activex Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει, ούτε για alpha version να μας το είχαν πασάρει. Βρήκα δύο servers και μπήκα και έκλεισε εντελώς το παιχνίδι με την σελίδα του Steam για το Pre-Order του παιχνιδιού. Ότι να 'ναι λέμε Τα ίδια τέσσερις φορές.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μόνο με search γίνεται?!? Δεν έχουμε καμιά port να ανοίξω κάτι? Μέσω steam? Dedicated? ΚΑΤΙ?!!?!!?
Toufas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 μονο με flist γινεται δουλεια. toufas στο steam
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 toufas κάνε μια καλή και Inform me A.S.A.P please.. δε θέλω πολλές εξηγήσεις.. Υ.Γ: Πήγα να μπω τώρα μια και λίγο πριν ξεκινήσει με πέταξε.. No errors.. το chuck norris μ.. Υ.Γ2: Συνέβη, twice το φαινόμενο του harsh κλεισίματος..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Αν έχετε κόσμο στο friend list που παίζει, invite.
Toufas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 εγω εδωσα. απλα κανεις invite friends και κανετε δικο σας lobby και παιζετε.
activex Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 ΟΥΦ... Από το απόγευμα τώρα κατάφερα να παίξω μια παρτίδα με όλους! (μάλλον το έχει η ώρα) δε ξέρω αν μου άρεσε κάτι συγκεκριμένο αλλά σίγουρα τίποτα δε με εντυπωσίασε (δε το έχω και πολύ με τέτοια Multi)
chill Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Nerf ghost!!!! Παίζει να είναι.......alien και rl
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Εχει Dx11 το Demo? Και αν ναι πως τρεχει το game?
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Εχει Dx11 το Demo?Και αν ναι πως τρεχει το game? Oχι,στην αρχη του demo ενημερωνει πως δεν προκειται για τελειωμενο προιον και πως ειναι dx 9.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Μάγκες επειδή ήδη έχω πολλά στο μυαλό μου και ετοιμασίες επειδή Δευτέρα σπάω.. ..ΑΝ κάποιος καλός Σαμαρείτης μου δώσει μια καλή λύση για να παίξω το Game, καλά θα ήταν για να μην ψάχνω 2 ώρες ακόμα και γι' αυτό. Αν ο μόνος τρόπος για να επιλέξω το race μου είναι να μπω με Buddies, ξεκινάτε να αφήνετε Nicknames για κάνα μεσημεράκι, αύριο.. (αν και δεν το κόβω)
activex Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Koritsi χτες έπιασα γραμμή βραδάκι με την αυτόματη αναζήτηση. Δοκιμάζεις σε διαφορετικές στιγμές της μέρας και μια...δεκα...θα πιάσει
john2gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Επιτέλους, έπαιξα ένα match. Με τον ήλιο να βαράει βέβαια δεν ξεκαθάριζα και πολλά (είναι και θεοσκότεινο το παιχνίδι) αλλά η όλη φάση ήταν όπως την θυμάμαι από τα παλιά AvsP. Η τελική έκδοση θα διαθέτει dedicated servers και servers browser (thnk GOD). Οπότε παίξτε το demo απλά για να πάρετε μια πρώτη γεύση και μην απογοητευθείτε
polonos1313 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παίδες βγήκε το καινούργιο Alien vs Predator ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα