SPSS07 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Το χειροτερο πανηγυρι της επικρατειας στην πιο ασχημη πολη των Βαλκανιων... ΤΕΛΟΣ τραβα στα Τιρανα να δεις τι παει να πει ασχημη πολη μικρε φλαουτιστα
afentiko7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 τραβα στα Τιρανα να δεις τι παει να πει ασχημη πολη μικρε φλαουτιστα Εχεις πάει στα τίρανα, και το λες? Γιατί εκεί υπάρχει ομοιομορφία στο ύψος των κτιρίων και τα χρωματα (ροζ, σκουροκίτρινα) ταιριάζουν με το περιβάλλον. Στην Πάτρα βλέπεις κάτι αχανή και άχαρα τέρατα (yeap, πολυκατοικίες)
poscaman Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 τι μαθαμε σημερα. ο ομνι εχει παει και στα τιρανα
deminho11 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Εχεις πάει στα τίρανα, και το λες? Γιατί εκεί υπάρχει ομοιομορφία στο ύψος των κτιρίων και τα χρωματα (ροζ, σκουροκίτρινα) ταιριάζουν με το περιβάλλον. Στην Πάτρα βλέπεις κάτι αχανή και άχαρα τέρατα (yeap, πολυκατοικίες) Πραγματικά να σε ρωτήσω κάτι..... Υφίστασαι ως ανθρώπινο όν??? (δεν ξέρω αν γράφετε έτσι, αλλα δεν με νοιάζει)
afentiko7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 (δεν ξέρω αν γράφετε έτσι, αλλα δεν με νοιάζει) Το γράφετε, στο 3ο ενικό όχι. Θέλει αι. Συνήθως.
kage Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 αφηστε τις μαλκιες για την πατρα...σαν παιδακια που τσακωνοντε για την πολη τους κανετε. ειχα να κατεβω 3 χρονια πολυ λιγοτερος κοσμος κ καλα να παθουν...μερικα ξενοδοχεια εμαθα οτι ριξαν τις τιμες βεβαια δεν το εχω επιβεβαιωσει ,παντως ηταν πληρης ολα. τα 2 μεγαλα κλαμπ 20ε εισοδο κ μπουκαλια 110-130ε κ τα ποτα στα γνωστα μπαρακια 7-10ε! δεν τους χαλαγε που δεν ειχε καταναλωση ομως μεσα στα μαγαζια πιο οργανωμενη η τελετη ληξης κ ωραια πυροτεχνηματα. http://www.youtube.com/watch?v=2vZ2RAtSNWI @nord ετσι ειναι. στα group ειναι καλυτερα τα πραγματα...ποσο πανε οι οι στολες τωρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.