Προς το περιεχόμενο

πατρινο καρναβαλι για παντα!!!

-f-o-f-o13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το χειροτερο πανηγυρι της επικρατειας στην πιο ασχημη πολη των Βαλκανιων...

ΤΕΛΟΣ

quote of truth

o[f]o13;2568661'']koufityropita εισαι απλα πολυ μαγκας!μιλαμε για πολυ μαγκια ρε!ποοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!δεν παιζεσαι ρε!

grow up

δεκα ελληνικοι χαρκτηρες

Δημοσ.

μακρια απο Πατρα για καρναβάλι... εχει γινει το χειρότερο.. δεν υπάρχει πλεον η παλια διασκέδαση... Πατρα πηγαιντε οποτε θέλετε ΟΧΙ όμως στο Καρναβάλι

α μάγκες και όσοι λενε οτι ξεπαρθένιασαν καρναβάλι να τους υπενθυμίσω οτι να την τραβήξεις με το αριστερο χερι δεν ειναι ξεπαρθένιασμα.

ξεπετες υπαρχουν αλλα παρα πολυ λίγες και οσο παει ο καιρος και λιγοτερες. οι γκομενες ειναι πολυ υποψιασμενες/φοβισμενες πλεον και δεν κανουν μαλακιες στο καρναβαλι.

dj σε μαγαζια στο πατρινο καρναβάλι ειμαι 4 χρονια και εχουν δει τα ματια μου πολλα ,αλλα οποιος λεει οτι βρηκε μια σε ενα μαγαζι γκομενα και @%$^# λεει %^#%^#%%....

2 tips απο εμενα:

Οχι τσαμπουκάδες

Οχι πολυ ποτο, με μετρο και οχι μαυροδάφνη (αν πάερετε να ειναι Achaia Clauss η μαυροδάγνη, οι άλλες ειναι μπομπες) ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΤΟ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙΑ.... καρναβαλι ειναι ΟΛΑ μπόμπες... αλλη γευση εχει το ποτο στο μαγαζι αλλες μερες, και αλλη στο καρναβαλι (Προσωπικη εμπειρία λογω dj δουλειάς).

αν κανετε το λαθος και ερθετε Πατρα :-P , καλη διασκέδαση τουλαχιστον! :-D

@δημιουργό Θέματος: φιλε μην μας κοροιδευεις οτι τυχαία πόσταρες το λινκάκι Facebook με το γρουπ σου απλα για να ζητησεις πληροφοριες για πατρινο καρναβαλι... μας υποτιμας το μυαλό μας...

Δημοσ.
ναι αλλα ξερεις ποσες κοπελες χασαν την παρθενια τους σε αυτο.αν ξερεις τι κανεις τρωωωως καλα.:-D

αν θεωρειτε μαγκια να ξεπαρθενιασετε μια που ειναι κουδουνι,τι να πω..

οταν εισαι πιτσιρικας και κοκκορας,το μονο που δεν κοιτας ειναι αν ειναι κουδουνι.

ας προσεχαν.;).οχι πως δεν τους αρεσε κιολας.

my soul just throw up a little......:eek:

Δημοσ.
μακρια απο Πατρα για καρναβάλι... εχει γινει το χειρότερο.. δεν υπάρχει πλεον η παλια διασκέδαση... Πατρα πηγαιντε οποτε θέλετε ΟΧΙ όμως στο Καρναβάλι

α μάγκες και όσοι λενε οτι ξεπαρθένιασαν

εγω μιλαω για 18 χρονια πριν,και εφοσον λες οτι εισαι μπαρμαν θα σου εχουν πει πως ηταν τα πραγματα τοτε.....

σημερα βεβαια δεν εχει καμμια σχεση με τοτε,και οποιος νομισει οτι θα φαει καλα,ειναι

γελασμενος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα απο την Πατρα που καρναβαλιζεται..

εκπληκτικη ατμοσφαιρα και φετος,μουσικη σε ολη την πολη,κοσμος που χαιρεται και διασκεδαζει και τα προβληματα σε αλλους ..απογονους,που λεει και το τραγουδι..

και απο γυναικες γεματος ο τοπος ;)

ολα αυτα τα χρονια κοροιδευα τον κοσμο που μπαινει σε γκρουπ,αλλα φαινεται οτι αυτοι ειναι που διασκεδαζουν περισσοτερο...και φετος παντως οι τιμες τσουχτερες,αλλα δεν βαριεσαι μια φορα τον χρονο ειναι το καρναβαλι..

Και του χρονου!!..

Δημοσ.

To καρναβάλι της Πάτρας είναι πάντα το πρώτο αλλά δέν αξίζει το ταξίδι ειδικά γι'αυτό άν βρίσκεσαι μακριά. Πρώτα μετράει το κοντά και μετά το καλύτερο για τους Αθηναίους παράδειγμα το καρναβάλι του Ρέντη είναι η καλύτερη λύση.

Δημοσ.

νιωθω υπερηφανος. εχω 2 μερες να βγω απο το σπιτι. βγηκα μονο χτες το μεσημερι για να δω κατι φιλους. ουτε 5 λεπτα απο το σπιτι μου αποσταση

Δημοσ.
To καρναβάλι της Πάτρας είναι πάντα το πρώτο αλλά δέν αξίζει το ταξίδι ειδικά γι'αυτό άν βρίσκεσαι μακριά. Πρώτα μετράει το κοντά και μετά το καλύτερο για τους Αθηναίους παράδειγμα το καρναβάλι του Ρέντη είναι η καλύτερη λύση.

Mαζί με του Ριο και της Βενετίας (με το ζόρι) το καλύτερο στον κόσμο.

εκπληκτικη ατμοσφαιρα και φετος,μουσικη σε ολη την πολη,κοσμος που χαιρεται και διασκεδαζει και τα προβληματα σε αλλους ..απογονους,που λεει και το τραγουδι..

Εχεις δει αραβικά κανάλια στη νόβα? Εκεί να δεις γλέντια και χορους. Δεν είμαι εναντίον των χορών, αλλά μερα μεσημέρι να χορεύω σα βλάκας φορώντας μια ηλίθια στολή, ε δεν το βρίσκω λογικό χωρίς να έχει συμβεί κάποιο γεγονός, που θα με ωθήσει να πανηγυρίσω.

Δημοσ.
Mαζί με του Ριο και της Βενετίας (με το ζόρι) το καλύτερο στον κόσμο.

Εχεις δει αραβικά κανάλια στη νόβα? Εκεί να δεις γλέντια και χορους. Δεν είμαι εναντίον των χορών, αλλά μερα μεσημέρι να χορεύω σα βλάκας φορώντας μια ηλίθια στολή, ε δεν το βρίσκω λογικό χωρίς να έχει συμβεί κάποιο γεγονός, που θα με ωθήσει να πανηγυρίσω.

The Verdict:

άλλαξε τροφοδοτικό.

Δημοσ.
νιωθω υπερηφανος. εχω 2 μερες να βγω απο το σπιτι. βγηκα μονο χτες το μεσημερι για να δω κατι φιλους. ουτε 5 λεπτα απο το σπιτι μου αποσταση

Καλά κάνεις κυκλοφορούνε και ζόμπι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...