Προς το περιεχόμενο

Aliens vs. Predator [2010]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε παίδες βγήκε το καινούργιο Alien vs Predator ???

Tο Multiplayer demo βγήκε. Tο κανονικό έρχεται σε καμία 10αριά μέρες.

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρολόι.. έπαιξα 4 Matchάκια.. τα 2/4 Winner μέσα σε ~6-7 κεφάλια.. (Μου βάζουν και [clan] ακόμα δεν μπήκανε οι ψωνάρες)

Το Game είναι όπως πρέπει να είναι.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχω άψογη αίσθηση του Alien.. την 2η φορά είχα παίξει Μαρινά και άκουγα ήχους (κραυγές) στο Background που δεν άκουγα με το Alien.. Με λίγα λόγια το Game είναι ατμοσφαιρικό, με άψογο ήχο, υπέροχα effects, και με απλό σχετικά χειρισμό αλλά πιο εξελιγμένο combat από αυτό του 2..

Η καινοτομία του τελικά, πέρα από λεπτομέριες και γραφικά, είναι τα finishers. Είναι πωρωτικά, και εφετζίδικα.. Βέβαια από την πρώτη φορά που έπαιξα και τα πατούσα (και έχασα) έκοψα πως καλύτερα να backstabάρεις τους enemies παρά να χάνεις χρόνο με finisher και να περιμένεις τη σειρά σου από τον επόμενο λάμερο..

Το Game σπέρνει.. θα το έκανα Pre-order αν ήξερα από που και το αν γίνεται χωρίς πιστωτική.. (διαφορετικά μόλις γυρίσω το τσιμπάω)

Καλό κάψιμο nabs.. Blain: Its Payback time. Predator: Anytime.

Δημοσ.

εγώ το έχω αφήσει κανά πεντάλεπτο και περιμένω να συνδεθώ....μου έχει σπάσει τα @@ λέμε....pappou στο αριστερό μέρος έχει 3 μικρά εικονίδια για τα species

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, αυτό έφταιγε. Έπαιξα και με Alien.

Καλούτσικο φαίνεται όσων αφορά το χειρισμό, αλλά μέχρι στιγμής έχω απογοητευτεί απ'το ότι δε μπορείς να διαλέξεις μόνος σου το είδος που θα είσαι, όπως επίσης και απ'την απουσία αναζήτησης servers. Λες και παίζω σε κονσόλα νιώθω, πραγματικά κρίμα.

Δημοσ.

ο χειρισμος στο alien ειναι κουλος παντως. οταν εισαι σε τοιχο δεν μπορεις να κοιτας οπου θες.

Δημοσ.
Έχεις δίκιο, αυτό έφταιγε. Έπαιξα και με Alien.

Καλούτσικο φαίνεται όσων αφορά το χειρισμό, αλλά μέχρι στιγμής έχω απογοητευτεί απ'το ότι δε μπορείς να διαλέξεις μόνος σου το είδος που θα είσαι, όπως επίσης και απ'την απουσία αναζήτησης servers. Λες και παίζω σε κονσόλα νιώθω, πραγματικά κρίμα.

Πάτα πάνω στην μεγάλη εικόνα προτού ξεκινήσει ο αγώνας. Έτσι αλλάζεις το ποιος θα είσαι ;). Η full version θα έχει dedi servers και server browser :-D

Δημοσ.

Ρε παίδες όταν παίζεις σαν marine περπατάει και σε σας πολύ αργά; Και σε μενα και σε έναν φίλο μου πάει δραματικά αργά ο marine. Ενώ το alien ταχύτατο και ο predator αρκετά γρήγορος, ο marine είναι σαν να του έκοψες τα πόδια.

Δημοσ.
Ρε παίδες όταν παίζεις σαν marine περπατάει και σε σας πολύ αργά; Και σε μενα και σε έναν φίλο μου πάει δραματικά αργά ο marine. Ενώ το alien ταχύτατο και ο predator αρκετά γρήγορος, ο marine είναι σαν να του έκοψες τα πόδια.

ναι έτσι πάει αλλά έχει κουμπί για να τρέχεις(το q αν θυμάμαι καλά)...απο όσο έπαιξα πάντως φαίνεται ότι το alien τους τσακίζει όλους...ειδικά όταν τρέχει απλά δε πιάνεται

Δημοσ.
ναι έτσι πάει αλλά έχει κουμπί για να τρέχεις(το q αν θυμάμαι καλά)...απο όσο έπαιξα πάντως φαίνεται ότι το alien τους τσακίζει όλους...ειδικά όταν τρέχει απλά δε πιάνεται

Δεν ισχύει αυτό που λές. Ενας Predator με Plasma cannon τσακίζει τουλάχιστον 5-6 alien. Eτσι ήταν στο 2...Τώρα αν στο 3 τον έχουν κάνει τόσο αδύναμο που να δυσκολεύσαι να νικήσεις ενα alien τι να πω...Που δε το νομίζω. Εγω το 2 το είχα λιώσει και ΤΟ ΜΟΝΟ alien που με δυσκόλευε (με Predator) ηταν το Predalien που και αυτό πάλι τις πιο πολλές φορές έπεφτε...Ε ρε τι έχει να γίνει στο 3...Κακόμοιρα Αlien... :-D:devil:

Δημοσ.

Πάντως λίγο που το έπαιξα, πιο βολικός μου φάνηκε ο marine παρ'όλο ότι είναι αργός συγκριτικά με τα άλλα είδη. Πιο πολύ όμως μ'άρεσε ο Predator. Alien μου είναι δύσκολο να προσανατολιστώ όταν ανεβοκατεβαίνω τοίχους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...