Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 γιατί μου φαίνονται λες και είναι cell shaded?
outlaw star Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 γιατί μου φαίνονται λες και είναι cell shaded? αν έχει την ατμόσφαιρα των προηγούμενων παιχνιδιών who cares?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 δεν έχω πρόβλημα με τα cell-shaded, ψιλοαπορία είναι γιατί δεν είμαι σίγουρος
john2gr Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Nope δεν είναι cell-shaded, αλλά έχουν παίξει καλά με τα χρώματα. Βέβαια μέχρι το 2010... καλή χρονιά
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 δυστυχώς ο χρόνος περνάει εύκολα
TSOPK Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Απο γραφικα φαινεται να σκιζει. Μην κανουν μονο καμια πατατα στο gameplay... Αυριο βγαινει ειπαμε?
grimpr Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δεδομένου ότι ο developer είναι οι βετεράνοι της Rebellion (ΑVP1), το παιχνίδι θα είναι τουλάχιστον αξιόλογο. Αν καταφέρουν κιόλας να ξεπεράσουν την εμπειρία και τα συναισθήματα που νιώθει κανείς παίζοντας σαν Colonial Marine, τότες θα μιλάμε για παιχνιδάρα. Στον συγκεκριμένο τίτλο πάντως πάνω από όλα είναι ο ήχος, ελπίζω να κάνουν καλή δουλειά και να ξεπεράσουν κιόλας το μεγάλο Dead Space, στον τομέα αυτό που λίγοι δίνουν σημασία στα reviews αλλά στους περισσότερους δρα καταλυτικά μέσα στο παιχνίδι. Sound/Voice/Ambience/Atmosphere > All.
ikaruga24 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δεδομένου ότι ο developer είναι οι βετεράνοι της Rebellion (ΑVP1), το παιχνίδι θα είναι τουλάχιστον αξιόλογο. Αν καταφέρουν κιόλας να ξεπεράσουν την εμπειρία και τα συναισθήματα που νιώθει κανείς παίζοντας σαν Colonial Marine, τότες θα μιλάμε για παιχνιδάρα. Στον συγκεκριμένο τίτλο πάντως πάνω από όλα είναι ο ήχος, ελπίζω να κάνουν καλή δουλειά και να ξεπεράσουν κιόλας το μεγάλο Dead Space, στον τομέα αυτό που λίγοι δίνουν σημασία στα reviews αλλά στους περισσότερους δρα καταλυτικά μέσα στο παιχνίδι. Sound/Voice/Ambience/Atmosphere > All. Δεν ξερω για τους αλλους αλλα εγω δινω στον ηχο πολυ περισσοτερη σημασια απο οτι στα γραφικα.
Galis Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 το θελουμε ακομα πιο σκοτεινο,βγαλτε φωτα,βγαλτε φωτα
Iron_man21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Απλά τα σπάνε οι νέες εικόνες που ανέβασε το IGN WTF?????????????????????? θα είναι γ@μ*το
polonos1313 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Πω πω φαίνεται απίστευτο !!! Μακάρι να είναι το ίδιο τρομακτικό με το προηγούμενο... Με τους marines ήταν πολύ χέσιμο !!! Ελπίζω ο ήχος να είναι το ίδιο καλός με τα γραφικά διότι πιστεύω οτι σε αυτό το game παιζει μεγάλο ρόλο ο ήχος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα