Προς το περιεχόμενο

Aliens vs. Predator [2010]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 521
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ε ρε π....η αργει .Αυτο και το Bioshock 2 τα περιμενω πως και πως

για μένα πρόσθεσε και το dead space 2 και είμαστε κομπλέ;)..άντε πάντως να μαζευόμαστε όσο το νωρίτερο και όσο περισσότεροι για το AVP ...ΘΑ ΚΑΟYΜΕ ΣΤΟ MULTI LEME:-D

Δημοσ.
Πάντως η collector's του Bioscock 2 στο πλαίσιο έχει €65, και στο Play.com 90€ :lol:

Άντε και τέλος το offtopic

Και στο HMV http://hmv.com/hmvweb/displayProductDetails.do?ctx=280;0;-1;-1;-1&sku=309313 40 λίρες Fagγλίας.

Να μην αναφέρω ότι στο Πλαίσιο πρέπει να πληρώσω και μεταφορικά και να μείνω ένα πρωί ή ένα απόγευμα σπίτι.

Εγώ το παρήγγειλα από το blahdvd στα 20,70

/spit στο steam για τα 50 ευρώ......δεν πάνε καλά :eek:

Δημοσ.

Γενικοτερα δεν πανε καλα με τις τιμες στους στα νεα παιχνιδια....

τι εχουμε κοπτηριο????

Η θα πρεπει να μαζευουμε λεφτα 3 μηνων για να παρουμε 1 game..???

Δημοσ.
για μένα πρόσθεσε και το dead space 2 και είμαστε κομπλέ;)..άντε πάντως να μαζευόμαστε όσο το νωρίτερο και όσο περισσότεροι για το AVP ...ΘΑ ΚΑΟYΜΕ ΣΤΟ MULTI LEME:-D

Ναι το ειχα ξεχασει το dead...αλλα αργει ακομα αυτο νομιζω ε?

Δημοσ.

SEGA uses Steamworks at retail and online with Aliens vs. Predator and Napoleon: Total War

Two highly anticipated titles from SEGA, Aliens vs. Predator and Napoleon: Total War will ship with Steamworks support at retail and online, including among other features, Achievements, Matchmaking, Leaderboards, Stats, and Cloud. Aliens vs. Predator will ship on Steam and at retail in mid-February. Napoleon: Total War will ship on Steam and at retail in late February.

ασασασασασασασασασασασασα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Πάντως η collector's του Bioscock 2 στο πλαίσιο έχει €65, και στο Play.com 90€ :lol:

Άντε και τέλος το offtopic

Συγγνώμη για το άσχετο αλλα 52€ τώρα το Bioshock 2 collectors στο play.com! :-D

Επεξ/σία από CarbonFibre
Δημοσ.
Καλύτερη τιμή εδώ

zavvi.com @ 19,93€ + 1,15€

ενώ για την Hunter

hmv.com @ 39,99£ + 2,5£

Το extra skins αφορούν όλα τα pre-orders ανεξαρτήτου καταστήματος; Γιατί δεν αναφέρονται σε όλα.

mourgolikos έχεις παραγγείλει ποτέ απο τα 2 παραπάνω site?

Δημοσ.

Ναι, προ-παρήγγειλα πρώτη φορά (από hmv.com). Ένας φίλος μου (που το ψάχνει πολύ) τα θεωρεί αξιόπιστα πάντως. Επίσης με μια αναζήτηση στο google αλλά κι εδώ (στην ενότητα για τις consoles κυρίως) θα δεις πως είναι μια χαρά τα sites αυτά :)

Δεν ξέρω όμως αν από αυτά παίρνεις τα τρία extra multiplayer skins από το pre-order...

Δημοσ.
Ναι, προ-παρήγγειλα πρώτη φορά (από hmv.com). Ένας φίλος μου (που το ψάχνει πολύ) τα θεωρεί αξιόπιστα πάντως. Επίσης με μια αναζήτηση στο google αλλά κι εδώ (στην ενότητα για τις consoles κυρίως) θα δεις πως είναι μια χαρά τα sites αυτά :)

Δεν ξέρω όμως αν από αυτά παίρνεις τα τρία extra multiplayer skins από το pre-order...

ok thanx:-)

Δημοσ.

Παιδιά και τα δύο είναι retailers στην Αγγλία. Τα zavvi είναι τα πρώην Virgin Megastores και τα Χριστούγεννα είχαν σοβαρά προβλήματα -έκλεισαν τα καταστήματά τους και μπήκαν σε administration. Δεν ήξερα καν ότι λειτουργούν :S Τα hmv είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Κορυφαία αξιοπιστία, σούπερ δώρα σε preorders και χαμηλότατες τιμές, η χαρά του πελάτη -παραγγείλτε άφοβα =D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...