ikaruga24 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Its downloading now. Δεν παιζει ντιπ σαλιο αυτην την περιοδο δυστυχως οποτε το παιχνιδι θα αγοραστει καποια στιγμη που θα πεσει η τιμη του. Ως τοτε ομως θα το χαρω το δωρο μου απο τον "θειο".
outlaw star Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 γμτ αισθάνομαι πολύ λαλάκας που έχω παραγγείλει το παιχνίδι(και μέχρι να έρθει κιόλας απο play έχουμε μέρες) ενώ οι άλλοι μέχρι τότε θα έχουν το έχουν τερματίσει και με τα 3 species...oh well το καλό πράμα αργεί να έρθει...
Erwdios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) γμτ αισθάνομαι πολύ λαλάκας που έχω παραγγείλει το παιχνίδι(και μέχρι να έρθει κιόλας απο play έχουμε μέρες) ενώ οι άλλοι μέχρι τότε θα έχουν το έχουν τερματίσει και με τα 3 species...oh well το καλό πράμα αργεί να έρθει... Αν το παρήγγειλες "δικαιούσαι" να το κατεβάσεις από τον θείο. Μόλις σου έρθει το αυθεντικό, κρατάς τα saves, και το εγκαθιστάς και παίρνεις και τα dlc + to multiplayer. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2010 από Erwdios
outlaw star Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Αν το παρήγγειλες δικαιούσαι να το κατεβάσεις από τον θείο. Μόλις σου έρθει το αυθεντικό, κρατάς τα saves, και το εγκαθιστάς και παίρνεις και τα dlc + to multiplayer. μπα δε χαλάω το ratio μου για τόσα giga:lol:...θα περιμένω παίζοντας modern warfare μέχρι τότε
Erwdios Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Αυτοί οι reloaded ούτε μια δουλειά σωστή δεν μπορούν να κάνουν. Πάλι nuked η εκδοσή τους. Ανέβασαν τα ξουράφια καινούργια, αλλά όντως τα 15 gb δεν αξίζει να τα κατεβάσεις.
manost Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Αν το παρήγγειλες "δικαιούσαι" να το κατεβάσεις από τον θείο. Μόλις σου έρθει το αυθεντικό, κρατάς τα saves, και το εγκαθιστάς και παίρνεις και τα dlc + to multiplayer. Αν και το κάνω κι εγώ - κατεβάζω όλα όσα παραγγέλνω, γιατί ξεκινάω να παίζω νωρίτερα - δεν είναι ό,τι καλύτερο. Τα στατιστικά για παράνομα downloads αυξάνουν και ας έχεις κάνει το καθήκον σου προς την εταιρία, με την αγορά του παιχνιδιού.
fearwhatnow Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι τοσο αθλιο οσο λενε το παιχνιδι?
outlaw star Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ειναι τοσο αθλιο οσο λενε το παιχνιδι? ποιος το λέει?
ksaplostra Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 ποιος το λέει? το actiontrip το έθαψε πάντως,6/10
fearwhatnow Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 ποιος το λέει? Ολοι εκτος απο ign??
outlaw star Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ολοι εκτος απο ign?? δε ξέρω για αυτό ρώτησα....λίγο το demo που είχα παίξει πάντως αν εξαιρέσεις τα γραφικά του μια χαρά ήταν...όποιος ξεκινήσει να παίζει πάντως ας μας πει εντυπώσεις
xvagos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Ψιλομούφα είναι και είναι και πολύ βαρύ... Θα περιμένω καμία δίαιτα και αν... Καλύτερα λέω να αγοράσω από Steam το 2000 Gold Edition μόνο με 3 ευρά!
fearwhatnow Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 ^ Καταφεραν και εκαναν βαρυ παιχνιδι με γραφικα απο το 2003?Γιατι αυτα τα γραφικα που βλεπω σε διαφορα βιντεο ειναι για γελια και για κλαμματα μαζι.Αν ειναι παιζουμε ξανα το 1 και το 2.Τι εβαλαν σε 15,80gb?
john2gr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οι περισσότεροι έθαψαν την console version. Κι όχι άδικα, μιας και τα περισσότερα παράπονα αφορούν επιλογές όπως match-making, auto-aim και complicated controls. FYI, οι dedi servers βρίσκονται σε beta οπότε μην απογοητευτείτε αν δεν τους δείτε αμέσως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα