Προς το περιεχόμενο

Επιλογη Κομματιων για Συνθεση PC!!

Greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εφτασε η ωρα να αντικαταστισω το λαπτοπ που εχω στην υπογραφη μου με κατι καλυτερο.

Μιλαμε για σταθερο υπολογιστη που κατα την γνωμη μου 1000 με 1200 ευρω max πιστευω ειναι μια χαρα. Μεσα σε αυτα τα χρηματα χρειαζομαι και μια οθονη.

Το PC προοριζεται για multimedia χρηση, δηλαδη ταινιες, surfing στο νετ, music, προγγραματα (video reeding κτλ κτλ) οχι για επαγγελματικη χρηση, και κανα game (πολυ σπανια μεν αλλα το θελω κ για αυτο), επισης δεν σκοπευω να το κανω overclock.

Η οθονη σιγουρα να ειναι 24". Τι γνωμη σας για αυτο το μονοτιρορ Samsung SM-T240HD LCD-TV 24'' Παντως πιστευω ειναι καλυτερα η αγορα μιας lg λογο της εγγυησης zero pixel αλλα σε spec χανει απο την samsung που εχει και ενσωματωμενο το tv tuner και ειναι χρησιμο...

Για τα αλλα ολα ακουω γνωμες, και κυριως σε τροφοδοτικο, κουτι επεξεργαστη/μητρικη καρτα γραφικων/ηχου. Για επεξεργαστη λεω Intel Core I7-920 αλλα μετα με ανεβαζει το budget η μητρικη...

-----Προστέθηκε 12/2/2009 στις 05 : 25 : 20-----

Μεχρι στιγμης εχω βαλει αυτα και ειναι στα 723 Ευρω το κουτι μονο: Δεν θελω να ξεπερασει τα 900

INTEL CORE I7-920 2.66 GHZ

GIGABYTE GA-EX58-UD3R

WESTERN DIGITAL 1TB WD10EACS

G.SKILL DDR2 4GB (2X2GB) PC8000 1000MHZ DUAL CHANNEL KIT

THERMALTAKE W0144 PUREPOWER RX 600W

Εμεινες καρτα γραφικων και κουτι.

Οσο αναφορα οθονη εχουμε και λεμε

Samsung SM-T260 TFT 26'' Στα μειον οτι δεν εχει TV Tuner, 5ms - 1920 x 1200

Samsung SM-T240HD LCD-TV 24'' Εχει Tv Tuner αλλα πεφτει 2 ιντσες, 5 ms - 1920 x 1200

LG M2794D-PZ (PC Monitor - LCD TV, 27'') Εχει Tv Tuner,2 ms, ειναι 27αρα αλλα το μειονεκτημα ειναι η αναλυση 1920 x 1080

Η αναλυση εχει μεγαλη διαφορα στο ματι απο 1920 x 1080 σε 1920 x 1200 η δεν φαινετε καν ? Τι προτεινετε αναμεσα στης 3...

Δημοσ.
συγνωμη τις DDR2 που ακριβως θα τις βαλεις?

Ωραια το εθεσες... :lol:

Φιλε Greek, το mobo σου παιρνει DDR3 μνημες και οχι DDR2 οπως και εχεις διαλεξει.

Γνωμη μου να παρεις τωρα τις πιο φθηνες για να κανεις τη δουλεια σου, και σε 4-5

μηνες που θα εχουν πεσει οι τιμες και θα εχουν βγει και καλυτερες, να πουλησεις αυτες

και να παρεις αλλες. Επισης να σου επισυμανω την προσοχη στο οτι: οι DDR3 παιζουν

σε triple-channel και οχι σε dual-channel οπως οι DDR2.

Επισης στα λεφτα που δινεις για τροφοδοτικο, ψαξε και παρε ενα απο αυτα τα 2:

1) Enermax 620Watt

2) Corsair 650Watt

Για οθονη δε ξερω να σου πω, ας απαντησει καποιος που γνωριζει καλυτερα σε αυτον

τον τομεα.

(Ps: ειναι overclock)

Δημοσ.
Ωραια το εθεσες... :lol:

Φιλε Greek, το mobo σου παιρνει DDR3 μνημες και οχι DDR2 οπως και εχεις διαλεξει.

Γνωμη μου να παρεις τωρα τις πιο φθηνες για να κανεις τη δουλεια σου, και σε 4-5

μηνες που θα εχουν πεσει οι τιμες και θα εχουν βγει και καλυτερες, να πουλησεις αυτες

και να παρεις αλλες. Επισης να σου επισυμανω την προσοχη στο οτι: οι DDR3 παιζουν

σε triple-channel και οχι σε dual-channel οπως οι DDR2.

Επισης στα λεφτα που δινεις για τροφοδοτικο, ψαξε και παρε ενα απο αυτα τα 2:

1) Enermax 620Watt

2) Corsair 650Watt

Για οθονη δε ξερω να σου πω, ας απαντησει καποιος που γνωριζει καλυτερα σε αυτον

τον τομεα.

(Ps: ειναι overclock)

Thanks που το διευκρινισατε...

Οταν λες παιζει σε triple και οχι dual channel τι εννωεις, οτι πρεπει πχ να βαλω 3χ1gb ?

Βρηκα αυτες πχ... στα 1600 MHZ και λενε dual channel kit...CORSAIR XMS3 DHX DDR3 2GB (2X1GB) PC3-12800 (1600MHZ) CL9 DUAL CHANNEL KIT

Δημοσ.
Thanks που το διευκρινισατε...

Οταν λες παιζει σε triple και οχι dual channel τι εννωεις, οτι πρεπει πχ να βαλω 3χ1gb ?

Βρηκα αυτες πχ... στα 1600 MHZ και λενε dual channel kit...CORSAIR XMS3 DHX DDR3 2GB (2X1GB) PC3-12800 (1600MHZ) CL9 DUAL CHANNEL KIT

No problem. :-)

Ναι, αυτο εννοω. Οταν πηγαν απο SD-ram σε DDRI-DDRII το εκαναν για καποιον λογο.

Ενας απο τους λογους ηταν και οτι επαιζαν σε dual channel. Εχει να κανει με την αρχιτεκτονικη

των μνημων σε συνεργασια με τις μητρικες, για το πως θα γινεται καλυτερα η διαμεταγωγη

των data. Λενε, και εχει αποδειχτει κιολας, οτι βαζοντας 2Gb ram σε dual channel

τρεχουν καλυτερα απο 2Gb ram που δεν ειναι σε dual channel. Ακριβως τα ιδια γινεται

τωρα και με τις νεες μνημες DDRIII. Μονο που αυτες ειναι σχεδιασμενες να παιζουν αντι

σε dual channel σε triple channel. Μπορει να μην δεις και ποτε εμφανεις διαφορες στην

καθημερινη σου χρηση, ετσι? Απλα σου λεω πως ειναι σχεδιασμενες να παιζουν σωστα.

Οσο για τα αλλα δες το 1ο μου post. :-)

Δημοσ.

Οι i7 υποστηρίζουν single, dual και triple channel ddr3. Οι διαφορές μεταξύ dual και triple είναι πάρα πολύ μικρές, οπότε αν θές οπωσδήποτε πάνω από 3 giga βάλε 2*2 τώρα και αργότερα βάζεις και άλλα 2 αν δεις ότι την χρειαζεσαι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...