x_vagos_x Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Εδώ και αρκετό καιρό ψάχνω να βρω έναν αξιόπιστο τρόπο να συγχρονίσω φακέλους σε iMac και MacBook. Η λύση που βρήκα είναι ένας απλός εξωτερικός. Αντιγραφή εκεί από το iMac και μετά paste και Replace files στο MacBook. Αυτό όμως ξαφνικά αποδεικνύεται χρονοβόρο και πρέπει να είμαι από πάνω συνέχεια μην πετάξει κανένα μηνυματάκι να πατήσω ΟΚ, καθώς επίσης και μπέρδεμα με permissions, που δεν μου αρέσουν και τόσο. Με βόλεψε αφάνταστα το "Migration Assistance" όταν πήρα το MacBook και μετέφερε κατ' ευθείαν applications και όλους τους άλλους φακέλους αυτόματα. Πέρα από την εντολή rsync του Terminal γνωρίζετε κάποιο τρόπο ώστε συνδέοντας [είτε wirelessly είτε σε ethernet local network] τους δυο Mac μου να γίνεται ο συγχρονισμός αμφίδρομα; π.χ. για εμένα, σε προ-Mac εποχή δουλειά έκανε μέχρι και το SyncToy της πρώην "μαμάς". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 http://www.apple.com/downloads/macosx/automator/syncfolders.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Λίγη βοήθεια ακόμα. Τι actions πρέπει να βάλω πριν από αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djmike Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 chronosync χρησιμοποιώ εδώ και 1 χρόνο και ειμαι πολυ ευχαρηστημένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2009 Μου φάνηκε υπερβολικά περίπλοκο για την δουλειά που το χρειάζομαι. Αυτό που ήθελα ήταν κάτι απλό όπως αυτό που προτάθηκε παραπάνω υ.γ. Ευχαριστώ πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Για να μην ανοίγω άλλο thread. Πώς μπορώ από έναν iMac να περάσω τα πάντα σε ένα macbook. Μπορώ μόνο τα αρχεία ή ίσως και τις εφαρμογές και το wallpaper:-)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά στο φάκελο Applications>Utilities υπάρχει μια εφαρμογή που λέγεται Migration Assistant...πρέπει να είναι αυτό που χρειάζεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Iceman σε μένα απευθύνεσαι, υποθέτω ε; Αν ισχύει αυτό, τέλεια! Άλλες πληροφορίες; Γίνεται με κάποιο καλώδιο; Ίσως σύνδεση bluetooth; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ναι σε σένα απευθύνομαι...όπως σου είπα δεν το έχω χρησιμοποιήσει...αλλά υποθέτω θα έχει οδηγίες για το τι πρέπει να κάνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Iceman σε μένα απευθύνεσαι, υποθέτω ε; Αν ισχύει αυτό, τέλεια! Άλλες πληροφορίες; Γίνεται με κάποιο καλώδιο; Ίσως σύνδεση bluetooth; Aν θυμάμαι καλά, γίνεται με απλό καλώδιο Ethernet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Aν θυμάμαι καλά, γίνεται με απλό καλώδιο Ethernet. Δε θυμάσαι καλά και παραπληροφορείς τον κόσμο σα δε ντρέπεσαι τόσα χρόνια mac user. Πρέπει να βάλεις το Mac που έχει όλα τα δεδομένα σε Target Disk Mode (πατάμε Τ κατά το boot) και να το συνδέσεις στο άλλο Mac με καλώδιο Firewire και μετά να χρησιμοποιήσεις το Migration Assistant. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Δε θυμάσαι καλά και παραπληροφορείς τον κόσμο σα δε ντρέπεσαι τόσα χρόνια mac user. Πρέπει να βάλεις το Mac που έχει όλα τα δεδομένα σε Target Disk Mode (πατάμε Τ κατά το boot) και να το συνδέσεις στο άλλο Mac με καλώδιο Firewire και μετά να χρησιμοποιήσεις το Migration Assistant. έχει firewire το macbook; Και να ρωτήσω...Θα περάσουν τα πάντα απο αγαπημένα στο safari, μέχρι Mail accounts; Και που θα βρω το καλώδιο firewire; Sorry για τις ερωτήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 έχει firewire το macbook; Και να ρωτήσω...Θα περάσουν τα πάντα απο αγαπημένα στο safari, μέχρι Mail accounts; Και που θα βρω το καλώδιο firewire; Sorry για τις ερωτήσεις. Οχι δυστυχως για λογους οικονομιας-τσιγκουνιας το καινουριο macbook δεν εχει firewire.. Αλλα μπορεις κ μεσω ethernet απο οτι διαβασα εδω: Direct from Steve: Migration Assistant works over Ethernet. Και ναι θα περασουν τα παντα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snolly Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Οχι δυστυχως για λογους οικονομιας-τσιγκουνιας το καινουριο macbook δεν εχει firewire.. Αλλα μπορεις κ μεσω ethernet απο οτι διαβασα εδω: Direct from Steve: Migration Assistant works over Ethernet. Και ναι θα περασουν τα παντα.. Ε τώρα μου τη σπάσατε κοίτα που είχε δίκαιο ο παρεδώσε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2009 Ε τώρα μου τη σπάσατε κοίτα που είχε δίκαιο ο παρεδώσε.... Τσαμπα εχει τον τιτλο? (αν κ να δεις κατα τυχη το πετυχε!! :lol:) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.