Noobios Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εχει κανεις εμπειρια πανω στο τι κυρωσεις υπαρχουν για διακοπη συμβολαιου της Cosmote πριν το περας του δωδεκαμηνου? Χρεωνουν κατι και τι ακριβως χρειαζεται να κανω?
ktsolkas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 φιλε μου πληρωνεις ενα ποσοστο της επιδοτησης που ειχες οταν ανανεωσες την συνδεση. οποτε καταλαβαινεις οτι αν ειχες μικρη επιδοτηση σε συμφερει να το κοψεις η να αλλαξεις παροχο. για ακριβη ποσα παρε τηλ στο 1212 απο το κινητο σου.
god4 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Όταν πήγα στον Γερμανό να το κόψω μου είπαν ότι: Αν δεν έχει περάσει ένα 6μηνο από τότε που χρησιμοποίησα την επιδότηση θα πληρώσω ολόκληρη την επιδότηση για να διακοπεί το συμβόλαιο. Αν έχει περάσει ένα 6μηνο θα πληρώσω το 10% της επιδότησης. Και φυσικά αν έχει περάσει ένας χρόνος και δεν έχω χρησιμοποιήσει την καινούρια επιδότηση δεν πληρώνω τίποτα.
bianca76 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2009 Όταν πήγα στον Γερμανό να το κόψω μου είπαν ότι: Αν δεν έχει περάσει ένα 6μηνο από τότε που χρησιμοποίησα την επιδότηση θα πληρώσω ολόκληρη την επιδότηση για να διακοπεί το συμβόλαιο. Αν έχει περάσει ένα 6μηνο θα πληρώσω το 10% της επιδότησης. Και φυσικά αν έχει περάσει ένας χρόνος και δεν έχω χρησιμοποιήσει την καινούρια επιδότηση δεν πληρώνω τίποτα. 1. Aυτο ειναι αληθες. 2. Αυτό ειναι αμφιβολο γιατι μου φαινεται πολυ λιγο το ποσοστο. Μαλλον το αντιθετο θα ειναι. Το λεω αυτο γιατι καθε μηνα μεχρι να κλεισεις χρονο το ποσο επιστροφης πρεπει να μειωνεται. Μαλλον για παραπανω το κοβω... 3. Σωστο. Αν κανεις χρηση ομως ανανεωνεις το συμβολαιο για ενα ακομη ετος
kostool13 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δεν ξέρω αν ενδιαφέρει κάποιον πλέον αλλά είναι: πριν το πέρας 6μήνου ολόκληρο το ποσό επιδότησης μετά το πέρας εξαμήνου επιστροφή του ποσού επιδότησης αναλογικά με βάση τις ημέρες παραμονής στο δίκτυο (π.χ αν μένουν 140 μέρες μέχρι την λήξη του 12μήνου, χρεώνεσαι τα 140/365 της επιδότησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.