Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα κάρτας δικτύου.

--- .. .-- -. -

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες,

το πρόβλημά μου είναι ότι έκανα format στο πσ ενός φίλου, ο οποίος δεν είχε τα cd των drivers, οπότε μετά σκόπευα να του βάλω ενα πρόγραμμα για να τους βρώ και να τους κατεβάσω απ' το internet. Έλα όμως που μετά απ την εγκατάσταση των windows δεν αναγνωρίζει ούτε την on board κάρτα δικτύου και δεν μπορώ να μπώ στο νετ...

Έχει κάποιος να προτείνει κάτι;;;

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Μην βάλεις προγράμματα για αυτές τις δουλειές.

Άνοιξε το κουτί και δες μοντέλο μητρικής και κάρτας γραφικών. Μπες στο site τους και κατέβασε ανάλογα.

Δημοσ.
Μην βάλεις προγράμματα για αυτές τις δουλειές.

Άνοιξε το κουτί και δες μοντέλο μητρικής και κάρτας γραφικών. Μπες στο site τους και κατέβασε ανάλογα.

Σωστό αυτό μόνο που η κάρτα του δυστυχώς δε λέει ακριβές μοντέλο και όσους οδηγούς δοκίμασα από το site της εταιρείας δεν πετύχανε...

Παρε μια pci καρτα δυκτιου με12 ευρω και κανε την δουλεια σου

Φίλε μου το δοκίμασα, αλλά ως γνωστόν χωρίς drivers της μητρικής ούτε οι pci παίζουν

δεν αναγνωρίζει ούτε[/b'] την on board

Μήπως δεν έχω καταλάβει εγώ κάτι καλά;

Το thread με τι σύνδεση το άνοιξες;

το πρόβλημά μου είναι ότι έκανα format στο πσ ενός φίλου
;D
Δημοσ.

Βασικά εννοούσα οτι αφού έχεις πρόσβαση στο internet, μπαίνεις και κατεβάζεις τους οδηγούς της μητρικής, τους πας στο φίλο σου και ξεμπερδεύεις.

Είπες όμως αυτό:

Σωστό αυτό μόνο που η κάρτα του δυστυχώς δε λέει ακριβές μοντέλο και όσους οδηγούς δοκίμασα από το site της εταιρείας δεν πετύχανε...

Ποιο είναι το μοντέλο της μητρικής; (ενδέχεται να έχει και κάποια revision, οπότε τσέκαρε μήπως παίζει κάτι τέτοιο)

Δημοσ.

Δίκιο έχεις, αλλά η μητρική του έγραφε μόνο τη μάρκα (δε τη θυμάμαι τώρα) χωρίς μοντέλο και δωκίμασα από το site της μπας και πετύχει κανένας αλλά δεν δούλεψε κανείς...:fear:

Δημοσ.

Χμμ, ASRock μυρίζομαι (δεν ξέρω γιατί)...

Δε γίνεται να μην αναφέρεται το μοντέλο, όλο και κάπου θα είναι.

Βάλε το cpu-z και κοίτα τι λέει στην καρτέλα Mainboard.

Δημοσ.

Όχι asrock δεν ήταν, μια άλλη άκυρη ήτανε που δεν την έχω ξανακούσει.

Το cpu-z που λές τί είναι; Μπορείς να μου πείς λίγα παραπάνω;

Παρεπιπτόντως, παίζει να είναι κανένα άλλο πρόβλημα με το setup των windows και να μην φταίει το ότι δεν έχει drivers; Γιατί απ' όσο ξέρω, και χωρίς drivers το δίκτυο παίζει...

Δημοσ.

Το cpu-z είναι αυτό:

http://www.cpuid.com/cpuz.php

Το τρέχεις στο σύστημα του φίλου σου και τσεκάρεις την καρτέλα Mainboard.

Απ' όσο ξέρω, πρέπει να περάσεις τους οδηγούς της κάρτας δικτύου για να την εντοπίσει το λειτουργικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...