Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με MSN Messenger 9!!!

rpg_master

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν... έχω λίγες μέρες που εγκατέστησα το MSN messenger 9. Το πρόβλημα είναι πως κατα τη διάρκεια μίας κλήσης (είτε voice call, είτε video call) για τα 1-2 πρώτα λεπτά μιλάω κανονικά, ενώ μετά παύει να υπάρχει ήχος! Ο συνομιλιτής μου με ακούει καθαρά. Εγώ δεν τον ακούω.

Τρέχω τα Vista Home Premiun, σε φορητό ΗΡ pavilion dv5-1120ev και οι συνομιλιτές μου είτε XP Home, είτε Vista Home Premium όλοι με το MSN messenger 9 (και δεν παρουσιάζεται πρόβλημα σε αυτούς με άλλους που κάνουν κλήσεις). Με το Messenger που είχαν τα Vista (νομίζω 8.1 ή 8.5) δεν είχα τέτοιου είδους πρόβλημα.

Iδού τι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής:

1) Νέους drivers ή αναζητηση τους μέσω HP Update

2) Να ξαναβάλω το προηγούμενο messenger, αλλά τίποτα...:mad:

3) Ότι γιατροσόφι υπάρχει στο internet...:-)

4)Όλες τις ρυθμίσεις ήχου και βίντεο από το messenger

Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να γυρίσω στο προηγούμενο MSN messenger γιατί με έχει βολέψει το περιβάλλον του 9...

Ότι συμβουλές και λύσεις έχετε ευπρόσδεκτες!

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα μιλάς με μερικούς φίλους σου και με άλλους δεν μιλάς έτσι δεν είναι???

Δεν ξέρω, μήπως φταίει το firewall άσε που είναι και πολύ προβληματικό το 9(τουλάχιστον σε άλλους σε εμένα δεν έχει συμβεί τίποτα ακόμη)!!

Για δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το firewall σου αλλιώς.......βάλε skype:p:p!!Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...