Sir Pretender Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Να συνεισφέρω με ένα review του τίτλου για όποιον ενδιαφέρεται.
chill Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Το blah μας πήδηξε δεδομένου ότι δεν τους ήρθε σήμερα το παιχνίδι και το παρήγγειλα από το game.co.uk (πληρώνοντας ευρώ παραπάνω ffs ). Είναι καθόδων, από Τρίτη λογικά θα μαι μέσα. Να δω πόσο θα αντέξει το online του βέβαια μιας και σε λίγες ημέρες έρχεται και το BC2
SpY Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Εμένα ο Θείος μου έφερε ενα dvd-ακι Repack 3.6 GB και λειτουργεί καλά ως τώρα
activex Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Πότε Κολλάει ρε παιδιά ο φακός στο dx11 ; εγώ στην αρχή που έπαιξα κανένα 15α λεπτό δεν συνέβει...
ikaruga24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Πότε Κολλάει ρε παιδιά ο φακός στο dx11 ;εγώ στην αρχή που έπαιξα κανένα 15α λεπτό δεν συνέβει... Να πω και εγω οτι ουτε σε εμενα εφαγε φλασια. Ολα καλα και σταθερα ειτε με φακο ειτε χωρις.
activex Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Να πω και εγω οτι ουτε σε εμενα εφαγε φλασια. Ολα καλα και σταθερα ειτε με φακο ειτε χωρις. πάντως στην αρχή κατέβασα τις ρυθμίσεις του ήχου σε 24bit 48000hz
ikaruga24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 πάντως στην αρχή κατέβασα τις ρυθμίσεις του ήχου σε 24bit 48000hz Αυτο γιατι το εκανες?
activex Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Αυτο γιατι το εκανες? μετά το εισαγωγικό είδα το desktop....
ikaruga24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 μετά το εισαγωγικό είδα το desktop.... The benefits of a good sound card. Να φανταστω δουλευεις με ηχο απο μητρικη σωστα?
activex Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 The benefits of a good sound card. Να φανταστω δουλευεις με ηχο απο μητρικη σωστα? Όχι, έχω audigy 4
ikaruga24 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Damn...καλυτερα ο ηχος απο την μητρικη. Κανε ενα update. Εμενα χρειαστηκε για να δωσει σωστα καποια εφε στο παιχνιδι (εχω X-fi gamer).
scooterlord Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Σε μένα κανονικά παιδιά δουλεύει με onboard κάρτα ήχου του Asus P5b και κάρτα γραφικών 4870 1gb, σε Windows 7 32bit... Άψογο το παιχνιδάκι...
kostacurtas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Rebellion Investigating Aliens vs. Predator DirectX 10 & 11 Stuttering We are currently investigating reports that some PC users are experiencing ‘stuttering’ when playing Aliens vs. Predator with DX10/DX11. This issue unfortunately wasn’t found during extensive compatibility testing and we believe a few things may be contributing to this: 1) A combination of driver issues and the video memory manager that’s used in Vista and Windows 7 under DX10 and 11. We’re talking to Nvidia and ATI about this. This may also be responsible for the extreme memory usage that some people are seeing. 2) People using settings that are too high for the amount of VRAM in their video cards. Please note that if you adjust the texture detail settings then you must restart the game for this to take effect. There should be a dialog that advises you of this. Please try using the default Normal setting and seeing if that solves or reduces the problem. 3) The V-Sync and/or Reduce Mouse Lag options. The latter is found under the Controls options menu, not Video. Turning both of these off may help on Nvidia cards. This may be related to the problem described in point 4.xiv in the ReadMe. Playing the DX9 version instead should also solve this stuttering in the mean time. With regards to the low process priority that some people have noticed, this is intentional when you Alt-Tab out of the game, unless you are playing multiplayer. When you Alt-Tab back in, the process priority should return to normal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα