icecat Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ετοιμαζόμουν λοιπόν,για μιά εκδρομούλα με τον καλό μου(ορεινή αρκαδία)τώρα στις 14/02.σαν οργανωτικό άτομο που είμαι τα κανόνισα ένα μήνα πρίν!πήρα τηλ.στον ξενώνα κ έκλεισα το δωμάτιο!Μετά από 2 βδομάδες πήγα στην τράπεζα κ έβαλα τα λεφτά του δωματίου 140ευρω!!!!!!!!παρακαλώ,(για ένα απλό δωμάτο με τζάκι).όταν πήρα λοιπόν στο τηλ την "επαγγελματίας"ιδιοκτήτρια,για να την ενημερώσω για την κατάθεση μου!μένω παγωτό στο τηλ!!:το δωμάτιο κλείστηκε!!!το έδωσε αλλού!!!κ δεν φτάνει αυτό μόνο που δεν με έβρισε στο τηλ που δεν της έβαλα τα λεφτά από την επόμενη μέρα!!!θράσσος& απατεωνιά!!!!κ κανείς δεν τους τιμωρεί.....γι'αυτό όποιος κανονίσει για ορεινή αρκαδια...ας το ξανασκεφτεί
million_voices Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 επιτελους και γκουγκλαριζα διχως αυριο για ορεινη αρκαδια
Garnele Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Πού είναι το παράλογο στο ότι έδωσε το δωμάτιο; Περίμενες να στο κρατάει 2 βδομάδες μπας και της βάλεις τα λεφτά; Τι είναι, ο μπαρμπα Μήτσος ο μπακάλης; Μαζί σου για τις τιμές των δωματίων, αν και στο Πήλιο που πήγα πρόσφατα, σε ξενώνα με αντίστοιχες παροχές, εκεί γύρω ήταν. Και γενικά αυτό παίζει με τους ξενώνες αν δε θες να καθαρίζεις τρίχες του προηγούμενου από την μπανιέρα. Κακώς αλλά.
ApSiMan Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Συνήθως σου λένε: Τα χρήματα πρέπει να τα βάλεις μέχρι τότε (2-3 μέρες περιθώριο),Αλλιώς θα το δώσω αλλού......... Και δίκιο κ άδικο........
Teaser Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Είναι απαράδεκτο η κράτηση του δωματίου να γίνεται μετά τη δική σου κράτηση και χωρίς να σε ενημερώσει γιαυτό. Έπρεπε να σε πάρει τηλέφωνο να σου πει ότι κλείστηκε το δωμάτιο, για να ψάξεις να βρεις κάπου αλλού και φυσικά να μην κάνεις το λάθος να βάλεις τα χρήματα. Το ερώτημα τώρα είναι: Θα σου τα επιστρέψει πίσω? Για το επιχείρημα την χρονικής καθυστέρησης της πληρωμής ένα έχω να πω. Η γαιδουριά είναι αστείρευτη. Ακόμα και αν καθυστέρησες να πληρώσεις μερικές ημέρες δεν χάλασε ο κόσμος. Εκτός βέβαια αν η ημερομηνία της κράτησης σου πλησιάζει επικύνδινα. Σ'αυτή την περίπτωση έχει δίκιο, μόνο που θέλει συνενόηση σε τέτοιες περιπτώσεις. Μαυτό τον τρόπο που έχουν εκεί, δεν νομίζω ο συγκεκριμένος ξενώνας/ξενοδοχείο να καταφέρει να επιβιώσει για πολύ καιρό. Αφού γιαυτούς είσαι κινούμενο πορτοφόλι και δεν σε υπολογίζουν και εσύ πήγαινε αλλού. Για τις τιμές τώρα, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο κοστοβόρο από τη λειτουργία ενός ξενοδοχείου, ιδιαίτερα όταν αυτό λειτουργεί όλο το χρόνο όπου η κίνηση έχει ανεβοκατεβάσματα. Μαζί σου για τις τιμές των δωματίων, αν και στο Πήλιο που πήγα πρόσφατα, σε ξενώνα με αντίστοιχες παροχές, εκεί γύρω ήταν. Και γενικά αυτό παίζει με τους ξενώνες αν δε θες να καθαρίζεις τρίχες του προηγούμενου από την μπανιέρα. Κακώς αλλά. Καθόλου κακώς. Πολύ καλώς. Όταν όλοι μας ψάχνουμε για όλο και φθηνότερο κατάλυμα (καλώς) τι να κάνουν και αυτοί οι κακομοίρηδες? Να πεινάσουν? Έτσι φυσιολογικά κατεβάζουν την τιμή και αυτό έχει ως συνέπεια την πτώση της ποιότητας. Όλα έχουν μια αιτία. Οι τρίχες του προηγούμενου στην μπανιέρα δεν έπεσαν από τον ουρανό, αλλά επειδή η καθαρίστρια ήταν μία (λόγω κόστους) και είχε πολύ δουλειά, δεν πρόλαβε να τα κάνει όλα τζάμι. Ότι δίνεις παίρνεις, και αυτό ισχύει και στον τουρισμό. Όχι πάντα αλλά σε γενικές γραμμές έτσι είναι.
Garnele Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Όταν ο δίκλινος ξενώνας στο Πήλιο/Αρκαδία/ξερωγωτι κοστίζει όσο το τρίκλινο στο Marriott του Αμβούργου, ναι, σόρυ κιόλας αλλά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και πολύ κακώς.
De@th L0rd Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Άλλο τουρισμό έχει το αμβούργο κι άλλο η "ελλαδίτσα-ελλαδάρα" με τον ήλιο, τις πεντακάθαρες παραλίες τα μπλα μπλα μπλα.... you got my point...
adimitrakou Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 θεωρώ οτι 15 μερες που το αφησες ειναι αρκετο χρονικο διαστημα ωστόσο θα έπρεπε να εισαι ειχε παρει τηλεφωνο γιατι ειμαστε ανθρωποι θα μπορουσες κατι να εχει παει στραβα. ποιος ξενωνας ειναι να τον αποφυγουμε;
Delirium Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Όταν ο δίκλινος ξενώνας στο Πήλιο/Αρκαδία/ξερωγωτι κοστίζει όσο το τρίκλινο στο Marriott του Αμβούργου, ναι, σόρυ κιόλας αλλά υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και πολύ κακώς. Επιπλεον μιλαμε για "ξενωνες" που εδω βασικα γινονται -τις περισσοτερες φορες- με other peoples money aka επιδοτησεις eu, ευρωπαικα προγραμματα κ.λπ. Στο φιναλε: 1000 ταξιδια να παμε μεχρι & Τουρκια, στους local φουστηδες οχι
Teaser Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Στο φιναλε: 1000 ταξιδια να παμε μεχρι & Τουρκια, στους local φουστηδες οχι Ααα... μην γενικεύεις, μην γενικεύεις. Ξέρεις ότι είναι αδικία αυτό.
eliask Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ όσες φορές έχω κλείσει δωμάτιο πάντα την κατάθεση την κάνω μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες και ενημερώνω κιολάς . Θεωρώ πως το διαστημα των 2 εβδομάδων είναι μεγάλο . Καλώς ή κακώς ¨-) Επρέπε να είχατε συνένοηθεί καλύτερα ! Τώρα όσον αφορά τις τιμές θερώ πως στις περισσότερες περιπτώσεις είναι εξωφρενικές .....Εαν θέλεις για ένα Σ-Κ 500-600 ευρώ για να περάσεις τότε τι να λέμε......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.