outlaw star Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....(ΟΕΟ!)(πεζοί χαρακτήρες)...
kostacurtas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Aliens vs. Predator - Infestation Mode Trailer
kalidor Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Apo το βιντεο που ειδα αντε να επιζησεις σαν ανθρωπος.... καλα παιδακια!!!!!
chill Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 και στο play.com έχει 23.49(απο εκεί έκανα το pre-order) Και στο blah έχει 20,70+1,15 μεταφορικά = 21,85!!!! Nια νια νια το πήρα φτηνότερο από όλους Τούφα ετοιμάσου, το alien μου θα σε κάνει ΜΑΜ
ilos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Κοπιάστε χωριανοί http://store.steampowered.com/app/34200 Αυτό το "demo" που έπαιξα θα κάνει κακό στις τσέπες της rebellion, αλλά ίσως και καλό στους hardcore fans (θα φύγουν αρκετοί casual whinners). Το τελικό προϊόν σίγουρα δεν κρίνεται από αυτό το πρόχειρο ορεκτικό. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2010 από ilos
outlaw star Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Και στο blah έχει 20,70+1,15 μεταφορικά = 21,85!!!! Nια νια νια το πήρα φτηνότερο από όλους Τούφα ετοιμάσου, το alien μου θα σε κάνει ΜΑΜ chill θα γεμίσει η τροπαιοθήκη του predator απο τα κεφάλια του alien:p και εγώ που νόμιζα ότι το πήρα φτηνότερα απο όλους μια μικρή νίκη για σένα chill μέχρι να έρθει το παιχνίδι το κατεβάζω τώρα για να δούμε τι λέει
chill Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Το γλου γλου που ακούγεται από το στομάχι του predator σου δεν είναι από την πείνα........
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Μα αυτό είναι το θέμα: εκτός κι αν σφάλλω τραγικά, το παιχνίδι δεν έχει τηρουμένων των αναλογιών κάτι το απίστευτα καινούριο συγκριτικά με το AvP2 -sorry, το 'χασες το στοίχημα.Σε ό,τι έχω διαβάσει γι' αυτό (preorder από το GAME.co.uk στις £40 btw) σε ελληνικά και ξένα sites, δεν έχω δει κάποια τρομακτική καινοτομία πέραν των ανανεωμένων γραφικών (προφανώς και που εκτός των άλλων το AvP2 δεν είχε και τα καλύτερα γραφικά για την εποχή του) και κάποιων μικροαλλαγών στο gameplay. Οπότε ουσιαστικά τι παίζει; Ένα δυνατό και ποιοτικό FPS βασισμένο σε ένα πιασάρικο franchise μεν, που όμως δεν έχει κάτι το απίστευτα καινοτόμο να προσφέρει δε -χωρίς αυτό να το κάνει κακό παιχνίδι. Άλλο σου λέω άλλο απαντάς.. Ωραίος, έχεις μπει στο κλήμα του Insomnia.gr Anyway, η δική μου άποψη μιας και άνοιξες το θέμα είναι αυτή: Ότι διαφορές είχε το UT2004 με το UT3, θα έχει και το AVP2/AVP3.. edit: το byteme δεν είναι δικό μου. Ένα από τα παιδιά που το 'χει είναι καλός μου φίλος και μιας και θεωρώ ότι έχουν κάνει καλή δουλειά, τους προωθώ όπως μπορώ. I knew it deep inside me. Το γράψιμο, differed.. Το τσίμπησα για Xbox 360, το PC μου δεν ξέρω κατά πόσο θα το αντέξει στο full... Έξυπνη κίνηση αυτή! Παραπάνω μου λες πως η βασικότερη διαφορά θα είναι τα υπέροχα γραφικά (DX11 Ftw) και πας και υπογράφεις με τον χάρο μόνιμα poor details. Τα ίδια θα είχες βρε χαζέ και με το PC σου, πόσο χειρότερα specs να έχει από μια κονσόλα.. μπορεί να έκανες και κάνα update κάποια στιγμή.. Στο λέω γιατί είναι κρίμα να μην το ευχαριστηθείς.. Κοπιάστε χωριανοίhttp://store.steampowered.com/app/34200 Αυτό το "demo" που έπαιξα θα κάνει κακό στις τσέπες της rebellion, αλλά ίσως και καλό στους hardcore fans (θα φύγουν αρκετοί casual whinners). Το τελικό προϊόν σίγουρα δεν κρίνεται από αυτό το πρόχειρο ορεκτικό. Τέτοια λέγεμ.. Κατεβαίνει γοργά τα σκαλιά του Steam downloader.. Έχω πωρωθεί και με τα OBT του Mabinogi:Heroes.. να δούμε τι θα πρωτοτεστάρω πια.. Και σε 3 μέρες φεύγω να πούμε..
chill Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δώστου λίγο χρόνο να ψάξει ρε Toυφάκο, μην φύγεις αμέσως. Αργεί λίγο είναι η αλήθεια. Λοιπόν έπαιξα 4 ματσάκια στο τσακ μπαμ, 2 με alien, 1 με marine και ένα με κυνηγό. Είναι ΓΑΜΑΤΟ, σκέτη πώρωση!!!!! Αρκετά καλά και τα 3 "class" αν και την παράσταση την κλέβει το alien για μένα. Μιλάμε πραγματική killing machine, γούσταρα απίστευτα αν και δεν είναι για πολλά ματς συνεχόμενα. Ανακατεύτηκε το στομάχι μου, τα μάτια μου δάκρυσαν κτλπ λόγω της ξέφρενης πορείας του alien στην πίστα. Δυο αρνητικά που είδα είναι 1) τα respawn points μου φαίνονται λίγα και κάποιες στιγμές επικρατούσε συνωστισμός σε μερικά και 2) τα finishing moves είναι αρκετά αργά με αποτέλεσμα να μένεις "εκτεθειμένος" την ώρα που εξελίσσονται. Ελαφρύ σαν πούπουλο το παιχνιδάκι, όχι ότι η πίστα είχε να δείξει τίποτα απλά το αναφέρω. Το 2ο παιχνιδάκι σε dx11, άντε σιγά σιγά να κάνει απόσβεση και η καρτούλα γιατί μέχρι ώρας μόνο το dirt2 έχουμε χαρεί ΜΕΤΑΝΟΕIΤΕ
outlaw star Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 εμενα δεν βρισκει servers πρέπει να το αφήσεις μάλλον κάποια ώρα(εμένα έκανε κανά 5λεπτο μέχρι να βρει)...έπαιξα ως marine αι ως alien..ως predator δε μπόρεσα(δε ξέρω αν απο κάθε είδος υπάρχει περιορισμός στον αριθμό)...το alien μου φάνηκε overpowered σε σχέση με το marine...δεν έχει τόσο δυνατά χτυπήματα αλλά η όραση του και η ταχύτητα είναι φονικός συνδιασμός...ίσως μου φάνηκε έτσι γιατί ο marine έχει πολύ περιορισμένο οπλοστάσιο στο demo..τα γραφικά του πάντως μου φάνηκαν ψιλοαπαράδεκτα..δηλαδή εμείς που δεν έχουμε directx11 κάρτα θα πρέπει να βλέπουμε ότι οι υπόλοιποι στις κονσόλες???ελπίζω να μην είναι αυτό το τελικό οπτικό αποτέλεσμα..
Toufas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 στον pred ενω επαιρνα οπλα δεν μπορουσα να τα usaro
chill Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δεν νομίζω πως μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για τα γραφικά από την διαθέσιμη πίστα. Όχι ότι και εμένα μου έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο απλά το αναφέρω. Έχει διάφορα όπλα διασκορπισμένα στην πίστα, δεν είναι διαθέσιμο μόνο αυτό που κρατάς.
Toufas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 το demo ειναι dx9 ---------- Post added at 12:34 ---------- Previous post was at 12:33 ---------- Δεν νομίζω πως μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα για τα γραφικά από την διαθέσιμη πίστα. Όχι ότι και εμένα μου έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο απλά το αναφέρω. Έχει διάφορα όπλα διασκορπισμένα στην πίστα, δεν είναι διαθέσιμο μόνο αυτό που κρατάς. τα επαιρνα, παταγα το νουμερο και εβγαζε ενα menu αλλα τίποτα
Hector__21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 εκτός από steam δε μπορούμε να το κατεβάσουμε από αλλού?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα