Προς το περιεχόμενο

Aliens vs. Predator [2010]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου κάνε κάτι κουλά το game. Οποτε πήγαινα να κάνω continue game οταν ξεκινούσε μου δειχνε την εικόνα με "χαλασμένα" γραφικά και δεν μπορούσα να παίξω. Αλλαζα ανάλυση και εστρωνε. Μετά πάλι τα ίδια. Εβαλα τους 10.2 της ATI και όλα οκ τώρα. Κανα παρόμοιο προβλημα κανείς ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φταιει και το παιχνιδι θελει patch οπωσδηποτε.Το marine campaign το επαιξα dx10 και σε μερικα σημεια ειχα τρελο stuttering,ενω τον predator που τον επαιξα dx11 δεν ειχα πουθενα stuttering.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.
Say What?

10 Χαρακτηρες

για multi εννοεί...αν και ακόμη δεν έχω παίξει καθόλου με predator λόγω έλλειψης χρόνου(ούτε καν single) εγώ είμαι μέσα...μέχρι στιγμής είμαστε 3 (εγώ, john2gr και toufas-εσύ κάνε add trooper10021 nickname)..άντε και οι υπόλοιποι:-D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

AvP PC Review

Το χειρότερο πράγμα των reviews είναι πραγματικά ο πρόλογος. Πρέπει να γράψεις ένα κάρο φανφαριές. Πρέπει ρε παιδί μου από κάπου να ξεκινήσεις. Μπορείς να μιλήσεις για το ιστορικό της εκάστοτε εταιρείας, για το background του παιχνιδιού, τη ανάπτυξή του, ειδικά αν πέρασε από χίλια και δύο κύματα και ένα κάρο άσχετα πράγματα...

PS: Μια foto τράβηξα με τον Toufa να πούμε όταν ο ένας κάλυπτε τα νώτα του άλλου κι αυτή βγήκε ολόμαυρη. Epic fail capturing :P

Επεξ/σία από john2gr
Δημοσ.

Η επιλογή ήταν απενεργοποιημένη στο DX10 path που το έτρεχα (υπάρχει στα και καλά DX11 features και αφού έχεις την 5870 που είναι DX11 στο έχει ενεργοποιημένο για να το επιλέξεις, για δοκίμασε με μια DX10 κάρτα και ξαναπές ή απλά Google it :P)

Υπάρχει η επιλογή του "brute forcing" με το flag του STALKER όταν το τρέχεις σε DX9 mode, αλλά έχει τέτοιο performance hit που ούτε για πλάκα δεν λέει!

Δημοσ.
Η επιλογή ήταν απενεργοποιημένη στο DX10 path που το έτρεχα (υπάρχει στα και καλά DX11 features και αφού έχεις την 5870 που είναι DX11 στο έχει ενεργοποιημένο για να το επιλέξεις, για δοκίμασε με μια DX10 κάρτα και ξαναπές ή απλά Google it :P)

Υπάρχει η επιλογή του "brute forcing" με το flag του STALKER όταν το τρέχεις σε DX9 mode, αλλά έχει τέτοιο performance hit που ούτε για πλάκα δεν λέει!

Αλλο ηθελα να πω αλλα δεν το επιασες,οτι ουτε στο dx11 μπορεις να βαλεις AA :o

Δημοσ.

Για τις φανφαριές των drivers της ΑΤΙ λες ;). Standard μωρέ θα το φτιάξουν στην επόμενη έκδοση των Catalyst (αν και μερικοί λένε ότι με το hotfix μπορούν να επιλέξουν FSAA μέχρι 4x).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...