Προς το περιεχόμενο

Aliens vs. Predator [2010]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H 8800 gt με εβγαλε μαυροπροσωπο σε αυτο το παιχνιδι.. Πρωτη φορα..

Τρελα frame drops ακομη και στο medium..

Ελπιζω να φταιει το παιχνιδι και να βγει κανενα patch..

([email protected] & 4GB Ram@1066)

Δημοσ.

Offtopic

Ναι! και latests και beta..

Τωρα, επειδη ειμαι σε 7αρια, παιζει να το παιζω και σε dx10..

θα σε γελασω...

Λες να μου κανει ζημια τπτ αλλο;

Τρεχα - γυρευε.. :-)

/offtopic

Δημοσ.

Εμενα γιατι οταν ενεργοποιω το XBOX Controler μου δεν δουλευει καν μεσα στο παιχνιδι ενω δειιχνει σωστα το κουμπια..τιποτα νεκρο τελειως..γιατι γινεται αυτο κσερει καποιος?

Δημοσ.

επιτέλους μου ήρθε και εμένα!θα το βάλω το βράδυ μιας και τώρα γράφω κωλοδιπλωματική...να ρωτήσω πόσα giga είναι η εγκατάσταση?γιατί στο κουτάκι λέει 4,6 gb που μου κάνει εντύπωση,αφού είναι 2 δισκάκια...

Δημοσ.

Ρε στην αρχή του παιχνιδιού που πέρνεις εκείνο το rifle δεν βαράει birst ? Πατημένο το έχω το mouse 1 και ρίχνει σαν πιστόλι. :( Ευτυχώς έχει grenade launcher απο κάτω.

Δημοσ.
H Rebellion πάντως ήδη κοιτά προς sequel μεριά. Να συνεχίσει την καλή του πορεία το παιχνίδι και τις επόμενες δυο-τρεις βδομάδες και κατά κείθε θα κοιτάξει και η SEGA...

μπορείς να μην βάζεις παραπομπές στο byteme.gr ;;;;;;; :rolleyes:

Δημοσ.
H Rebellion πάντως ήδη κοιτά προς sequel μεριά. Να συνεχίσει την καλή του πορεία το παιχνίδι και τις επόμενες δυο-τρεις βδομάδες και κατά κείθε θα κοιτάξει και η SEGA...

Βασικά, το Colonial Marines που έχει φάει το hold-on βασίζεται στην επιτυχία του AvP (με περισσότερο ενδιαφέρον το περίμενα προσωπικά). Οπότε μακάρι να νιώσει λίγο η Rebellion και να ετοιμάσει επιτέλους τους dedi servers (κι όχι την beta τους μορφή που τρώμε), να σημειώσει καλές πωλήσεις το παιχνίδι... και να δώσει το ΟΚ η Sega για να συνεχίσει την δουλειά της Gearbox.

Δημοσ.

Ε, το βασικό είναι να δώσει όπως λες κι εσύ το ΟΚ η SEGA και στο 99,99% των περιπτώσεων, για να πει ένας publisher "προχωράμε με sequel" πρέπει είτε το πρώτο παιχνίδι να έχει κάνει τουλάχιστον καλές πωλήσεις, είτε να έχει δει κάποια φοβερή ευκαιρία για το franchise στο μέλλον.

Στα βρετανικά charts των πωλήσεων πάντως, το AvP έκανε ντεμπούτο στο ρετιρέ, κάτι που αν συνεχιστεί για 2-3 εβδομάδες ακόμα (μιλάμε να μείνει στην πρώτη τριάδα), τότε στατιστικά σημαίνει ότι το παιχνίδι πάει σούπερ οπότε και οι όποιες αντιστάσεις της SEGA (αν υπάρχουν) θα καμφθούν. Απλά το point είναι να έχει και κάτι καινούριο να προσφέρει και η Rebellion...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...