-f-o-f-o13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 γεια σας παιδια!οι μερες λιγοστεουν το πατρινο καρναβαλι ερχεται. (οπως και ολα τα αλλα να μην τα αδικουμαι) θα παω για πρωτη φορα στο πατρινο και θα ηθελα να μου πειτε εντυπωσεις και γενικοτερα να κανουμε συζητηση σχετικα με groups και τετοια!εχω μπει σε ενα group που ονομαζεται "παμε θαλασσα":http://www.facebook.com/group.php?gid=109555365062 ευχαριστω!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 o[f]o13;2563481']θα παω για πρωτη φορα στο πατρινο Αφου πηγαινεις για πρωτη φορα πως εισαι σιγουρος οτι θα περασεις γαματα ετσι ωστε να δικαιολογειται και ο τιτλος που εβαλες?
-f-o-f-o13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 χαχα!βασικα το πιστευω αυτο που λεω γιατι θα εχω τεραστια παρεα και φυλους που εχουν παει και μου εχουν πει!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 αρχίσαμε να διαφημίζουμε και groups του facebook ; η μου διαφεύγει κατι αλλο ;
-f-o-f-o13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 omg!να σας το δειξω ηθελα!ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!
-f-o-f-o13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 το group που θα μπω??????και μηπως photo?????
million_voices Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 ok ευχαριστουμε για την ενμερωση ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς με το #%&!facebook ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
pappous_soulis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Πάρε προφυλακτικά,πρόσεξε τι θα πιείς. Και κανα taser επίσης θα'ταν χρήσιμο. Άντε,στροφή στην ποιότητα!
teo64x Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Topic starter, βάλε εδώ δική σου φωτό, ολόσωμη, κατά προτίμηση δύο ή τρεις (γιατί το να κρίνουμε από μία, είναι αντιεπιστημονικό) και θα σου απαντήσουμε σύντομα.
jason_rethymno Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 και το καρναβάλι του Ρεθύμνου είναι ωραίο
little loulou Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 και το καρναβάλι του Ρεθύμνου είναι ωραίο που ειναι ο αλεξ να απαντησει? σε λατρευει λεμε!! και ναι!!!! πλησιαζει το πατρινο καρναβαλι!!!χιλιαδες κοσμος θα κατακλησει την πλατεια γεωργιου,ο ενας θα παταει τον αλλον,ολοι θα τρεχουν για να πιασουν οσες περισσοτερες σοκολατες μπορουν,τα μπαρακια θα εχουν πεταξει τις τιμες στα υψη,κοσμος θα ξεχιλιζει απο τα κλαμπακια,τα γκρουπ θα σου παινουν τον culo για να πληρωσεις την στολη και μετα για να γυρισεις πισω θα κανεις 500 ωρες!!αυτα ειναι!!!γιουχου!!!!
pappous_soulis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Α τα έχεις ζήσει εσύ τα μεγαλεία μας..
jason_rethymno Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 που ειναι ο αλεξ να απαντησει? σε λατρευει λεμε!! και ναι!!!! πλησιαζει το πατρινο καρναβαλι!!!χιλιαδες κοσμος θα κατακλησει την πλατεια γεωργιου,ο ενας θα παταει τον αλλον,ολοι θα τρεχουν για να πιασουν οσες περισσοτερες σοκολατες μπορουν,τα μπαρακια θα εχουν πεταξει τις τιμες στα υψη,κοσμος θα ξεχιλιζει απο τα κλαμπακια,τα γκρουπ θα σου παινουν τον culo για να πληρωσεις την στολη και μετα για να γυρισεις πισω θα κανεις 500 ωρες!!αυτα ειναι!!!γιουχου!!!! Βασικά έγραψα αυτή την πρόταση επειδή είχα γράψει μια βλακεία πριν . Άσχετο. Το πατρινό καρναβάλι η παρέλαση αρχίζει 1 Μαρτίου;
firewalker Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Πατρινό καρναβάλι. Κάθε πέρσι και καλύτερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.