user12 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Το budget είναι μέχρι 200e-250e. 1)Η βιντεοκάμερα είναι για προσωπική χρήση δεν θέλουμε και τρελές απαιτήσεις. 2)Με τα λεφτά αυτά βρίσκουμε κάτι καλό ή να περιμένω να μαζέψω καμία 350e? 3)Να πάρω mini dv παρόλο που πεθαίνει ή να πάω σε κάτι άλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisgnr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ είχα μια mini dv αλλά την έχασα και έτσι πήρα μια οικονομική που γραφεί σε dvd η ανάλυση σχετικά μ την άλλη π ειχα (φθηνή και αυτή) ήταν περίπου το ίδιο με την καινούργια που έχω τώρα να είναι καλύτερη …. είναι σχετικά το ίδιο αν και αυτές που γραφούν σε dvd είναι πιο εύκολο να το δεις γιατί μπορείς να το δεις οπουδήποτε ενώ στην mini dv πρέπει να έχεις και την κάμερα μαζί σου -----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 08 : 32 : 07----- αν και σε αυτες που γραφουν σε dvd υπαρχει και εκει δυσκολια ... φορτηστες κλπ κλπ......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μπορείς αν θέλεις να πάρεις με σκληρό δίσκο έτσι ώστε να μεταφέρεις πολύ εύκολα τις λήψεις σου στο pc. Εδώ Αν θέλεις mini dv θα σου πρότεινα αυτή και για βιντεοκάμερα dvd κοίτα εδώ, έχει πολλές στην τιμή που ψάχνεις. Προσωπικά ποτέ δεν τις συμπάθησα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fabio Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Αν και αυτες με hdd ειναι οι πιο βολικες ειναι και οι πιο ευκολες στο να χαλασουν. Κανενας σκληρος δεν αντιδρα καλα σε πεσιματα , χτυπηματα κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mihalakis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Από την αντίθετη, πόσο καλά συμπεριφέρεται το dvd όταν γράφει και τρέμει το χέρι, κινείται ο χειριστής ή είναι σε όχημα η κάμερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user12 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2009 Να πάω σε βιντεοκάμερες που γράφουν σε κάρτες? Πάντως με μπερδέψατε για να σας πω την αλήθεια .:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Αυτη αξιζει καθολου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisgnr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 νομιζω οτι αυτη εχει πραγματικα αθλια αναλυση :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
semi58 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2009 jvc + 1,.,. JVC Everio GZ-MG 505E Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kikoath Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Toshiba hd στα 250 περίπου ευρώ από Κωτσόβολο αυτό έχω να πω μόνο! Το είδα στο διαφημιστικό της Κυριακής! Βέβαια ποιότητα από ποιότητα διαφέρει αλλά στα λεφτά αυτά είναι οκ πιστεύω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannakas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 δες τι φανταστικο 720p βίντεο βγάζουν οι φωτογραφικές της sony. απο την sony T-500 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sitop Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Αν κρίνω από αυτή που πρότεινες user12, θα σου έλεγα και εγώ να πάρεις μια φωτογραφική μηχανή όπως η panasonic lumix fx500 που έχω εγώ με σταθεροποιητή και που γραφεί κανονικότατα ταινίες 720p@ 30fps σε SD κάρτες. Με μία 8 αρα κάρτα class 6 θα είσαι ΟΚ. Δεν είναι βιντεοκάμερα βέβαια αλλά έχεις 2 σε 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user12 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 @sitop Δεν πρότεινα καμία εγώ. Παιδιά μια τέτοια θα έλεγε τίποτα http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=47861&cmicc=skroutz Πείτε μου είμαι στο τσάκ να την πάρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iron_man21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 jvc + 1,.,. JVC Everio GZ-MG 505E JVC.......Για πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.