Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με πρόγραμμα flv converter

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εδώ και καιρό ψάχνω να βρω ένα καλο και αξιόπιστο πρόγραμμα για να μετατρέπω βιντεάκια από το youtube σε αρχεία 3gp, avi mp4 κλπ

έχω δοκιμάσει:

YouTubeGet

Aiseesoft Total Video Converter

Kingdia Video Converter

Kingdia DVD to MP4 Converter

κανένα δεν κατάφερα να μου δουλέψει σωστά, αλλα κολλάνε, αλλα κάνουν την μετατροπή και δεν παίζει το video η δεν ακουγεται ο ηχος κλπ.

πείτε μου σας παρακαλώ επιτέλους κάποιο που να λειτουργεί σωστά

Έχω windows vista

Thanks!

Δημοσ.

Έχω κάνει πολλές τέτοιες μετατροπές με το Xilisoft 3GP Video Converter.

Όταν πας να τα φορτώσεις δεν σου εμφανίζει από μόνο του τα flv, αλλά αν επιλέξεις All files στα δείχνει και τα μετατρέπει κανονικά.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εναλλακτικά χρησιμοποιείς Real Player και βλέπεις τα video διχως να χάνεις χρόνο με μετατροπές :-)

Δημοσ.
format factory δοκιμασες ειναι δωρεαν και μετατρεπεις τα παντα χωρις κολλαει

δοκίμασε το format factory είναι καταπληκτικό(το καλύτερο πρόγραμμα για να μετατρέπεις video(και όχι μόνο) που έχω βρει εγώ προσωπικά) και είναι και freeware :-D

Δημοσ.
εδώ και καιρό ψάχνω να βρω ένα καλο και αξιόπιστο πρόγραμμα για να μετατρέπω βιντεάκια από το youtube σε αρχεία 3gp, avi mp4 κλπ

έχω δοκιμάσει:

YouTubeGet

Aiseesoft Total Video Converter

Kingdia Video Converter

Kingdia DVD to MP4 Converter

κανένα δεν κατάφερα να μου δουλέψει σωστά, αλλα κολλάνε, αλλα κάνουν την μετατροπή και δεν παίζει το video η δεν ακουγεται ο ηχος κλπ.

πείτε μου σας παρακαλώ επιτέλους κάποιο που να λειτουργεί σωστά

Έχω windows vista

Thanks!

καταλαβαινω το πονο σου και εγω τρια χρονια αυτο ειχα ακτη

DVDVideoSoft ειναι φρεε και στο κατεβαζει και στο μετατρέπει αυτοματα σε ότι σχεδον σες

αυτο ειναι ''το μενου'' μεσα αο αυτο θα κατεβασεις το freeyoutubedownloader αν θες να υπαρχει το βιντεο

και ενα άλλο δεν θυμαμαι πως λεγεται που κατεβαζει σκετο το τραγουδι !!!(θα το καταλαβεις πως λεγτσι κοιταζοντας τις επιλογες)

Δημοσ.

δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει το youtube έβαλε επιλογή download(σε μορφή mp4) κάτω από τα video

gnbv.jpg

EDIT:άκυρο μονο με όταν μπαίνω με firefox μου βγάζει αυτή την επιλογή(δεν ξέρω γιατί)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...