Προς το περιεχόμενο

Phone dialer σε γλωσσα Java

wasd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Θελω την βοήθειά σας σε κάτι. Εχω εργασια να φτιάξω ενα απλό phone dialer για το εργαστηριο JAVA. αυτο που θελω ειναι εαν εχει βρει κανενας απο εσας κανενα ετοιμο code απο το ιντερνετ ή αν εχει κατι ετοιμο. απλα θελω να δω καποια part του προγραμματος για να το κατανοησω. απαραιτητη προυποθεση ειναι να είναι και με γραφικο περιβαλον. οχι τιποτα ιδιαιτερο. ενα λυτο περιβαλον σαν αυτο στην φωτο! Oυσιαστικα θελω δηλαδη να πειραματιστω πρωτα σε ενα ετοιμο κωδικα κανοντας μικρες τροποποιησεις να δω πως ανταποκρινεται το ολο προγραμμα και μετα να ξεκινησω το δικο μου

http://i268.photobucket.com/albums/jj4/torture5/dialer.jpg

καλου κακου παραθετω το θεμα:

υλοποιηστε ενα phone dialer το οποιο οταν ο χρηστης δινει τηλεφωνικο νουμερο στο text field και κανει dial να αποθηκευεται σε μια βαση. Εαν κανει redial να ανακταται το τελευταιο νουμερο απο την βαση και να καταγραφετε στο text field. οταν κανει hang up να μηδενιζετε το text field.

ακομα εαν γινετε να σωνετε και ο ακριβης χρονος του dial, του hangup αλλα και η διαρκεια της ομιλιας!

Δημοσ.

Η γνώμη μου είναι ότι όταν έχεις ένα πρόβλημα, assignment κλπ το κάνεις attack κατευθείαν, δηλαδή διαβάζεις, ρωτάς, μαθαίνεις, πειραματίζεσαι και το λύνεις. Δεν χρειάζεται να δεις έναν dialer για να καταλάβεις. Πειραματίσου με το πώς δουλεύει ένα απλο button, φτιάξε για παράδειγμα έναν calculator και μετά ο dialer είναι παιχνιδάκι. Το ίδιο ισχύει και για το database κομμάτι. Anyway, ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να ανεβαίνει το learning curve.

Δημοσ.
Βρήκα αυτό. Φυσικά δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλεις αλλά μάλλον θα πάρεις μια ιδέα.

thanx για την βοηθεια σου.

Η γνώμη μου είναι ότι όταν έχεις ένα πρόβλημα, assignment κλπ το κάνεις attack κατευθείαν, δηλαδή διαβάζεις, ρωτάς, μαθαίνεις, πειραματίζεσαι και το λύνεις. Δεν χρειάζεται να δεις έναν dialer για να καταλάβεις. Πειραματίσου με το πώς δουλεύει ένα απλο button, φτιάξε για παράδειγμα έναν calculator και μετά ο dialer είναι παιχνιδάκι. Το ίδιο ισχύει και για το database κομμάτι. Anyway, ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να ανεβαίνει το learning curve.

ναι δεν διαφωνω με την αποψη σου. απλα αυτο ειχα σαν εργασια τωρα οποτε σκεφτηκα να κανω αυτο τωρα και μετα την εξεταστικη που θα εχω χρονο να πειραματιστω και σε αλλα πραγματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...