Προς το περιεχόμενο

πατρινο καρναβαλι για παντα!!!

-f-o-f-o13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ax κι εγώ. Στο Αγ. Ανδρέας, μετά από μια μανούρα σχετικά με παρενόχληση θηλυκών και 1 εξαφανισμένο κινητό, και κάτι αδέσποτα μπουκάλια που προσγειώθηκαν πάνω μου, να μου ράβουν το κεφάλι και το χέρι, εγώ να ξερνάω μαυροδάφνη απ' τη μύτη κι οι νοσοκόμες να με βρίζουν. Η μάσκα του άγριου ζώου είναι all time classic σ' αυτό το καρναβάλι.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιατί αυτό είναι ο μακροπρόθεσμος σκοπός κάθε ενέργειας του ανθρώπου.

Συμφωνώ 100% φίλε. Θεωρώ πως ΟΛΑ, σπουδές, φιλίες, λεφτά, δουλειές, συμπεριφορές, αυτοκίνητα, σπίτια, ΟΛΑ γίνονται με απώτερο σκοπό αυτό.

Δημοσ.

Μισό λεπτό ρε παιδιά γιατί το έχετε απλοποιήσει πολύ το φίκι φίκι.

Όποιος πηγάινει στο καρναβάλι της Πάτρας καταφέρνει να κάνει φίκι φίκι? Σαν να λέμε πήγα και χτύπησα 2 πιτόγυρα?

Και με αγνώστους? Ακόμα και αν πάει μόνος?

Κάτι δεν μου φαίνεται λογικό σ'όλο αυτό!

Δημοσ.
Μισό λεπτό ρε παιδιά γιατί το έχετε απλοποιήσει πολύ το φίκι φίκι.

Όποιος πηγάινει στο καρναβάλι της Πάτρας καταφέρνει να κάνει φίκι φίκι? Σαν να λέμε πήγα και χτύπησα 2 πιτόγυρα?

Και με αγνώστους? Ακόμα και αν πάει μόνος?

Κάτι δεν μου φαίνεται λογικό σ'όλο αυτό!

Μπά,απο την στιγμή που έχουν γίνει όλοι λιάρδα απο την μαυροδάφνη (κλασικό λάθος οτι την πίνουν σάν νερό) όλα είναι πιθανά.4 χρόνια στην Πάτρα σάν φοιτητής έχω δεί πολλά και έχω ακούσει ακόμα περισσότερα.

Το μόνο που δέν βρίσκω λογικό είναι ο αριθμός των φελλών απο ανοιγμένα μπουκάλια στην Πλ.Γεωργίου,που παίζει να ξεπερνάνε σε αριθμό τα αστέρια αυτού του Γαλαξία...

Δημοσ.

περυσι ειχε γινει το εξης..τρελο..στο τερμα της Αγιου Νικολαου(για οσους δεν γνωριζουν η Αγιου Νικολου ειναι ο πιο πολυσυχναστος δρομος της Πατρας με καφετεριες,εμπορικα καταστηματα κλπ) ηταν πίχτρα στα..σκουπιδια!!..Τις μερες που περιεναμε να διαφημισουμε την πολη μας,καταφεραμε και τα καναμε σαλάτα..

δυστυχως τα πραγματα ετσι οπως τα περιγραφουν τα παιδια ειναι..Στέκια που ολο το χρονο στοιχημα να ειχαν 3-4 παρεες,βαζουν και εισοδο τωρα!!..τσαντακηδες και πρεζονια που περιμενουν πως και πως τις μερες εκεινες για να την πεσουν σε οσους περισσοτερους μπορουν...μετα,στο καψιμο του βασιλια καρναβαλου στριμωχνεσαι τοσο πολυ να δεις αυτο το ..υπερθεαμα που καποιοι ειχαν ακομα και λιποθυμησει περυσι..δεν ειναι τυχαιο που ο κοσμος λιγοστευει χρονο με το χρονο...

παντως καλο ειναι να τα επισημαινουμε αυτα,ετσι ωστε ο κοσμος που θα παει να ξερει τι θα αντιμετωπισει..γιατι οσοι πανε με το σκεπτικο "παω να διασκεδασω,να ξεσπαθωσω,να περασω φινα" ειναι αυτοι που στο τελος λενε "τι ηθελα και πηγαινα?"..

Δημοσ.

Ξέρει κανείς πως πας Πάτρα και τι τιμές παίζουν τα εισιτήρια; Για μετά τις 24 το σκέφτομαι που τελειώνει η εξεταστική και αν αξίζει να κάτσεις πολλές μέρες ή γίνεται νταβαντούρι μόνο την Κυριακή του καρναβαλιού;

Δημοσ.
Ξέρει κανείς πως πας Πάτρα και τι τιμές παίζουν τα εισιτήρια; Για μετά τις 24 το σκέφτομαι που τελειώνει η εξεταστική και αν αξίζει να κάτσεις πολλές μέρες ή γίνεται νταβαντούρι μόνο την Κυριακή του καρναβαλιού;

Από Αθήνα με το ΚΤΕΛ είναι γύρω στα 15 ευρώ αν θυμάμαι καλά.

Δημοσ.
Πατρινό καρναβάλι. Κάθε πέρσι και καλύτερα...

ναι αλλα ξερεις ποσες κοπελες χασαν την παρθενια τους σε αυτο.αν ξερεις τι κανεις τρωωωως καλα.:-D

Δημοσ.
αν θεωρειτε μαγκια να ξεπαρθενιασετε μια που ειναι κουδουνι,τι να πω..

οταν εισαι πιτσιρικας και κοκκορας,το μονο που δεν κοιτας ειναι αν ειναι κουδουνι.

ας προσεχαν.;).οχι πως δεν τους αρεσε κιολας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...