα προτιμαω ωρες νυχτα αλλα οχι ωρες κοινης ισυχιας για να μπορω να μαρσαρω καλα τα ηχεια. Απλα κλειδαμπαρωνω το σπιτι μολις αρχιζει να νυχτωνει και για τις επομενες ωρες μεχρι και την ωρα κοινης ισυχιας απλα δεν με συγκινει τιποτα αλλο Ετσι ακριβως επαιζα τα παλια και ετσι ακριβως θα παιξω και το καινουργιο.
Tenshi Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 To παιχνίδι παίζεται ΑΥΣΤΗΡΩΣ μετα-μεσονύχτια, με σβησμένα φώτα (άντε κανά κερί για να μην στραβωθούμε και για ατμόσφαιρα), κλεισμένα πόρτες/παράθυρα και γενικά κάθε επαφή με τον κόσμο. Λογικά θα το λέει στο manual, απλώς το διευκρινίζω... Και να μου την πέσει ο κόπρος μου,που πείνασε στις 03.00;;; (doom3,πονεμένη ιστορία) Νο,θενκ γιού...τα φώτα στο On
Panahs Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Και να μου την πέσει ο κόπρος μου,που πείνασε στις 03.00;;; (doom3,πονεμένη ιστορία)Νο,θενκ γιού...τα φώτα στο On Σε παρακαλώ, πες μας όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Κάτι μου λέει πως θα είναι πολύ ενδιαφέρον!
phadomas Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 πω πω..απλα θεικο το παιχνιδι...τα λογια ειναι περιττα.. Οσο για αυτο με τις ωρα...οσο θυμαμαι που επαιζα alien trilogy στο saturn στις 3 το βραδυ...δ προκειτε ναι το ξεχασω
ikaruga24 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Και να μου την πέσει ο κόπρος μου,που πείνασε στις 03.00;;; (doom3,πονεμένη ιστορία) Νο,θενκ γιού...τα φώτα στο On Τι μου θυμισες τωρα φιλε.....αλλα εγω με Undying.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 http://www.youtube.com/watch?v=HPWYKL_unGo τι σχέση έχει αυτό το fan made trailer με το game?
Athanasios2104 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Ιδού λίγο gameplay! http://www.gametrailers.com/gametrailerstv_player.php?ep=61&starttime=575
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα