Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ρε πλακα μας κανεις????TI TEMPS ειναι αυτα LOOOOOOOOOOOOOOOOL.
john2gr Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, από τα λίγα games που σκίζουν την 295 στις θερμοκρασίες. Πρέπει να αλλάξω την πάστα κι όλας μετά από τόσο καιρό
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 BTW για οσους το παιζουν dx11 να ξερετε οτι κρασαρει μολις αναβεις flashlight στον marine.
ksaplostra Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ναι γιατι ? μήπως εχεις βάλει force AA κλπ απο το κοντρόλ πάνελ; Αν εχεις βαλει και εχεις πατησει και strech τοτε γιαυτο σου τα κάνει,το είχα παθει κι εγω στο μπορντερλαντς ενω έβαζα το πατς για το φιζΧ
fearwhatnow Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Βγαζοντας τις περιττες γλωσσες με ρωσικα και αγγλικα μεσα και μειωνοντας στο μισο την αναλυση στα βιντεο το παιχνιδι ειναι 3.6gb..Aν βγουν και τα ρωσικα ειναι περι τα 2 κατι gb..
pscrazy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Πατησα alt+enter και βγηκα σε window mode και εφυγε το bluring! Σε fullscreen mode εχω υπερβολικο bluring αφου με πιανει ζαλαδα!!!! Κατι με τους drivers θα ειναι!!! Δεν ειπα κατι για τα γραφικα , μια χαρα ειναι και Με tessalation on παει μια χαρα σφαιρα με ολα στο full!
sokonik_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Βγαζοντας τις περιττες γλωσσες με ρωσικα και αγγλικα μεσα και μειωνοντας στο μισο την αναλυση στα βιντεο το παιχνιδι ειναι 3.6gb..Aν βγουν και τα ρωσικα ειναι περι τα 2 κατι gb.. Σωστος!! ευχαριστω για την πληροφορία!!!
chakra Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ναι ρε γμτ τι ειναι αυτο παλι με το που αναβεις το flashlite??Και νομιζα οτι εφταιγε το pc μου..Δεν διορθωνετε αυτο με καποιον τροπο??Ξενερωμα δηλαδη!
Heatspreader Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Κλασικά δεν παίζει... Μετά την εισαγωγή, όταν πάει να βγει για να παίξεις με πετάει στα Windows... PC Gaming Sucks... Κονσόλα, πετάς το δισκάκι μέσα και τελείωσε! Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης... Στο PC, βάλε C++, βάλε PhysX, βάλε το ένα, βάλε το άλλο! Έλεος! Και τα τελευταία ισχύουν και αν το πάρεις αυθεντικό! Έλεος!
ksaplostra Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Κλασικά δεν παίζει...Μετά την εισαγωγή, όταν πάει να βγει για να παίξεις με πετάει στα Windows... PC Gaming Sucks... Κονσόλα, πετάς το δισκάκι μέσα και τελείωσε! Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης... Στο PC, βάλε C++, βάλε PhysX, βάλε το ένα, βάλε το άλλο! Έλεος! Και τα τελευταία ισχύουν και αν το πάρεις αυθεντικό! Έλεος! Ναι οταν ενα παιγνίδι ειναι απευθείας μεταφορά απο κονσόλα,υπάρχει θεμα...Δεν εχεις καλά γραφικά,χειρισμό,πολλα προβλήματα.
nikosblade Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, από τα λίγα games που σκίζουν την 295 στις θερμοκρασίες. Πρέπει να αλλάξω την πάστα κι όλας μετά από τόσο καιρό Ισα ισα 52 και 55 αντιστοιχα εχω.Μηπως εχεις την dual pcb?
vocals_ Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Κλασικά δεν παίζει...Μετά την εισαγωγή, όταν πάει να βγει για να παίξεις με πετάει στα Windows... PC Gaming Sucks... Κονσόλα, πετάς το δισκάκι μέσα και τελείωσε! Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης... Στο PC, βάλε C++, βάλε PhysX, βάλε το ένα, βάλε το άλλο! Έλεος! Και τα τελευταία ισχύουν και αν το πάρεις αυθεντικό! Έλεος! http://filenetworks.blogspot.com/2010/02/fix-aliens-vs-predator-3-avp-3-2010.html Κάνε το 1ο που λέει. Είχα το ίδιο πρόβλημα με εσένα και αυτό μου το έλυσε. Ρε παιδιά, μετά την 1η αποστολή σου δείχνει κατευθείαν predalien ;;; Δηλαδή στη συνέχεια τι θα έχει ; Είδωμεν.. Στις αποστολές με predator λέω, με alien και marine δεν ξέρω τι γίνεται, μπορεί να γίνεται το ίδιο μπορεί και όχι.
john2gr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ισα ισα 52 και 55 αντιστοιχα εχω.Μηπως εχεις την dual pcb? Yeap (βασικά έχω μιλήσει με EVGA για αλλαγή της μιας και κάνει νερά και στα restarts) @Heatspreader: Κάνε force σε DX9. Και εμένα δεν δουλεύει σε DX10. Αν έχεις Windows 7 βάλε το audio quality από τα Windows σε 16bit/44100 Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2010 από john2gr
chakra Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Ε ρε τι τραβαμεΘελω τωρα να τρεξω το αλλο AVP.exe μιας και το DX11 εχει κολλημα στο φακο,αλλα πεταγεται στην οθονη- dvi out of range 33,7Khz/33Hz-...Πως διορθωνεται τουτο παλι?
mandipl Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 καιρο ειχα να παιξω ατμοσφαιρικο παιχνιδακι ...μεχρι τωρα λεει πολλα ...ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο πληκρο για quick save ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα