Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Που εχει DX10 αυτο και δεν το εχω δει? Να κοιταξουν να βγαλουν patch και γρηγορα και να αφησουν τις αηδιες,να φτιαχτει αυτο το crash με το flashlight στο dx11.
activex Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Που εχει DX10 αυτο και δεν το εχω δει?Να κοιταξουν να βγαλουν patch και γρηγορα και να αφησουν τις αηδιες,να φτιαχτει αυτο το crash με το flashlight στο dx11. Το οποίο εγώ δεν έχω...
Azerothe Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 παιδια εχει κυκλοφορησει το παιχνιδι???δηλαδη μπορω να το παρω απο καπου???
outlaw star Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 παιδια εχει κυκλοφορησει το παιχνιδι???δηλαδη μπορω να το παρω απο καπου??? http://www.play.com/Games/PC/4-/10085177/Aliens-Vs-Predator/Product.html με χρεωστική πχ....υπάρχει και στους κλέφτες εδώ(σε όλα τα γνωστά καταστήματα) αλλά θα το πληρώσεις κανά 15άρι παραπάνω άνετα
hackerW32 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) ποπο! χέστηκα απάνω μου! σκοτάδι και ακούς το μπιπ μπιπ του ανιχνευτή κίνησης... έχω πεταχτεί καμιά 10ρια φορές και μόλις το ξεκίνησα!(εκεί που χορεύει μια εικονική χορεύτρια) το πρώτο game που με έχει τρομάξει τόσες φορές! σε αλλά έτσι την πρώτη άντε και την δεύτερη να τρομάξω αλλά σε αυτό! παναγία μου! Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2010 από hackerw32
kosmasgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Κατεβαίνει και μένα. Από gameplay πως παει το game? Sent from my iPhone using Insomnia.app
_BASSstarlet_ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 ..οικονικη χορεύτρια) Ευχαριστώ. Εμένα μου μαυρίζει η οθόνη μετά το "Rebellion" και εκεί κολλάει γαμώτο.. Μήπως θέλει drivers?
Tenshi Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Απο τα λίγα παιχνίδια που σου δείχνουν με τον τρόπο τους (μετά το 10ο load δλδ) οτι κάποιες καταστάσεις σηκώνουν τρεχάλα και όχι μολύβι...
kosmasgr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 ΧΑΧΑΧΑ Μολύβι αμέτρητο στα Alien.. Ανυπομονώ να το παίξω μεσάνυχτα με full ήχο και τέρμα σκοτάδια
hackerW32 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 ειχα κλασει μεντες σου λεω! αν εχεις και καλο ηχοσυστιμα 7,1... ετσι και σε αποροφισει λιγο το game μετα απο 10 λεπτα.. ---------- Προσθήκη στις 02:22 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:17 ---------- Ευχαριστώ. Εμένα μου μαυρίζει η οθόνη μετά το "Rebellion" και εκεί κολλάει γαμώτο.. Μήπως θέλει drivers? τι windows εχεις και το game είναι γνήσιο ή... μαϊμού? (ops δεν είχα διορθώσει την ορθογραφία μου)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 ΧP έχω. ο μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Game fuckin sucks hairy motherfuckin ass...και το κολο motion sensor μου σπάει τα @@. Back το BFBC2.
ilos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Game fuckin sucks hairy motherfuckin ass...και το κολο motion sensor μου σπάει τα @@. Back το BFBC2. Αχαχαχαχα και εγώ προσπαθούσα να είμαι διπλωμάτης τόσο καιρό. Τέσπα κάτω από τον φλοιό του franchise, των εκπληκτικών trophy kills, των πολύ καλών ηχητικών εφέ και των σχετικά καλών models βρίσκεται μια bugged beta με μηχανισμούς που είχαν τα fps περασμένης 10ετίας (τουλάχιστον στο single player) γιατί το multi δεν έχει αξιωθεί να το παίξει κανείς ακόμα. Waitin for lulz: το cr@ck σε αυτό το game είναι προβληματικό (AV false positive/random internet access (Where?) all the time το hooked dll). Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2010 από ilos
Darth_Fanis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παιδιά ξέρει κανείς αν το παιχνίδι θέλει online ενεργοποίηση ή ενεργοποίηση μέσω steam ;
Heliaca Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 το έχει αγοράσει κανεις? το έχει κάνει κανεις install από το steam??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα