Προς το περιεχόμενο

Aliens vs. Predator [2010]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ισχύει αυτό που λές. Ενας Predator με Plasma cannon τσακίζει τουλάχιστον 5-6 alien. Eτσι ήταν στο 2...Τώρα αν στο 3 τον έχουν κάνει τόσο αδύναμο που να δυσκολεύσαι να νικήσεις ενα alien τι να πω...Που δε το νομίζω. Εγω το 2 το είχα λιώσει και ΤΟ ΜΟΝΟ alien που με δυσκόλευε (με Predator) ηταν το Predalien που και αυτό πάλι τις πιο πολλές φορές έπεφτε...Ε ρε τι έχει να γίνει στο 3...Κακόμοιρα Αlien... :-D:devil:

βάλε το demo παίξε και με τα 3 species και τα ξαναλέμε...το παιχνίδι είναι απο τη rebellion που είχε κάνει το πρώτο avp...βέβαια είναι demo οπότε απλά μια εικόνα παίρνουμε

Δημοσ.
Έχεις δίκιο, αυτό έφταιγε. Έπαιξα και με Alien.

Καλούτσικο φαίνεται όσων αφορά το χειρισμό, αλλά μέχρι στιγμής έχω απογοητευτεί απ'το ότι δε μπορείς να διαλέξεις μόνος σου το είδος που θα είσαι, όπως επίσης και απ'την απουσία αναζήτησης servers. Λες και παίζω σε κονσόλα νιώθω, πραγματικά κρίμα.

Έλεος ρε Παππού.. καραbeta του κερατά είναι.. Άσε που σας τα έχει πει ο LSOV για τους [D]. Το Game είναι flawless.. :devil:

Ρε παίδες όταν παίζεις σαν marine περπατάει και σε σας πολύ αργά; Και σε μενα και σε έναν φίλο μου πάει δραματικά αργά ο marine. Ενώ το alien ταχύτατο και ο predator αρκετά γρήγορος, ο marine είναι σαν να του έκοψες τα πόδια.

Αυτό έλειπε να περπατούσε σαν τα Alien.. όταν τρέχει είναι ίδια φάση με CoD, όταν περπατάει είναι και καλά με καμπούρα.. και μας δίνει αυτήν την αίσθηση..

...απο όσο έπαιξα πάντως φαίνεται ότι το alien τους τσακίζει όλους...ειδικά όταν τρέχει απλά δε πιάνεται

Να είσαι σίγουρος για το balance του Game.. μην το σκέφτεσαι καν.. ;)

titk.th.jpg

Πονάει πολύ; ;)

Ώπα ρε κακούλη.. :P

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Εγώ πάντως με alien ζαλίζομαι..Συν του ότι δεν μπορείς να κοιτάς όπου θες όταν είσαι σε τοίχο όπως είπε και ο toufas.

Ναι, το παθαίνουν οι non-alien παίχτες αυτό. :P

Δοκίμασε με εξάσκηση ή...παίζε κάτι άλλο.

Με το Alien είναι καλό να είσαι αρκετά στους τοίχους.

Όσο για να διαλέγεις species, click στην οθονίτσα που δείχνει τι είσαι (με τα 3 εικονιδιάκια πάνω).

edit: Ωραίος τρόπος να ξεκινήσει αγώνας (Vsync off όπως δείχνει)

squish.th.jpg

Επεξ/σία από GhostRiderLSOV
Δημοσ.
Εγώ πάντως με alien ζαλίζομαι..Συν του ότι δεν μπορείς να κοιτάς όπου θες όταν είσαι σε τοίχο όπως είπε και ο toufas.

και που να έπαιζες το 2 με alien...εμένα μου φαίνεται πάλι πολύ καλός ο έλεγχός του..

Δημοσ.

Nα κάνω μια διευκρίνηση.Ζαλίζομαι κυρίως όταν εκεί που προχωράω θέλω να αλλάξω τοίχο.Προσοχή.Όχι όταν πηδάω και πάω από κάτω δεξιά ή αριστερά,αλλά όταν πηγαίνω στην από κάτω μεριά του δαπέδου που βρίσκομαι,αν καταλαβαίνετε..

Κάτι ακόμα.Το hiss που ακριβώς χρησιμεύει ;

Eπίσης όταν είσαι στο "ταβάνι" και είναι ο άλλος στο αντίστοιχο πάτωμα δεν γίνεται να πηδήξεις απάνω του και ΜΠΑΜ,τα λέμε στο επόμενο spawn ; Γιατί όποτε το δοκιμάζω αυτό καταλήγω να με καταλαβαίνουνε και να μου λένε αυτοί την ατάκα που είπα πριν λίγο.....

• Moderators
Δημοσ.
Nα κάνω μια διευκρίνηση.Ζαλίζομαι κυρίως όταν εκεί που προχωράω θέλω να αλλάξω τοίχο.Προσοχή.Όχι όταν πηδάω και πάω από κάτω δεξιά ή αριστερά,αλλά όταν πηγαίνω στην από κάτω μεριά του δαπέδου που βρίσκομαι,αν καταλαβαίνετε..

Κάτι ακόμα.Το hiss που ακριβώς χρησιμεύει ;

Eπίσης όταν είσαι στο "ταβάνι" και είναι ο άλλος στο αντίστοιχο πάτωμα δεν γίνεται να πηδήξεις απάνω του και ΜΠΑΜ,τα λέμε στο επόμενο spawn ; Γιατί όποτε το δοκιμάζω αυτό καταλήγω να με καταλαβαίνουνε και να μου λένε αυτοί την ατάκα που είπα πριν λίγο.....

Hiss: Taunt.

Βασικά στο SP τρομάζει τους ανθρώπους ή κάτι τέτοιο. Στο MP είναι taunt όπως παλιά.

Θα έπρεπε να έχει και ο Marine και ο Pred όμως. Μερικοί Preds κάνουν heavy attack για taunt. :P

Από το ταβάνι, αν κάνεις καλό focus attack και πετύχεις στην πλάτη τον Marine, τον ρίχνεις κάτω.

Μετά...

headloss.th.jpg

Δημοσ.
Hiss: Taunt.

Βασικά στο SP τρομάζει τους ανθρώπους ή κάτι τέτοιο. Στο MP είναι taunt όπως παλιά.

Θα έπρεπε να έχει και ο Marine και ο Pred όμως. Μερικοί Preds κάνουν heavy attack για taunt. :P

Από το ταβάνι, αν κάνεις καλό focus attack και πετύχεις στην πλάτη τον Marine, τον ρίχνεις κάτω.

Μετά...

headloss.th.jpg

ok ghost καταλάβαμε τα κατορθώματά σου:-D

• Moderators
Δημοσ.
ok ghost καταλάβαμε τα κατορθώματά σου:-D

Δεν είναι κατόρθωμα... :P

Aπλά μου αρέσουν τα συγκεκριμένα μπροστινά TKs.

Κλασσικά ενώ τα κάνεις, μπορεί να σε σκοτώσει κάποιος, οπότε θέλουν φειδώ.

Πάντως θέλουμε σίγουρα ping indicator όπως έλεγα.

Αν έχεις lag και πλακωθείς σε melee με τον host, την έκατσες.

Για το focus attack που ρίχνει τον Marine κάτω πρέπει να το τσεκάρω κι άλλο, θέλει εξάσκηση.

Δημοσ.

Πορωσηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!

Το παιχνιδι (αν και demo) ηδη δειχνει πολυ καλα σημαδια.

Το βασικοτερο δειχνει να εχει κρατησει την ατμοσφαιρα που εχουμε συνηθισει. Ημουν με τον marine , ειναι ψιλοσκοτεινα, ακους τον heart detector , κατι σε πλησιαζει , μπιπ -μπιπ-μπιπ και μετα ποιο γρηγορα και λες τωρα την γ@μησα, ψαχνεις με τον φακο να δεις τι ερχεται , ωχ τελικα απο πισω μου ειναι , γυρνας και βλεπεις μια γλωσσα με δοντια να διερχεται απο τον εγκεφαλο σου!!!

Και αντι να λες , οχι ρε φουστη μου πλαι με φαγανε , λες τι πορωση!!!

Σιγουρη αγορα απο εμενα.

Παντως στον φορητο της υπογραφης μου , σε 1680χ1050 , high, 8χ anisotropic και ambient occlusion off, τρεχει σχετικα καλα στα 40fps.

Δημοσ.

Ρε δεν έχω καταλάβει και πως χρησιμοποιούμε το focus του alien..Ghost πες :P

---------- Προσθήκη στις 22:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:02 ----------

οκ το βρήκα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...