Προς το περιεχόμενο

Aliens vs. Predator [2010]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν θα ειναι ετσι τα ingame γραφικα. Δεν ξερω τι συστημα θα θελει για να τρεξει...αλλα και μονο που θα ξανακουσω τον ηχο απο το ρανταρ (και το δαχτυλο στο mouse ετοιμο να ριξει μολυβι) μου φτανει και περισσευει:-D

Δημοσ.
αλλα και μονο που θα ξανακουσω τον ηχο απο το ρανταρ (και το δαχτυλο στο mouse ετοιμο να ριξει μολυβι) μου φτανει και περισσευει:-D

To παιχνίδι παίζεται ΑΥΣΤΗΡΩΣ μετα-μεσονύχτια, με σβησμένα φώτα (άντε κανά κερί για να μην στραβωθούμε και για ατμόσφαιρα), κλεισμένα πόρτες/παράθυρα και γενικά κάθε επαφή με τον κόσμο. Λογικά θα το λέει στο manual, απλώς το διευκρινίζω... :lol:

Δημοσ.
To παιχνίδι παίζεται ΑΥΣΤΗΡΩΣ μετα-μεσονύχτια, με σβησμένα φώτα (άντε κανά κερί για να μην στραβωθούμε και για ατμόσφαιρα), κλεισμένα πόρτες/παράθυρα και γενικά κάθε επαφή με τον κόσμο. Λογικά θα το λέει στο manual, απλώς το διευκρινίζω... :lol:

σωστός , η ατμοσφαιρα παιζει τρελο ρολο στο game ελπιζω μην το κανουνε χαζοχαρουμενο :-)

Δημοσ.

Παντα προτιμαω ωρες νυχτα αλλα οχι ωρες κοινης ισυχιας για να μπορω να μαρσαρω καλα τα ηχεια. Απλα κλειδαμπαρωνω το σπιτι μολις αρχιζει να νυχτωνει και για τις επομενες ωρες μεχρι και την ωρα κοινης ισυχιας απλα δεν με συγκινει τιποτα αλλο :lol:

Ετσι ακριβως επαιζα τα παλια και ετσι ακριβως θα παιξω και το καινουργιο.

Δημοσ.

Και να μου την πέσει ο κόπρος μου,που πείνασε στις 03.00;;;

(doom3,πονεμένη ιστορία)

Νο,θενκ γιού...τα φώτα στο On

Δημοσ.
Και να μου την πέσει ο κόπρος μου,που πείνασε στις 03.00;;; (doom3,πονεμένη ιστορία)

Σε παρακαλώ, πες μας όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Κάτι μου λέει πως θα είναι πολύ ενδιαφέρον!

Δημοσ.

πω πω..απλα θεικο το παιχνιδι...τα λογια ειναι περιττα.:D.

Οσο για αυτο με τις ωρα...οσο θυμαμαι που επαιζα alien trilogy στο saturn στις 3 το βραδυ...δ προκειτε ναι το ξεχασω:D

Δημοσ.
Και να μου την πέσει ο κόπρος μου,που πείνασε στις 03.00;;;

(doom3,πονεμένη ιστορία)

Τι μου θυμισες τωρα φιλε.....αλλα εγω με Undying.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...