Προς το περιεχόμενο

Αγορά βιντεοκάμερας

user12

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το budget είναι μέχρι 200e-250e.

1)Η βιντεοκάμερα είναι για προσωπική χρήση δεν θέλουμε και τρελές απαιτήσεις.

2)Με τα λεφτά αυτά βρίσκουμε κάτι καλό ή να περιμένω να μαζέψω καμία 350e?

3)Να πάρω mini dv παρόλο που πεθαίνει ή να πάω σε κάτι άλλο?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ είχα μια mini dv αλλά την έχασα και έτσι πήρα μια οικονομική που γραφεί σε dvd η ανάλυση σχετικά μ την άλλη π ειχα (φθηνή και αυτή) ήταν περίπου το ίδιο με την καινούργια που έχω τώρα να είναι καλύτερη ….

είναι σχετικά το ίδιο αν και αυτές που γραφούν σε dvd είναι πιο εύκολο να το δεις γιατί μπορείς να το δεις οπουδήποτε ενώ στην mini dv πρέπει να έχεις και την κάμερα μαζί σου

-----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 08 : 32 : 07-----

αν και σε αυτες που γραφουν σε dvd υπαρχει και εκει δυσκολια ... φορτηστες κλπ κλπ.........

Μπορείς αν θέλεις να πάρεις με σκληρό δίσκο έτσι ώστε να μεταφέρεις πολύ εύκολα τις λήψεις σου στο pc. Εδώ

Αν θέλεις mini dv θα σου πρότεινα αυτή και για βιντεοκάμερα dvd κοίτα εδώ, έχει πολλές στην τιμή που ψάχνεις. Προσωπικά ποτέ δεν τις συμπάθησα :P

Αν και αυτες με hdd ειναι οι πιο βολικες ειναι και οι πιο ευκολες στο να χαλασουν. Κανενας σκληρος δεν αντιδρα καλα σε πεσιματα , χτυπηματα κτλ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Toshiba hd στα 250 περίπου ευρώ από Κωτσόβολο αυτό έχω να πω μόνο! Το είδα στο διαφημιστικό της Κυριακής! Βέβαια ποιότητα από ποιότητα διαφέρει αλλά στα λεφτά αυτά είναι οκ πιστεύω!

Αν κρίνω από αυτή που πρότεινες user12, θα σου έλεγα και εγώ να πάρεις μια φωτογραφική μηχανή όπως η panasonic lumix fx500 που έχω εγώ με σταθεροποιητή και που γραφεί κανονικότατα ταινίες 720p@ 30fps σε SD κάρτες. Με μία 8 αρα κάρτα class 6 θα είσαι ΟΚ. Δεν είναι βιντεοκάμερα βέβαια αλλά έχεις 2 σε 1.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...