zanman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, Έχω windows Xp professional edition SP2 αγγλικά στο PC μου και θέλω να κάνω αναβάθμιση σε SP3 μπορεί κανείς να με οήθήσει να μου πεί που θα το βρώ. Τα XP που έχω είναι, φυσικα, ....σπασμενα. Ευχαριστώ!
cger Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, Τα XP που έχω είναι, φυσικα, ....σπασμενα. Ευχαριστώ! LOL, ε αφού είναι σπασμένα θα βρεις και λύση για το sp3
micos000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Κατευθείαν από ms. XPSP3 Ελληνικό. Υπ' όψιν, είναι 300ΜΒ.
zanman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Κατευθείαν από ms.XPSP3 Ελληνικό. Υπ' όψιν, είναι 300ΜΒ. Αν τα κατεβάσω κατευθείαν απο την microsoft και τα εγκαταστ'ησω δεν θα έχω πρόβλημα???Λόγω του ότι τα ΧP μου είναι σπασμένα???
million_voices Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Κατευθείαν από ms.XPSP3 Ελληνικό. Υπ' όψιν, είναι 300ΜΒ. λογικα θα του ζητησει validation check των windows πριν μπορεσει να προχωρησει σε download
zanman Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 λογικα θα του ζητησει validation check των windows πριν μπορεσει να προχωρησει σε download Ξεκινάει κανονικά το download για 300Mb περιπου!
tsioudiver Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπέρα σε όλους, Έχω windows Xp professional edition SP2 αγγλικά στο PC μου και θέλω να κάνω αναβάθμιση σε SP3 μπορεί κανείς να με οήθήσει να μου πεί που θα το βρώ. Τα XP που έχω είναι, φυσικα, ....σπασμενα. Ευχαριστώ! Αν εχεις Αγγλικα, μη κατεβασεις απο το συνδεσμο που παραθετει ο micos000 αλλα αναζητησε το αντιστοιχο Αγγλικο πακετο.
Antwni Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Αν εχεις Αγγλικα, μη κατεβασεις απο το συνδεσμο που παραθετει ο micos000 αλλα αναζητησε το αντιστοιχο Αγγλικο πακετο. Γιατί από το λινκ που παρέθεσε ο micoos δεν μπορεί αν θέλει να αλλάξει την γλώσσα??
zanman Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ok Το βρήκα το αντίστοιχο αγγλικό,από τη σέλιδα της Microsoft, αν προσπαθήσω να το εγκαταστήσω θα μου ζητήσει κάποιο validation??? Κυκλοφορεί κάποιο SP3 σπασμένο????
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Ok Το βρήκα το αντίστοιχο αγγλικό,από τη σέλιδα της Microsoft, αν προσπαθήσω να το εγκαταστήσω θα μου ζητήσει κάποιο validation???Κυκλοφορεί κάποιο SP3 σπασμένο???? Kαι να κυκλοφορεί, δεν θα το βρεις εδώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.