Προς το περιεχόμενο

Aliens vs. Predator [2010]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν έχω πρόβλημα με τα cell-shaded, ψιλοαπορία είναι γιατί δεν είμαι σίγουρος

Δημοσ.

Απο γραφικα φαινεται να σκιζει. Μην κανουν μονο καμια πατατα στο gameplay...

Αυριο βγαινει ειπαμε?:-D

Δημοσ.

Δεδομένου ότι ο developer είναι οι βετεράνοι της Rebellion (ΑVP1), το παιχνίδι θα είναι τουλάχιστον αξιόλογο. Αν καταφέρουν κιόλας να ξεπεράσουν την εμπειρία και τα συναισθήματα που νιώθει κανείς παίζοντας σαν Colonial Marine, τότες θα μιλάμε για παιχνιδάρα. Στον συγκεκριμένο τίτλο πάντως πάνω από όλα είναι ο ήχος, ελπίζω να κάνουν καλή δουλειά και να ξεπεράσουν κιόλας το μεγάλο Dead Space, στον τομέα αυτό που λίγοι δίνουν σημασία στα reviews αλλά στους περισσότερους δρα καταλυτικά μέσα στο παιχνίδι.

Sound/Voice/Ambience/Atmosphere > All.

Δημοσ.
Δεδομένου ότι ο developer είναι οι βετεράνοι της Rebellion (ΑVP1), το παιχνίδι θα είναι τουλάχιστον αξιόλογο. Αν καταφέρουν κιόλας να ξεπεράσουν την εμπειρία και τα συναισθήματα που νιώθει κανείς παίζοντας σαν Colonial Marine, τότες θα μιλάμε για παιχνιδάρα. Στον συγκεκριμένο τίτλο πάντως πάνω από όλα είναι ο ήχος, ελπίζω να κάνουν καλή δουλειά και να ξεπεράσουν κιόλας το μεγάλο Dead Space, στον τομέα αυτό που λίγοι δίνουν σημασία στα reviews αλλά στους περισσότερους δρα καταλυτικά μέσα στο παιχνίδι.

Sound/Voice/Ambience/Atmosphere > All.

Δεν ξερω για τους αλλους αλλα εγω δινω στον ηχο πολυ περισσοτερη σημασια απο οτι στα γραφικα.

Δημοσ.

Πω πω φαίνεται απίστευτο !!!

Μακάρι να είναι το ίδιο τρομακτικό με το προηγούμενο...

Με τους marines ήταν πολύ χέσιμο !!!

Ελπίζω ο ήχος να είναι το ίδιο καλός με τα γραφικά διότι πιστεύω οτι σε αυτό το game παιζει μεγάλο ρόλο ο ήχος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...