ababapanos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 εδώ και καιρό ψάχνω να βρω ένα καλο και αξιόπιστο πρόγραμμα για να μετατρέπω βιντεάκια από το youtube σε αρχεία 3gp, avi mp4 κλπ έχω δοκιμάσει: YouTubeGet Aiseesoft Total Video Converter Kingdia Video Converter Kingdia DVD to MP4 Converter κανένα δεν κατάφερα να μου δουλέψει σωστά, αλλα κολλάνε, αλλα κάνουν την μετατροπή και δεν παίζει το video η δεν ακουγεται ο ηχος κλπ. πείτε μου σας παρακαλώ επιτέλους κάποιο που να λειτουργεί σωστά Έχω windows vista Thanks!
Koyklos7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 το Allok video converter.... αλλα δεν ειναι δωρεαν
esertas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Το videoget αλλά και αυτό δεν είναι δωρεάν.
Koyklos7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Βεβαια ολα μπορεις με "καποιον " τροπο να τα κανεις δωρεαν ... στιλε μου pm μηπως μπορεσω να σε βοηθησω..
micos000 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Έχω κάνει πολλές τέτοιες μετατροπές με το Xilisoft 3GP Video Converter. Όταν πας να τα φορτώσεις δεν σου εμφανίζει από μόνο του τα flv, αλλά αν επιλέξεις All files στα δείχνει και τα μετατρέπει κανονικά.
Jason13 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 format factory δοκιμασες ειναι δωρεαν και μετατρεπεις τα παντα χωρις κολλαει
nickarmy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 για να τελειωνει η υπόθεση DVDVideoSoft Free Studio στα κατεβζει και στα μετατρπεει σε ότι θες αυτόματα και τελείωσες και free
Nord_Chaos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 δοκιμασε το προγραμματακι που λεει ο Jason και θα μας θυμηθεις..
Βασίλειος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Γιατί όχι κάτι online; Ούτε προγράμματα, ούτε trials, ούτε τίποτα. Δεν δοκιμάζεις;
ekkli Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Γιατί όχι κάτι online; Ούτε προγράμματα, ούτε trials, ούτε τίποτα.Δεν δοκιμάζεις; πολυ χρησιμο λινκ. θενξ
kng Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Εναλλακτικά χρησιμοποιείς Real Player και βλέπεις τα video διχως να χάνεις χρόνο με μετατροπές
Dimitris1948 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 format factory δοκιμασες ειναι δωρεαν και μετατρεπεις τα παντα χωρις κολλαει δοκίμασε το format factory είναι καταπληκτικό(το καλύτερο πρόγραμμα για να μετατρέπεις video(και όχι μόνο) που έχω βρει εγώ προσωπικά) και είναι και freeware
nickarmy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 εδώ και καιρό ψάχνω να βρω ένα καλο και αξιόπιστο πρόγραμμα για να μετατρέπω βιντεάκια από το youtube σε αρχεία 3gp, avi mp4 κλπ έχω δοκιμάσει: YouTubeGet Aiseesoft Total Video Converter Kingdia Video Converter Kingdia DVD to MP4 Converter κανένα δεν κατάφερα να μου δουλέψει σωστά, αλλα κολλάνε, αλλα κάνουν την μετατροπή και δεν παίζει το video η δεν ακουγεται ο ηχος κλπ. πείτε μου σας παρακαλώ επιτέλους κάποιο που να λειτουργεί σωστά Έχω windows vista Thanks! καταλαβαινω το πονο σου και εγω τρια χρονια αυτο ειχα ακτη DVDVideoSoft ειναι φρεε και στο κατεβαζει και στο μετατρέπει αυτοματα σε ότι σχεδον σες αυτο ειναι ''το μενου'' μεσα αο αυτο θα κατεβασεις το freeyoutubedownloader αν θες να υπαρχει το βιντεο και ενα άλλο δεν θυμαμαι πως λεγεται που κατεβαζει σκετο το τραγουδι !!!(θα το καταλαβεις πως λεγτσι κοιταζοντας τις επιλογες)
Dimitris1948 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει το youtube έβαλε επιλογή download(σε μορφή mp4) κάτω από τα video EDIT:άκυρο μονο με όταν μπαίνω με firefox μου βγάζει αυτή την επιλογή(δεν ξέρω γιατί)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.