Προς το περιεχόμενο

Aliens vs. Predator [2010]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ τώρα που παίζει μια χαρά στο νέο μηχάνημα, μέσα. :-D

καλορίζικο και καλοπαίχνιδο dude:-D!trooper10021 to nick στο steam για κάνε κανά add να παίξουμε ως aliens στο species deathmatch να τους διαλύσουμε:P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδής ενδιαφέρομαι να το αγοράσω, θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη όσων το έχουν σχετικά με το multiplayer.

Έχουν στηθεί dedicated servers? Παίζει κόσμος? Γενικά αξίζει να το τιμήσω?

Δημοσ.

Eβαλα χτες αυτο το παιχνιδι. Το αρχειο εφτασε τα 15GB(!),

χωρις η πρωτη ωρα που ασχοληθηκα να φαινεται οτι δικαιολογει κατι τετοιο. Περιπλανηθηκα σε μια ερημωμενη περιοχη σκοτωνοντας 5-6 λυσσασμενα aliens...

Εχω καποια ερωτηματα σχετικα με το ιστορικο των ομωνυμων pc games και ταινιων.

Ποσες/ποιες ταινιες εχουν βγει με αυτο το τιτλο και πότε? Το imdb δεν ειναι κατατοπιστικο σχετικα.

Νομιζω οτι το πρωτο AvP pc game βγηκε το 1999, μηπως υπαρχει πουθενα διαθεσιμο για free download?

Δημοσ.
Ποσες/ποιες ταινιες εχουν βγει με αυτο το τιτλο και πότε? Το imdb δεν ειναι κατατοπιστικο σχετικα.

[ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος]

Ταινία AvP δεν έχει βγει, πρόκειται για διαφορετικές ταινίες, ήτοι Aliens και Predator.

Για τα Aliens νομίζω υπάρχουν 3 ταινίες (δεν τις έχω δει), για το Predator 2. Η πρώτη (και καλύτερη κατεμέ) με τον Arnold Schwarzenegger στη ζούγκλα, η δεύτερη με τον Danny Glover στη Νέα Υόρκη.

• Moderators
Δημοσ.

Ταινία AvP δεν έχει βγει, πρόκειται για διαφορετικές ταινίες, ήτοι Aliens και Predator.

Δυστυχώς, (για όλους μας) έχουν βγει δύο ταινίες AvP (1, 2).

Εύκολα τις χαρακτηρίζω μεγάλες μπούρδες και τις δύο, με τη δεύτερη (Requiem) να είναι κλάσεις χειρότερη από την πρώτη -αν αυτό είναι δυνατόν.

edit: ninja'd

Δημοσ.

Εύκολα τις χαρακτηρίζω μεγάλες μπούρδες και τις δύο, με τη δεύτερη (Requiem) να είναι κλάσεις χειρότερη από την πρώτη -αν αυτό είναι δυνατόν.

edit: ninja'd

ευτυχώς που δεν ήξερα και το παρόν θα κάνω απλώς πως δεν το διάβασα :-D

Δημοσ.
Επειδής ενδιαφέρομαι να το αγοράσω, θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη όσων το έχουν σχετικά με το multiplayer.

Ok, κατάλαβα. :-(

Δημοσ.
που τη βρισκω αυτη τη καρτα?

τη βγάζεις σε τράπεζα και βάζεις εσύ όσα χρήματα θες

---------- Προσθήκη στις 00:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:22 ----------

το multi του για εμένα αξίζει με τα χίλια ειδικά το species deathmatch...οι dedi ήταν σε φάση beta,τώρα έχω λίγο καιρό να παίξω-λογικά θα είναι έτοιμοι

Δημοσ.

Aρα υπαρχει το Νο1 του 2004 και το Νο2 του 2007 με τον υποτιτλο "ρεκβιεμ".

Να υποθεσω οτι ενα "Alien Predator" του 1987 που αναφερει το imdb ειναι ασχετο?

Με τα ομωνυμα pc games ομως τι γινεται? Πόσα/ποια ΑvP εχουν βγει και πότε?

Το imdb αναφερει πληθωρα βιντεογκειμς και με ιδιο τιτλο, με το πρωτο απ το 1993... δηλαδη πριν την ταινια. Οποτε εδω εχουμε περιπτωση η ταινια να εμπνευστηκε απο βιντεογκειμ?

τη βγάζεις σε τράπεζα και βάζεις εσύ όσα χρήματα θες

Δωσμου περισσοτερες πληροφοριες φιλε μου, πως λεγεται αυτη η καρτα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...